Sluitzegels

Sluitzegels van Luchtkussengigant.nl

Sluitzegels gebruik je om de uiteindes van een omsnoeringsband mee vast te zetten. Als je regelmatig met omsnoeringsbanden werkt, dan ken je de sluitzegel vast wel. Tenzij jij de luxe hebt om te werken met een speciaal omsnoeringsapparaat. Werk je namelijk met dit apparaat, dan heb je geen sluitzegels nodig. Het apparaat smelt namelijk de banden aan elkaar. Omsnoeringsbanden ken je vast wel. Het zijn de stevige kwaliteit banden waarmee je bijvoorbeeld ladingen vastzet of stabiliseert. Je ziet ze ook vaak in winkels om producten bij elkaar te houden. Deze banden hebben geen uiteinde om het mee vast te zetten. Dus als je niet beschikt over een omsnoeringsapparaat, dan dien je gebruik te maken van speciale sluitzegels voor omsnoeringsbanden. Door deze te gebruiken, sluit je de uiteindes goed en stevig af. De sluitzegels die wij in ons assortiment hebben, hebben speciale ribbeltjes aan de onderkant. Deze ribbeltjes zorgen voor een extra grip zodat de omsnoeringsband zeker goed vast blijft zitten.

Omsnoeringsmaterialen

Sluitzegels 16 mm x 28 mm

Vanaf 57,99 euro

Hieraan herken je meteen de hoge kwaliteit van de sluitzegels van de Luchtkussengigant. Dit geldt niet alleen voor de sluitzegels, maar voor al onze producten. Al jarenlang zijn wij dé specialist in verzend- en verpakkingsmaterialen. Wij weten wat kwaliteit is en gaan voor niets minder dan dat. Want jij verdiend alleen het allerbeste. Dit wilt echter niet zeggen dat onze producten duur zijn. Integendeel zelfs! Wij bieden onze sluitzegels en al onze andere producten aan tegen een zeer scherpe prijs. Hoe meer je van één product koopt, hoe meer korting wij jou aanbieden. Daarbij betaal je ook nooit verzendkosten! Dus ben je op zoek naar hoge kwaliteit sluitzegels tegen een lage prijs? Dan zit je bij ons goed! Ook als je vragen hebt over onze sluitzegels, dan nodigen wij je graag uit om contact op te nemen met onze altijd vriendelijke klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Hoe en wanneer gebruik je een sluitzegel?

Laten we het allereerst hebben over wat een sluitzegel nu precies is, alvorens we het gaan hebben over hoe en wanneer je ze precies gebruikt. Een sluitzegel is klein en meestal van metaal. Je drukt ze om de omsnoeringsband heen om de uiteindes vast te zetten. Een omsnoeringsband heeft namelijk geen uiteinde van zichzelf om vast te zetten. De sluitzegels die wij aanbieden in onze webshop zijn gemaakt van stevig en hoge kwaliteit materiaal. Ook zijn ze voorzien van speciale ribbeltjes aan de onderzijde. Deze ribbeltjes zorgen voor een extra grip zodat de zegel niet zomaar los kan schieten. Een sluitzegel dien je altijd vast te zetten met behulp van een zegeltang. Anders krijg je de zegel nooit goed en stevig aan de band vastgezet. Met de zegeltang knijp je de sluitzegel in elkaar. Er is nog een andere manier om de sluitzegels vast te maken aan de banden. Namelijk door middel van een zegelspanner. Met behulp van een zegelspanner kun je de omsnoeringsbanden zelfs nog een stuk strakker en daarmee steviger vastsnoeren. Dus wil jij je lading extra stevig vastsnoeren met een omsnoeringsband? Kies dan voor een zegelspanner in plaats van een zegeltang. Een lading extra strak insnoeren is vaak nodig. Je zet de lading daarmee steviger en stabieler vast. Er zit echter ook een nadeel aan. Als je gebruik maakt van kartonnen dozen om je lading in te vervoeren, dan kunnen deze dozen beschadigd raken door de scherpe randen van de band. Maak in dat geval gebruik van hoekprofielen om beschadiging aan de dozen te voorkomen.

Werk je vaak met omsnoeringsbanden? Dan raden we je aan om te kiezen voor een omsnoeringsapparaat. Als je hier gebruik van maakt heb je ook geen sluitzegels nodig. Het apparaat smelt namelijk zelf de uiteindes strak en vakkundig aan elkaar vast. Het is zeer efficiënt en bespaart je zeeën van tijd. Daarnaast heb je geen hulpmiddelen als een sluitzegel, zegeltang of zegelspanner nodig. Ook voor een omsnoeringsapparaat kun je natuurlijk in onze webshop terecht.

Bij de Luchtkussengigant betaal je nooit verzendkosten

Koop je jouw sluitzegels bij de Luchtkussengigant? Dan betaal je geen verzendkosten! Dit geldt ook voor onze stevige verzenddozen, CD enveloppen, verhuisfolie, kartonnen enveloppen, labelprinters en noem maar op. Kortom, ál onze producten versturen wij altijd gratis! Bestel je vóór 15.00 uur, dan verzenden wij je producten nog dezelfde dag. Zo heb jij ze altijd op tijd in huis. Verzenden doen wij met PostNL. Zodra we je product gereed hebben voor verzending, ontvang je van ons een track en trace code. Hiermee kun je jouw bestelde producten op de voet volgen.

Goedkope sluitzegels koop je bij de Luchtkussengigant

Bij de Luchtkussengigant vind je goedkope sluitzegels van hoge kwaliteit. Al onze sluitzegels zijn voorzien van een speciale zijde met ribbeltjes zodat ze extra goed blijven zitten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat ze ineens los schieten zoals kan gebeuren bij sluitzegels van slechte kwaliteit. Daarnaast betaal je bij ons nooit teveel! Je betaalt zelfs geen verzendkosten! En hoe meer je van één product in één keer besteld, hoe meer korting wij je aanbieden. Dit noemen we staffelkorting en deze korting wordt meteen in je winkelwagentje verrekend. Heb je nog vragen voor ons? Neem gerust contact op met onze vriendelijke medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag met al jouw vragen op het gebied van verzend- en verpakkingsmaterialen.