Bubblewrap

Bubblewrap

Bubblewrap is transparant, elastisch en ideaal om te gebruiken als verpakkingsmateriaal bij het verzenden van (breekbare) goederen. Het wordt vaak ook wel noppenfolie of bubbeltjesplastic genoemd. Met bubble wrap worden breekbare voorwerpen veilig ingepakt. Bubblewrap bestaat uit een laag belletjes lucht die samen een veld aan kleine kussentjes creëren.

Bubblewrap kopen

De rollen bubblewrap die wij verkopen zijn 100 m bij 100 cm. De totale oppervlakte wordt hierdoor 100 m². De noppen op de folie zelf zijn 10 x 5 mm. Wil je meer dan 100 rollen noppenfolie bestellen? Neem dan contact met ons op om een offerte op maat te laten opstellen.

Hoe wordt bubblewrap gemaakt?

Het maken van een rol bubble wrap bevat een paar stappen:

  1. Mengen van harsmengsel in een ‘extruder’.
  2. Opvangen van de twee lagen vloeibare hars uit de ‘extruder’.
  3. Hars wordt in drum geplaatst en zuiging in de drum creëert noppen.
  4. Laatste laag hars wordt toegevoegd dat alles afsluit.
  5. Vellen luchtkussenfolie worden gesneden en op rollen gerold.

Onze luchtkussen enveloppen worden op soortgelijke wijze gemaakt.

Bubble wrap verzenden

Wij verzenden de meeste bestellingen met PostNL. Is de volume van de bestelling zo groot dat er een pallet aan te pas komt? Bij zeer grote leveringen maken we gebruik van een palletzending dat uitgevoerd wordt door een ander bezorgbedrijf. Zendingen die wij met PostNL verzenden, komen de volgende dag aan (mits ze vóór 22:00 besteld worden en afhankelijk van de bestelhoeveelheid). Vanwege onze samenwerking met PostNL zijn er ook geen verzendkosten voor bestellingen die binnen Nederland en België verzonden worden.

Verzendalternatieven

Soms is het helemaal niet nodig om jouw product los in bubblewrap in te pakken. Je zou jouw product ook in een luchtkussenenvelop kunnen stoppen. Onze A3 enveloppen bijvoorbeeld, zijn ideaal voor grotere verzendingen. Heb je een vraag? Neem dan vooral contact op!