Verpakkingsfolie

Verpakkingsfolie voor verschillende doeleinden!

Dozen worden opgestapeld en op een pallet gezet voor verzending. Maar hoe voorkom je dat de dozen of kisten die op je pallet staan gaan verschuiven tijdens transport? Verpakkingsfolie gebruiken is de oplossing hiervoor. Vaak worden dozen namelijk los opgestapeld op een pallet en vervolgens in een vrachtwagen of busje gezet. Tijdens het rijden kan de lading op de pallets gemakkelijk verschuiven. Met alle gevolgen van dien. Dit kun je heel gemakkelijk voorkomen door verpakkingsfolie om je dozen of kisten heen te draaien. Dit is heel eenvoudig en snel gedaan. De folie die wij in ons assortiment hebben heeft namelijk één zijde die klevend is en één zijde die glad is. Dit betekent dat je de klevende zijde aan je lading plakt. Vervolgens loop je een aantal keren om je pallet heen. De verpakkingsfolie blijft vanzelf kleven en zit stevig vast. Je hoeft niet bang te zijn dat de klevende zijde je dozen beschadigd. Dit zal zeker niet gebeuren. Meestal is verpakkingsfolie transparant, maar wil je liever zwarte folie? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je vragen over onze verpakkingsfolie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je zo snel mogelijk met al jouw vragen.

Vanaf 8,99 euro
Vanaf 8,99 euro
Vanaf 2,75 euro

Gebruik maken van plastic verpakkingsfolie

Je hebt net kort kunnen lezen wat plastic verpakkingsfolie precies is. Graag vertellen we je er meer over en laten we je kennismaken met alle voordelen van dit verpakkingsmateriaal. Plastic verpakkingsfolie is dus ideaal om het schuiven van de lading op je pallets te voorkomen. Maar behalve dat het deze verschuivingen voorkomt, beschermt het je lading ook. Met name als er kwetsbare producten in de dozen zitten wil je natuurlijk voorkomen dat er iets mee gebeurt. Door er een aantal lagen folie omheen te draaien, geeft het een extra laag bescherming mee. Mocht het voorkomen dat de dozen ergens tegenaan stoten, dan vangt de plastic verpakkingsfolie deze stoten en schokken op. Wel zo’n geruststelling als je kwetsbare of breekbare items vervoert. Onze folie beschikt over een hoge elasticiteit, wat het gemakkelijk maakt om de folie om de lading heen te wikkelen. Daarnaast heeft de folie één klevende zijde. Zoals we al eerder aangaven is deze zijde klevend zodat de plastic verpakkingsfolie makkelijker op zijn plek blijft zitten. Zou de folie volledig glad zijn, dan schuift het snel omlaag en biedt het dus geen bescherming. Al onze plastic verpakkingsfolie beschikt over deze handige kleefzijde die niet schadelijk is voor je lading.

Gebruik verpakkingsfolie op rol om je lading te beschermen

verpakkingsfolie

Eén van de redenen dat verpakkingsfolie zo populair is en zeer vaak wordt gebruikt door veel bedrijven is omdat het snel en gemakkelijk aan te brengen is. Het enige dat je hoeft te doen is een aantal keren om je lading heen te lopen. Met name in combinatie met een dispenser voor verpakkingsfolie op rol is het een fluitje van een cent. Onze verpakkingsfolie op rol is van hoge kwaliteit. Dit wilt onder andere zeggen dat het een hoge doorsteekwaarde kent. Daardoor ben je gegarandeerd dat je lading veilig is. Een aantal keren de verpakkingsfolie op rol om je lading heen draaien geeft een stevige bescherming. Je trekt dit absoluut niet in één keer gemakkelijk kapot. Wel zo veilig dus. Daarnaast is de folie geluidloos in het uitrollen. Zeker als je dit een aantal keren achter elkaar moet doen, is het wel zo fijn dat het geen akelig geluid produceert. Alhoewel plastic niet bekend staat als milieuvriendelijk, is onze verpakkingsfolie dat wel. De plastic folie is namelijk te recyclen en kan daardoor steeds opnieuw worden gebruikt.

Verpakkingsfolie kopen doe je voordelig bij Luchtkussengigant

Ben je op zoek naar een geschikt product om je lading te stabiliseren tijdens het transporteren? Dan zit je met verpakkingsfolie goed! De folie zorgt ervoor dat je lading niet meer kan verschuiven wat daardoor de kans op beschadigen minimaliseert. Behalve dat verpakkingsfolie ideaal is om veilig pallets met losse lading te vervoeren, is het ook ideaal om goederen stof- en vuilvrij op te slaan. Heb je een lading een tijdje niet nodig? Zet het op een pallet, draai de verpakkingsfolie op rol met je dispenser een aantal keren om je lading heen en je kunt het veilig ergens opslaan. Het kan niet beschadigd worden en vuil en stof kunnen er niet bij. Ben je op zoek naar een plek waar je voordelig deze verpakkingsfolie kunt kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We gaven al eerder aan dat wij beschikken over twee versies in onze webshop, namelijk een transparante folie en een zwarte folie. De hoge kwaliteit garandeert je dat de folie niet snel stuk gaat en jij je spullen veilig kunt vervoeren of opslaan. Wist je dat verpakkingsfolie ook ideaal is voor verhuizingen? Al je dierbare spullen zullen vervoerd moeten worden in een busje. Tijdens het verhuizen is de kans groot dat spullen kapot gaan. Wikkel je dozen daarom altijd in folie van hoge kwaliteit. Dit voorkomt veel ellende tijdens het verhuizen van je spullen. Bestel vandaag nog onze verpakkingsfolie vóór 15.00 uur en wij versturen het dezelfde dag nog met PostNL. Behalve voor verpakkingsfolie kun je bij ons voor nog veel meer verpakkingsmaterialen terecht. Bijvoorbeeld voor opvulmateriaal, noppenfolie, schuimfolie, Coex verzendzakken en nog veel meer. Als je nog vragen hebt, mag je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan graag voor je klaar!