Over Luchtkussengigant.nl

Over ons:

Luchtkussengigant.nl

Luchtkussengigant.nl is een webwinkel opgestart in 2015. Luchtkussengigant.nl is hét adres voor klein tot grote ondernemingen die op zoek zijn naar voordelige luchtkussen enveloppen van zeer degelijke kwaliteit. De meest bestelde varianten van de envelop die u zoekt, kunt u in deze webwinkel vinden. Mocht uw formaat er niet tussen zitten dan helpen wij u graag persoonlijk verder. Ons assortiment bestaat momenteel uit verschillende formaten van klein tot groot.

Luchtkussengigant.nl is een webwinkel opgestart door Nemook Trading BV. Nemook Trading BV is opgericht in 2013 en heeft jarenlange ervaring in het runnen van diverse webwinkels zoals Verpakgigant.nl en Coexzakken.nl

Ons eigen merk is het goedkoopst!

Wij houden zelf niet van nare verrassingen, dus geven we dit ook niet graag. Bij al onze webshops leveren wij altijd zonder verzendkosten! Zo komen we vaak qua prijs ook als beste uit de bus. We hebben dit laatst voor een van onze producten onderzocht en daaruit kwam naar voren dat wij de goedkoopste brievenbusdozen leveren!

Nog meer over ons

 

Contact

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Kamer van koophandel-nummer: 57873518