Verzendverpakking

Een verzendverpakking heb je nodig indien je producten wilt gaan verzenden. Een verzendverpakking is hier namelijk speciaal voor gemaakt. Tijdens transport krijgt je pakketje helaas het een en ander te voorduren. Het is dus belangrijk dat de verzendverpakking van stevige kwaliteit is om alle stoten op te kunnen vangen. Want gaat je verzendverpakking stuk, dan is de kans groot dat ook de inhoud beschadigd zal raken. En dat is natuurlijk zonde, want het is goed te voorkomen. Ga daarom in je zoektocht naar de juiste verzendverpakking altijd op zoek naar hoge kwaliteit. Hier wil je niet op inleveren. Dit hoeft niet perse te betekenen dat de verzendverpakking duur zal zijn. Bij de Luchtkussengigant hebben wij verschillende soorten en maten verzendverpakkingen in ons assortiment. En allemaal zijn ze zeer scherp geprijsd. Natuurlijk nemen wij niet met minder genoegen dan de allerhoogste kwaliteit. Zo ben jij ervan verzekerd dat de inhoud van je verzendverpakking veilig is. Al jarenlang zijn wij dé specialist op het gebied van verzendmaterialen. Daarom kunnen wij als geen andere kwaliteit onderscheiden en kunnen wij onze producten voordelig aanbieden. Bent u op zoek naar de perfecte verzendverpakking, maar weet u niet precies welk product dit is? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben een team van zeer deskundige mensen op het gebied van verzendmaterialen in dienst. Zij staan voor u klaar met een eerlijk en deskundig advies op al uw vragen.

Eigenschappen van de verzendverpakking

Verzendverpakkingen kennen een aantal zeer handige functies. De verzendverpakkingen die wij in ons assortiment hebben, voldoen aan al deze functies. We nemen twee soorten verzendverpakkingen onder de loep. Namelijk de boekverpakkingen en de brievenbusdozen. Graag nemen we alle voordelen van dit soort verzendverpakking met je door.

De belangrijke eigenschappen van boekverpakkingen zijn:

  • Zelfklevende sluiting en afscheurstrip
  • Postdoos met halfautomatische bodem
  • Leverbaar in porto-geoptimaliseerde hoogtes tot minimaal 10 mm

Ook de brievenbusdozen hebben belangrijke eigenschappen:

  • Zelfklevende sluitstrips, diefstalveilig verpakken
  • Makkelijk te openen door sluitstrip met scheurperforatie

Beide verzendverpakkingen hebben tot slot ook enkele overlappende eigenschappen:

  • Profiteer van een laag posttarief
  • Makkelijk op te zetten verpakking
  • Stevige verzendverpakking

De brievenbusdozen zijn in meerdere maten te verkrijgen. Namelijk, 255 x 170 x 27 en 350 x 250 x 27 mm. De boekverpakkingen zijn in meerdere maten te verkrijgen. Namelijk, 217 x 155 en 378 x 295 mm.

Zoals je ziet heeft de verzendverpakking een aantal handige eigenschappen die altijd van pas komen. De zelfklevende sluiting en afscheurstrip maken het eenvoudig de verzendverpakking te sluiten en te openen. Ook de stevige kwaliteit van onze verzendverpakkingen willen we nog even verder uitlichten. Dit is namelijk erg belangrijk bij het kiezen van de juiste verzendverpakking. Is de verzendverpakking niet stevig, dan zal deze snel scheuren of op een andere wijze kapot gaan tijdens transport. Het kan gebeuren dat een zwaardere verzenddoos bovenop jouw verzendverpakking wordt gezet. Of dat tijdens het transporteren jouw verzendverpakking tegen de zijkanten van het voertuig komt waardoor het karton beschadigd. Met onze verzendverpakkingen hoef je je geen zorgen te maken dat ze snel beschadigd raken. Ze zijn van zeer stevige kwaliteit en kunnen zeker tegen een stootje.

verzendverpakking

Hoe gebruik je een verzendverpakking?

De verzendverpakking is zeer eenvoudig in gebruik. Wij leveren de verzendverpakkingen plat aan. Dit is niet alleen makkelijk voor verzending, ook heeft u minder plek nodig om ze te bewaren. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je de verzendverpakking niet in elkaar gezet krijgt. Dit is namelijk snel en eenvoudig te doen. Zet ze pas in elkaar op het moment dat je ze gaat gebruiken. Na een aantal zul je zien dat het in elkaar zetten een fluitje van een cent is. Dus bewaar ze op de platte manier waarop wij ze leveren, zodat het zo min mogelijk plek in beslag neemt. Heb je hem nodig? Zet hem eenvoudig in elkaar en leg je product in de verzendverpakking. Sluit de verzendverpakking met de zelfklevende sluiting. Wil je er helemaal zeker van zijn dat alles stevig blijft zitten? Dan kun je nog een extra laag zelfklevende tape gebruiken om de verzendverpakking stevig te sluiten. Je kunt bij ons ook tape bedrukken tegen een scherpe prijs. Laat er bijvoorbeeld je logo of een persoonlijke boodschap op drukken. Zo ziet je pakketje er nog persoonlijker uit. De ontvanger zal dit zeker waarderen!

Verzendverpakking wordt snel geleverd en zonder verzendkosten

De meeste bestellingen die wij binnenkrijgen, verzenden wij met PostNL. Bij zeer grote leveringen maken we gebruik van een palletzending. Is de volume van de bestelling zo groot dat er een pallet aan te pas komt? Dan maken we meestal gebruik van een ander bezorgbedrijf. Zendingen die wij met PostNL verzenden, komen de volgende dag aan (mits ze vóór 15:00 uur besteld worden en afhankelijk van de bestelhoeveelheid). Vanwege onze samenwerking met PostNL zijn er ook geen verzendkosten voor bestellingen die binnen Nederland en België verzonden worden.

Andere verzendverpakkingen bij Luchtkussengigant

Kunnen jouw producten toch nog wat extra bescherming gebruiken, bijvoorbeeld omdat ze extra breekbaar zijn? Dan zou je eens een kijkje kunnen nemen bij onze rollen bubbeltjesplastic of golfkarton. Misschien heb je een grotere verzenddoos nodig? Ook hier helpen wij jou bij! Heb je een vraag over verzendverpakking of één van onze andere producten? Neem dan vooral contact op! Wij helpen je graag verder.