Verzenddoos

Verzenddoos

Onze verzenddozen zijn ideaal om de grotere producten veilig mee te verzenden. Deze dozen zijn in verschillende formaten te verkrijgen. De verzend dozen zijn makkelijk in gebruik en kunnen compact opgeslagen worden doordat ze opvouwbaar zijn. Wil jij jouw producten veilig verzenden? Dan zijn de verzenddozen die wij aanbieden via  Verpakgigant.nl de ideale oplossing. Op zoek naar andere verzendverpakkingen? Neem dan een kijkje onderaan de pagina.

Eigenschappen van de verzend dozen

De belangrijkste eigenschappen van onze verzenddozen en verzendverpakkingen zijn:

• De kartonnen verzenddozen worden plat geleverd en zijn makkelijk op te vouwen.

• Zoals alle verpakking artikelen hebben ze een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

• Ze zijn gemaakt van milieuvriendelijk FSC karton.

• Ze hebben modulaire afmetingen afgestemd op het formaat van de pallet

Verzenddozen zijn in verschillende maten te verkrijgen. Een van de kleinste is 150 x 110 x 100 mm (brievenbus pakket) en de grootste is 430 x 300 x 300.

Het gebruiken van deze verzendverpakkingen

Deze verzenddozen zijn gemakkelijk op te bergen maar ook gemakkelijk op te zetten. De dozen worden plat geleverd. Het opslaan van de verzenddoos is daarom prima te doen. Zodra je een doos wil gaan gebruiken vouw je de doos open en sluit je de sluitkleppen. De bodem en bovenkant van de doos sluit je met behulp van zelfklevende tape.

Geen verzendkosten en een veilige bestelling

Wij maken gebruik van PostNL om vrijwel al onze producten te verzenden. Hierdoor is het mogelijk om producten die vóór 22:00 besteld worden de volgende dag al te bezorgen! (Afhankelijk van de bestelhoeveelheid.) Er worden, dankzij deze samenwerking, ook geen bestelkosten in rekening gebracht voor bestellingen die in Nederland en België geleverd worden. De enige uitzondering is bij een palletzending. Is de volume van de bestelling zo groot dat er een pallet aan te pas komt? Dan maken we gebruik van een ander bezorgbedrijf.

Andere verzendmogelijkheden

Zijn de verzenddozen iets te groot? Dan zou een brievenbusdoos een betere oplossing kunnen zijn. Verzend je producten die breekbaar zijn? Misschien is een luchtkussenenvelop dan een betere oplossing! Heb je een vraag over onze verzendverpakkingen? Neem dan vooral contact op!