Bubblewrap

Bubblewrap voordelig bestellen?

Bubblewrap is transparant, elastisch en ideaal om te gebruiken als verpakkingsmateriaal bij het verzenden van (breekbare) goederen. Het materiaal staat doorgaans ook bekend als noppenfolie of bubbeltjesplastic. Met behulp van bubble wrap is het mogelijk om al jouw breekbare voorwerpen veilig in te pakken voor vervoer. Dit veelzijdige materiaal bestaat namelijk een heleboel belletjes lucht, welke samen als het ware een veld van kleine kussentjes vormen. Bij onze concurrenten kun je doorgaans alleen kleine rollen bubblewrap kopen, maar bij ons is het mogelijk om rollen te kopen van meer dan 50 vierkante meter. Voor een verhuizing is dat natuurlijk ontzettend handig. Neem daarom vandaag nog contact met ons op want bubblewrap kopen kun je het beste bij ons doen!

Vanaf 17,5 euro
Vanaf 32,95 euro
Vanaf 31,95 euro
+
Uitverkocht
Vanaf 41,30 euro
Vanaf 57,50 euro

Hoe wordt bubblewrap gemaakt?

bubblewrap

De fabricatie van bubble wrap begint bij de productie van kleine harsbolletjes, welke te vergelijken zijn met grindkorrels. De harskorreltjes worden vervolgens in een soort kan gestopt, de zogeheten extruder. Hier wordt de hars weer verhit en het mengsel dat daardoor ontstaat, wordt gemixt. Onder in de extruder is een sleuf gevestigd, waar het gemixte harsmengsel in twee gescheiden lagen uit kan stromen. Er zijn namelijk twee lagen hars nodig om de uiteindelijke rollen bubblewrap te verkrijgen. Vervolgens stromen de twee gescheiden harslagen door de zogenaamde drum, waar de bovenste laag hars zich aan vasthecht en rond het oppervlak draait. Om de luchtbelletjes in de bubble wrap te maken zijn er gaten met allemaal eenzelfde diameter in de drum gemaakt. Bij ons hebben de noppen op onze rollen bubblewrap overigens allemaal een diameter van tien millimeter. Hier wordt lucht doorheen geperst waardoor het hars in de gaten stroomt en de noppen ontstaan. Daaropvolgend stroomt de overgebleven laag hars over de andere laag. Hierdoor komt het lucht tussen de twee lagen vast te zitten en zijn de noppen gevuld met lucht. Zodra de twee lagen volledig zijn afgekoeld, worden ze van de drum gehaald. In feite is de bubble wrap nu af en hoeven de vellen alleen nog te worden gesneden en opgerold.

Bubble wrap op een juiste manier gebruiken

Wil jij bij het verhuizen de garantie dat jouw kostbare en doorgaans breekbare spullen de gehele verhuizing ongeschonden doorstaan? Dan raden we je zonder twijfel aan om gebruik te maken van onze goedkope bubblewrap. Want het is heel gemakkelijk te gebruiken én je spullen worden maximaal beschermd. We vertellen je graag hoe dat komt:

  • Je beschermt het in te pakken voorwerp maximaal, door het in de bubble wrap te wikkelen met de luchtbelletjes aan de binnenzijde tegen het voorwerp. Deze manier zorgt er overigens ook voor dat de bubblewrap beter op zijn plek blijft zitten.
  • Daarnaast kun je tijdens het inpakken ook regelmatig verpakkingstape aanbrengen. Op die manier ben je er al helemaal van verzekerd dat de bubble wrap niet los laat.
  • Tot slot kun je nog een verpakkingslabel aanbrengen op het ingepakte voorwerp. Hierdoor weet je altijd om welk voorwerp het gaat. Dat is wel zo handig bij het uitpakken.

Alleen de beste prijzen voor jou

Om de prijzen van onze rollen bubblewrap zo voordelig mogelijk voor jou te houden, werken wij bij het verzenden van de bestelling enkel samen met PostNL of DPD. Daardoor hoeven wij bij bestellingen in België en Nederland geen verzendkosten bij jou in rekening te brengen. Uiteraard kan het voorkomen dat je graag een groot aantal rollen tegelijk wilt bestellen. In dat geval spreken wij van een palletzending en zijn we genoodzaakt de bestelling alsnog door een ander bezorgbedrijf te laten bezorgen. Toch proberen wij zo voordelig mogelijk voor jou te blijven. Daarom bieden we bij bestellingen van meer dan tien rollen een mooie staffelkorting aan. Je kunt op dat moment wel het beste een offerte op maat aanvragen. Jij hoeft alleen je gewenste bestelling en je gegevens door te geven, wij zorgen voor de rest. Overigens kun je er ook van op aan gaan dat we alle bestellingen, die voor 15:00 uur zijn geplaatst, dezelfde dag nog verzenden. Hierdoor krijg je deze doorgaans de volgende dag nog netjes bij jou afgeleverd.

Bubblewrap kopen doe je bij de Luchtkussengigant

Bij Luchtkussengigant kun je niet alleen terecht om bubble wrap te kopen van de hoogste kwaliteit, maar in ons assortiment vind je nog veel meer verpakkings- en verzendmaterialen. Hierdoor heb je alle benodigdheden voor verpakken en verzenden beschikbaar op één plek. Van verzendzakken tot verhuisdozen, bij ons krijg je het allemaal. Daar blijft het echter niet bij, want naast alle materialen bieden we ook alle overige benodigdheden aan. Denk bijvoorbeeld aan tapedispensers, verzend labels, gripzakjes en opvulchips. Bouwmarkten kun je vanaf nu links laten liggen, want alles wat jij nodig hebt om jouw verzendingen beschermd te versturen, vind je bij Luchtkussengigant. Waar wacht jij nog op? Bubbelwrap kopen die je gewoon bij ons! Neem een kijkje op onze website en laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment.