Toont alle 12 resultaten

Bubbel enveloppen goedkoop en snel geleverd!

Is het nou een bubbel envelop, een bubbeltjes envelop of luchtkussen envelop? Er worden veel namen gegeven aan enveloppen met bubbeltjesplastic. Op Luchtkussengigant.nl vind je de goedkope bubbel envelop, maar dan wel van hoge kwaliteit. Onze bubbelenveloppen zijn uitsluitend van het merk Filmar. Dit zijn noppen enveloppen van zeer hoge kwaliteit, die je hier voor de scherpste prijs kan bestellen. Wij leveren goedkope bubbel enveloppen in meer dan 10 diverse formaten, waaronder het DVD formaat, een bubbelenvelop van CD formaat en A4 formaat enveloppen. Zo hebben we voor elk pakketje de juiste envelop!

Wil je meer weten over welk formaat noppen envelop je nodig hebt voor het versturen van jouw product? Bekijk hieronder dan onze diverse formaten bubbelenveloppen en bestel jouw gewenste bubbelenveloppen.

Envelop met bubbeltjesplastic

Onze enveloppen zijn voorzien van bubbeltjesplastic aan de binnenkant. Door de toevoeging van het bubbeltjesplastic kunnen allerlei producten veilig en beschermd verstuurd worden. Wat dacht je van het versturen van sieraden, telefoons, kleding, usb sticks of boeken? In reguliere enveloppen met bubbeltjesplastic loop je de kans dat een product beschadigd raakt of zelf stuk gaat in de normale brievenbuspost. Met de bubbel enveloppen van Luchtkussengigant komen jouw producten onbeschadigd aan bij de ontvanger. Ideaal voor webwinkeliers en particulieren die bestellingen via de post versturen. De enveloppen hebben een handige plakstrip, waarmee je elk pakketje gemakkelijk en goed kunt afsluiten.

Luchtkussen enveloppen

A11 Luchtkussen enveloppen 100 x 165

Vanaf 4 cent
Vanaf 5,9 cent

Luchtkussen enveloppen

B12 Luchtkussen enveloppen 120 x 215

Vanaf 4,9 cent
Vanaf 6,5 cent
Vanaf 8,7 cent

Luchtkussen enveloppen

E15 Luchtkussen Enveloppen 220 x 260

Vanaf 9,3 cent
Vanaf 12,2 cent

Luchtkussen enveloppen

G17 Luchtkussen enveloppen 230 x 340

Vanaf 12,7 cent

Luchtkussen enveloppen

H18 Luchtkussen enveloppen 270 x 360

Vanaf 15.4 cent
Vanaf 21 cent

Luchtkussen enveloppen

K20 Luchtkussen enveloppen 350 x 470

Vanaf 24,5 cent
Vanaf 49 cent

Waarom bubbelenveloppen bij Luchtkussengigant bestellen?

  • Goede kwaliteit en goedkoop
  • Geen bezorgkosten binnen Nederland
  • Geen orderkosten
  • Vandaag bestellen voor 22:00 = morgen in huis!

Bubbel enveloppen levering

Onze goedkope bubbel enveloppen worden geleverd in een doos van 100 stuks. Als je ze vandaag bestelt voor 22:00 uur heb je ze morgen al in huis! Wij verzenden uitsluitend met PostNL, tenzij er een palletzending nodig is. Voor bestellingen binnen Nederland en België rekenen we geen verzendkosten! Daarom scoort Luchtkussengigant.nl een 9 van 10 gebaseerd op 20 stemmen