Noppenfolie

Noppenfolie

Een onmisbaar onderdeel van onze luchtkussen en bubbeltjes enveloppen is de noppenfolie. Dit materiaal is hier namelijk in verwerkt en geeft onze enveloppen hun beschermende kwaliteiten. Daarom bieden wij als groothandel in verzendartikelen ook losse rollen noppenfolie aan via onze webshop. Deze rollen nopjesfolie hebben een breedte van 50, 100, 150 en zelfs 200 centimeter en hebben allemaal een lengte van maar liefst 100 meter. Waarom moet ook jij een rol noppenfolie bij ons kopen? Omdat deze folie een zeer goede bescherming biedt aan al jouw kwetsbare artikelen. Ben je dus van plan om te gaan verhuizen of verzend je vaak breekbare producten? Dan is het ontzettend handig om een rol goedkope noppenfolie in huis te hebben. Het inpakken van je producten met noppenfolie is vele malen veiliger. Hierdoor kan jij deze zorgeloos verzenden naar klanten of verhuizen naar een nieuwe woning.

Vanaf 17,5 euro
Vanaf 32,95 euro
Vanaf 31,95 euro
+
Uitverkocht
Vanaf 41,30 euro
Vanaf 57,50 euro

Wat is noppenfolie?

In de volksmond wordt noppenfolie ook wel bubblewrap of bubbeltjesplastic genoemd. Het is één van de meest bruikbare verpakkingsmaterialen in ons assortiment. Dit transparante en elastische kunststof verpakkingsmateriaal biedt namelijk volledige bescherming aan breekbare voorwerpen én is uitermate gemakkelijk in gebruik. Waaraan dankt nopjesfolie zijn beschermende eigenschappen? Dat komt door kleine luchtbelletjes die in de folie zijn verwerkt. Door deze luchtbelletjes worden de producten die jij wilt verzenden dus volledig beschermd.

Noppenfolie is goedkoop en multifunctioneel

Nopjesfolie is niet alleen heel handig voor het verpakken en verzenden van breekbare producten. Het kan namelijk ook gebruikt worden om op een goedkope, duurzame en efficiënte manier je woning te isoleren. Noppenfolie is namelijk goedkoop, wordt veelvuldig uit gerecycled materiaal gemaakt én heeft een hoge isolatiewaarde. Wil je meer weten over de mogelijkheden van isoleren met noppenfolie? Dan raden we je aan contact op te nemen met een erkende isolatiespecialist.

Scherpe prijzen voor onze goedkope noppenfolie

Om de prijzen voor een rol nopjesfolie zo laag mogelijk te houden, laten wij enkel PostNL of DPD onze pakketten vervoeren. Hierdoor is het voor ons namelijk mogelijk om geen verzendkosten bij bestellingen in België en Nederland te verrekenen. Enkel bij palletzendingen, dat zijn zeer grote bestellingen, maken wij gebruik van een ander bezorgbedrijf. Daarom is het bij bestellingen van meer dan tien rollen mogelijk om een speciale korting van ons te krijgen. Zo kan iedereen goedkope noppenfolie bij ons verkrijgen. We raden je bij grote bestellingen overigens wel aan om een op maat gemaakte offerte aan te vragen. Jij hoeft slechts je bestelling en gegevens in te voeren en wij verzorgen de rest. Bovendien versturen wij alle bestellingen die voor 15:00 uur zijn geplaatst diezelfde dag. Op die manier ben jij er doorgaans van verzekerd dat je bestelling de volgende dag al wordt bezorgd.

noppenfolie

De productie van nopjesfolie

De eerste stap in de fabricatie van noppenfolie is kleine bolletjes produceren uit een bepaalde hars. De bolletjes kun je vergelijken met grindkorrels en worden in een extruder gestopt. Hier worden de harsbolletjes verhit en wordt het mengsel dat daar uit ontstaat gemengd. Onder de extruder, eigenlijk een soort kan, is een sleuf bevestigd, waar het mengsel in twee gescheiden lagen uit kan stromen. Beide lagen vloeibare hars zijn namelijk vereist om uiteindelijk tot één rol nopjesfolie te komen. De twee harslagen stromen vervolgens door de sleuf naar de zogenaamde drum. Eén laag hecht zich vast aan de drum en draait rond het oppervlak. In de drum zitten gaten, die allemaal eenzelfde diameter hebben. Door de zuigende werking van de drum wordt het hars in de gaatjes gezogen, waardoor er als het ware luchtbelletjes ontstaan. De overgebleven laag hars stroomt namelijk over de andere laag en zorgt ervoor dat er lucht blijft zitten in de belletjes. Op het moment dat het gehele mengsel is afgekoeld, ontstaat er een folie die van de drum afgehaald kan worden. Deze kan op het einde worden gesneden tot losse vellen noppenfolie en uiteindelijk worden opgerold.

Al jouw verpakkingsmaterialen op één plek

Bij Luchtkussengigant krijg je niet alleen de beste kwaliteit goedkope noppenfolie, maar je kunt nog veel meer verzend- en verpakkingsmaterialen in ons assortiment vinden. Zodoende heb jij alle benodigdheden voor inpakken en verzenden op één plek. Van verzenddozen tot verzendzakken en van port betaald enveloppen tot brievenbusdozen, bij Luchtkussengigant vind je het allemaal. Vanaf een ordergrootte van 10.000 stuks kun je ook nog je eigen bedrijfslogo en bijpassende kleur laten bedrukken op de enveloppen en/of verzendzakken. Uiteraard sturen we je dan eerst een voorbeeld toe, zodat jij zeker weet dat onze beloofde kwaliteit in dat geval niet verloren gaat. Overigens vind je bij ons ook een zeer uitgebreid assortiment aan verpakkingstoebehoren. Denk aan omsnoeringsmaterialen, verpakkingstape, tapedispensers, verzend labels en zelfs labelprinters. Waarom zou je nog bouwmarkten afstruinen als je al je verzend- en verpakkingsmaterialen op één plek kunt bestellen? Ben je geïnteresseerd? Neem dan vandaag nog contact met ons op en geniet ook zelf van het gemak van Luchtkussengigant.