Bedrukte luchtkussen enveloppen en zakken!

Bedrukte Luchtkussen enveloppen en zakken

Wat veel klanten niet weten is dat luchtkussen enveloppen en verzendzakken ook bedrukt kunnen worden in alle gewenste kleuren én logo’s! Wilde je altijd al je bedrijfskleuren en logo onder je klanten brengen via je verpakkingsmateriaal? Dan is dit je kans! Vanaf 10.000 stuks kunnen wij al voor je aan de slag en zorgen dat jouw wensen straks op de envelop of verzendzak komen! Want wie wilt er nou geen gepersonaliseerd verpakkingsmateriaal waar jij je klanten helemaal mee inpakt? Wil je liever eerst een voorbeeld ontvangen van een bedrukte envelop of verzendzak? Dat kan! Vraag gerust een sample aan van een bedrukt artikel en oordeel zelf over de kwaliteit! Bestel nu Bedrukte luchtkussen enveloppen en zakken!

Wij hebben momenteel al een aantal klanten blij mogen maken met hun bedrukte luchtkussen enveloppen óf verzendzakken! Wij krijgen vaak ook de vraag of er kwaliteitsverlies plaatsvind wanneer de enveloppen of zakken worden bedrukt. Vanuit onze ervaring kunnen wij met een gerust hart zeggen dat er geen kwaliteitsverlies plaatsvind en dat de enveloppen en verzendzakken er alleen nog maar mooier uit zien! Wil jij nu ook je bedrijfskleuren en logo zien schitteren op een luchtkussen envelop of verzendzak? Neem dan nu contact op met ons team. Wij helpen je graag verder en maken graag een offerte voor je op! Kijk nu op www.luchtkussengigant.nl of stuur een mail naar support@verpakgigant.nl!

bedrukte luchtkussen enveloppen

Wij verzenden onze orders met DPD en PostNL. Sinds kort hanteren wij ook een nieuwe verzendtijd. Bestel je voor 15:00 dan verzenden wij jouw order nog dezelfde dag. Dit geld alleen niet voor bedrukte luchtkussenenveloppen, hier hangt het van de oplage af hoelang de levertijd zal zijn. We proberen je altijd een track & trace mee te sturen bij jouw order. Mocht je nog vragen hebben of een offerte willen aanvragen? Neem dan contact met ons op via support@verpakgigant.nl of bel ons op 072 202 91 79.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.