Verzenddozen

Verzenddozen in enkel- en dubbelgolf

Wil je grote producten veilig kunnen verzenden zonder dat ze worden beschadigd? Dan zijn onze verzenddozen de perfecte oplossing! Wij hebben verzenddozen van verschillende vormen en afmetingen in ons assortiment waarmee we jou kunnen helpen om producten zo veilig mogelijk te verzenden. Onze verzenddozen zijn makkelijk in gebruik en doordat ze vouwbaar zijn kunnen ze makkelijk worden opgeslagen. Wil je alvast zien welke soorten verzenddozen wij aanbieden in ons assortiment? Neem dan eens een kijkje op onze website! Heb je vragen over ons aanbod van verzenddozen? Wij beantwoorden ze graag telefonisch of via de mail.

Enkelgolf Verzenddozen
Dubbelgolf Verzenddozen

Eigenschappen van een verzend doos

Bij ons zijn er dus verschillende soorten en maten van een verzenddoos te vinden. Een verzenddoos is niet alleen een veilige manier om producten mee te verzenden maar is ook makkelijk in gebruik. De belangrijkste eigenschappen van een verzenddoos zijn:

  • Een kartonnen verzend doos wordt plat geleverd en is makkelijk op te vouwen. Wanneer een doos niet gebruikt wordt neemt het dus ook niet veel plaats in beslag.
  • Zoals alle verpakkingsmaterialen heeft een verzenddoos een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Bij grote hoeveelheden kun je dan ook een staffelkorting per stuk krijgen. Vraag altijd een offerte op maat aan via onze website. Zo ben je gegarandeerd van een volledige prijs.
  • Een verzenddoos is gemaakt van milieuvriendelijk FSC karton.
  • Verzenddozen hebben modulaire afmetingen afgestemd op het formaat van de pallet.
  • Verzenddozen zijn in verschillende maten en vormen te verkrijgen. Een van de kleinste is 150 x 110 x 100 mm en de grootste is 430 x 300 x 300 mm.

De verschillende soorten verzenddozen

Op onze website vind je verschillende soorten verzend dozen. Een voorbeeld van onze verzend dozen is de Amerikaanse verzend doos. Deze zijn een perfect om iets kleinere producten mee te verzenden. De doos kun je gebruiken door eerst de korte sluitkleppen uit te vouwen en daarna de lange sluitkleppen. De bodem van de doos heeft een enkele golf en is gemakkelijk te sluiten met behulp van zelfklevende tape. Onze autolock dozen zijn stevige postdozen met een automatische bodem. Je hebt bij het dichtmaken van deze verzenddoos geen tape nodig aangezien deze over een zelfklevende plakstrip beschikt. Dit is makkelijk in gebruik, goed voor het milieu en een stuk goedkoper. Heb je dozen nodig omdat je gaat verhuizen? Dan hebben wij ook kwalitatieve verhuisdozen voor jou. Deze verhuisdozen zijn van goede kwaliteit en hebben handgrepen waardoor ze makkelijk kunnen worden vervoerd. Naast verzenddozen hebben wij ook verzendkokers. In deze kokerdozen kunnen makkelijk documenten of posters worden verzonden zonder dat ze beschadigd of verkreukt worden. Door de speciale vorm van deze verzend dozen kunnen ze niet zomaar wegrollen, nemen ze weinig ruimte in beslag en lopen ze geen beschadigingen op. Een goede aanvulling op onze verzenddozen zijn de opvulchips en het verpakkingsfolie. Wij hebben een breed assortiment en hopen onze klant dan ook zo goed mogelijk van dienst te kunnen zien. Ben je op zoek naast een specifiek product maar vind je het niet op onze website? Neem dan even contact met ons op, zo kunnen we kijken of we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Een verzenddoos bestellen bij de luchtkussengigant

Heb je op het laatste moment een verzenddoos nodig? Dat is bij de Luchtkussengigant geen probleem! Als je bij ons voor 15:00 een bestelling plaats wordt het dezelfde dag nog verzonden. Onze verzenddozen worden binnen Nederland en België verzonden. Doordat wij verzenden met PostNL kun je je bestelling makkelijk volgen via een Track & Trace code. Wij kunnen jou garanderen dat je de voordeligste verpakkingsmaterialen bij de Luchtkussengigant kunt krijgen. Daarnaast rekenen wij ook geen orderkosten op een bestelling. Wij krijgen van klanten een 9,5/10 en willen jou daar ook van overtuigen.

Meer dan alleen verzenddozen

Wil je producten verzenden maar is een verzenddoos te groot? Of heb je iets nodig om spullen in een verzend doos te beschermen? Ook daar helpen we je bij Luchtkussengigant mee verder. Naast verzenddozen hebben wij een breed assortiment aan enveloppen, noppenfolie, verzendverpakkingen, opvulchips, verpakkingsfolie, sluitzegels en toebehoren. Zo hoef je niet bang de zijn dat je geen tape hebt om je verzenddozen mee dicht te maken, geen noppenfolie hebt om je producten extra mee te beschermen en geen verzendlabels meer hebt om je verzenddoos mee op de post te doen. Wij van Luchtkussengigant zijn hét adres voor alle verschillende soorten ondernemingen die op zoek zijn naar verpakkingsmaterialen van een goede kwaliteit. Heb je vragen over ons of over ons assortiment? Via onze website kun je een live chat beginnen om je vragen te stellen en direct antwoord te krijgen.