Brievenbusdozen

Brievenbusdoos

Wilt u ervoor zorgen dat uw producten optimaal beschermd worden tijdens het transport van de ene naar de andere locatie. Onze producten zijn gemaakt van dubbelgolf, enkelgolf of minigolf karton. De tarieven die PostNL heeft vastgesteld voor post zijn opgedeeld in schalen. De tariefschalen beginnen bij 0-20 gram, 20-50 gram en zo voorts. Deze manier van verzenden is niet zwaar. De dozen zijn specifiek gemaakt om met de reguliere post mee te kunnen.

Formaten brievenbus dozen

Onze dozen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. 350 x 250 x 27 mm en 255 x 170 x 27 zijn twee verschillende voorbeelden van de formaten die wij verkopen. Op iedere doos zit een plakstrip. Deze plakstrip zorgt er voor dat ieder pakje goed dichtgemaakt kan worden. Door gebruik te maken van een onze producten bij het verzenden van jouw pakketjes profiteert u van het lage brievenbustarief. Passen uw artikelen nou juist net niet in een van deze dozen? Neem dan een kijkje bij onze verzenddozen.

Voordelen van een brievenbusdoos

Onze kartonnen dozen:

  • worden snel geleverd zonder verzendkosten
  • zijn zeer stevig. Ze zijn ideaal om producten en boeken mee te verzenden
  • hebben een zelfklevende sluitstrip. Verzendt u producten in een van onze dozen, dan zijn ze extra veilig voor diefstal
  • zijn zeer gemakkelijk open te maken. De scheurstrip met duimgreep en scheurperforatie zorgen hier voor
  • zijn gemakkelijk in elkaar te zetten.

Alternatieve verzendverpakkingen voor een brievenbus doos

Zijn jouw producten extra breekbaar? Het is dan heel handig om jouw producten beter in te pakken. Een laagje noppenfolie is hierbij onmisbaar! Misschien verzendt u wel kleinere producten waar u  niet een grote doos voor nodig hebt. In dat geval kunt u gebruik maken van luchtkussen enveloppen. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze verschillende verpakkingsproducten? Neem dan vooral contact op!

Dit kost het verzenden van een brievenbusdoos

Onze brievenbusdozen voldoen aan de minimale en maximale maten van PostNL brievenbuspost. De precieze prijs voor het verzenden hangt af van het gewicht van het pakketje. Ieder gewicht valt in een andere schaal en het hangt hier van af hoeveel u kwijt bent aan het verzenden van uw pakje.

Leveren van uw bestelling

Wij verzenden de vrijwel al onze bestellingen met PostNL. Slechts bij zeer grote leveringen werken wij met een ander bedrijf samen. Dan hebben we het over bestellingen die per pallet verzonden worden. Zendingen die wij met PostNL verzenden, komen de volgende dag aan. Hierdoor moet u ze wel vóór 22:00 te bestellen. Vanwege onze samenwerking met PostNL zijn er ook geen verzendkosten voor bestellingen die binnen Nederland en België verzonden worden.

Andere mogelijkheden

Ieder bedrijf overzendt verschillende producten. U kiest natuurlijk uw verzendwijze aan de hand van het formaat en gewicht van de producten die u verzenden wilt. Gaat het om breekbare producten? Dan is een luchtkussen envelop bijvoorbeeld een must! Neem de tijd om door onze webshop te scrollen om de juiste bescherming voor de producten die u wilt verzenden te vinden en neem vooral contact op als u vragen heeft!