Opvulchips

Opvulchips bestellen?

Je hebt vast wel eens van opvulchips gehoord. En als je er nog nooit van gehoord hebt, dan heb je het vast en zeker wel eens gezien. Opvulchips is namelijk één van de meest geliefde opvulmaterialen van webshops. De kans is groot dat als je een pakket ontvangt dat deze is opgevuld met opvulchips. Maar wat is opvulchips dan eigenlijk? Het is een zacht en zeer licht materiaal en het ziet eruit als kleine achtvormige schuimpjes. Je gebruikt de vulchips om lege ruimtes in dozen op te vullen. Dit is nodig om er zeker van te zijn dat het product dat je gaat versturen tijdens het transporteren niet constant op en neer in de verzenddoos verschuift. Dit verschuiven kan namelijk zorgen dat je product beschadigd. Om te voorkomen dat het gaat schuiven, vul je de lege ruimtes met opvulchips. Wil jij ook opvulchips gaan gebruiken om jouw pakket veilig te versturen? Kijk dan snel in onze webshop! Bestel vóór 15.00 uur en wij versturen het dezelfde dag nog met PostNL. Wil je meer opvulchips bestellen dan mogelijk is in onze webshop? Vraag dan een offerte aan, want wij maken graag een speciale prijs voor jou!

Vanaf 29,95 euro
Vanaf 31 euro

Waarom gebruik maken van opvulchips?

Een reden dat veel mensen de lege ruimtes in hun verzenddoos niet opvullen met opvulmateriaal, is omdat ze bang zijn dat het pakket in gewicht zal toenemen. En dit heeft natuurlijk weer gevolgen voor de hoogte van de verzendkosten. Opvulchips is daar een perfecte oplossing voor. Het is namelijk zeer licht in gewicht. De chips bestaan uit maar liefst 99,6% uit lucht. Vrijwel gewichtloos dus! De overige 0,4% bestaat uit gerecycled materiaal genaamd polystyreen. Je kunt dus perfect de lege ruimtes opvullen met opvulchips. Dit zal niet tot nauwelijks verschil uitmaken in het gewicht van je pakket. Dan komen we meteen aan bij de volgende reden waarom je gebruik zou moeten maken van opvulchips. Namelijk dat het gemaakt is van gerecycled materiaal. Je kunt zelf de opvulchips die je ontvangt opnieuw gebruiken, maar ook als je het weggooit kan het materiaal gerecycled worden. En dat betekent dat het goed is voor het milieu. De chips zijn niet alleen licht in gewicht, maar ze vormen zich ook naar de vorm van het product. Dit wilt zeggen dat opvulchips ideaal is om lege ruimtes goed op te vullen. Doordat het zich vormt naar de inhoud zal het product geen kans krijgen om te verschuiven tijdens transport. Ieder hoekje kan namelijk perfect opgevuld worden. En als laatste reden om gebruik te maken van vulchips is natuurlijk de prijs. Ook niet onbelangrijk! Je wilt natuurlijk geen duur materiaal gebruiken alleen om een lege holtes in een doos op te vullen. Opvulchips is zeer goedkoop, zeker als je het bij de Luchtkussengigant koopt. Onze vulchips is zeer scherp geprijsd en van hoge kwaliteit. Zo kan je met een gerust hart jouw producten verzenden.

Opvulmateriaal nodig? Opvulchips kopen!

Flo-Pak Opvulchips Detail

Je ziet het, opvulchips kopen is de perfecte manier om jouw pakket veilig bij de ontvanger aan te laten komen. Maar alleen opvulchips kopen is helaas niet voldoende. Ook een stevige verzenddoos en noppenfolie zijn noodzakelijk bij het versturen van kwetsbare items. In onze webshop vind je talloze stevige verzenddozen in allerlei formaten. Kies voor een verzenddoos die ongeveer net zo groot is als het product dat je wilt verzenden. Kies dus niet voor een te grote doos en al zeker niet voor een te kleine verzenddoos. Zie je in ons assortiment niet de verzenddoos die jij zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Behalve een stevige verzenddoos heb je ook noppenfolie nodig. Deze alom bekende folie vol kleine luchtbubbeltjes is ideaal om je product te beschermen. Draai je product een aantal keren rond in de noppenfolie, zodat je niet meer door de folie heen kunt kijken. Vervolgens pak je je verzenddoos en start je met een dikke laag vulchips. Leg dan je product op deze zachte bodem. Je ziet meteen dat er aan alle zijdes holle ruimtes te zien zijn. Pak een handvol opvulchips en vul de ruimtes goed op. Doe dit ook bovenop je product. Zit de doos helemaal vol? Doe hem dan dicht en schud hem wat op en neer. Merk je dat het product nog beweegt? Dan heb je hem niet goed opgevuld en zul je meer vulchips moeten gebruiken. Pas als je merkt dat je product niet meer schuift in de doos, kan je de verzenddoos met tape dichtplakken. Nu is je pakket klaar voor een veilige verzending.

De beste kwaliteit vulchips vind je bij Luchtkussengigant

Opvulchips kopen doe je natuurlijk voordelig bij Luchtkussengigant! Wij hebben hoge kwaliteit vulchips in ons assortiment. Deze zijn perfect voor het opvullen van de lege ruimtes van je pakket. Behalve vulchips hebben wij nog veel meer verzendmaterialen in ons assortiment, zoals kartonnen enveloppen, port betaald enveloppen, brievenbusdozen, labels, handwikkelfolie en nog veel meer. Alles zodat jij je producten veilig kunt verzenden. Heb je nog vragen? Of vind je in onze webshop niet datgene waarnaar jij op zoek bent? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.