Toont alle 12 resultaten

Bubbel enveloppen goedkoop en snel geleverd!

Is het nou een bubbel envelop, een bubbeltjes envelop of luchtkussen envelop? Er worden veel namen gegeven aan enveloppen met bubbeltjesplastic. Op Luchtkussengigant.nl vind je de goedkope bubbel envelop, maar dan wel van hoge kwaliteit. Onze bubbelenveloppen zijn uitsluitend van het merk Filmar. Dit zijn bubbeltjes enveloppen van zeer hoge kwaliteit, die je hier voor de scherpste prijs kan bestellen. Wij leveren goedkope enveloppen met bubbels in meer dan 10 diverse formaten, waaronder het DVD formaat, een bubbelenvelop van CD formaat én ook A4 formaat enveloppen. Zo hebben we voor elk pakketje de juiste bubbeltjesenvelop!

Wil je meer weten over welk formaat bubbelplastic envelop je nodig hebt voor het versturen van jouw product? Bekijk hieronder dan onze diverse formaten bubbelenveloppen en bestel jouw gewenste envelop met bubbeltjes.

Envelop met bubbeltjesplastic

Onze enveloppen zijn voorzien van bubbeltjesplastic aan de binnenkant. Door de toevoeging van het bubbeltjesplastic kunnen allerlei producten veilig en beschermd verstuurd worden. Wat dacht je van het versturen van sieraden, telefoons, kleding, usb sticks of boeken? In reguliere enveloppen met bubbeltjesplastic loop je de kans dat een product beschadigd raakt of zelf stuk gaat in de normale brievenbuspost. Met de bubbel enveloppen van Luchtkussengigant komen jouw producten onbeschadigd aan bij de ontvanger. Ideaal voor webwinkeliers en particulieren die bestellingen via de post versturen. De bubble enveloppen hebben een handige plakstrip, waarmee je elk pakketje gemakkelijk en goed kunt afsluiten.

Het ontstaan van de bubbel envelop

Voordat de bubble envelop werd uitgevonden, vond eerst de ontdekking van noppenfolie plaats. Dit is het doorzichtige en flexibele kunststof verpakkingsmateriaal, dat gebruikt wordt bij het verpakken van breekbare voorwerpen. In de folie zijn halve bollen verwerkt, die gevuld zijn met lucht en de kussentjes vormen voor het beschermen van de breekbare voorwerpen. Het materiaal heeft ook een Engelse naam namelijk bubble wrap. Deze term is eigendom van de Sealed Air Corporation en mag in feite eigenlijk alleen gebruikt worden voor de producten van dat specifieke bedrijf. Toch wordt de Engelste term in het dagelijks leven vaak gebruikt bij het benoemen van gelijksoortig materiaal. Het materiaal werd overigens per ongeluk uitgevonden door een tweetal ingenieurs genaamd Marc Chavannes en Alfred Fielding. Zij waren toentertijd op zoek naar behang met een papieren achterkant en reliëf dat makkelijk schoon te maken was. In de loop der tijd werd noppenfolie ook gebruikt om breekbare spullen per post te versturen. Hiervoor werden speciale enveloppen gebruikt, welke aan de binnenkant zijn bekleed met noppenfolie. Tegenwoordig is het kinderlijk eenvoudig om een dergelijke bubbel envelop te kopen bij Luchtkussengigant.

Jouw spullen verpakken en verzenden met Luchtkussengigant

Bij Luchtkussengigant kun je niet alleen terecht voor bubbel enveloppen, wij hebben namelijk nog veel meer verpakkingsmaterialen in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten én maten verzenddozen. Zo hebben wij de Amerikaanse verzenddozen tot jouw beschikking, kun je kiezen voor ontzettend handige autolock dozen en kun je met onze verzendkokers zelfs posters en andere papierrollen verzenden. Ook voor handelaren in boeken hebben wij handig verpakkingsmateriaal in ons assortiment. Zo kan jij er van verzekerd zijn, dat jouw verzendingen zonder beschadigingen bij de klant aankomen. Dit komt jouw naam alleen maar ten goede. Verzend dus ook zelf vandaag nog met verpakkingsmateriaal van Luchtkussengigant.

Luchtkussen enveloppen

A11 Luchtkussen enveloppen 100 x 165

Vanaf 4 cent
Vanaf 5,9 cent

Luchtkussen enveloppen

B12 Luchtkussen enveloppen 120 x 215

Vanaf 4,9 cent
Vanaf 6,5 cent
Vanaf 8,7 cent

Luchtkussen enveloppen

E15 Luchtkussen Enveloppen 220 x 260

Vanaf 9,3 cent
Vanaf 12,2 cent

Luchtkussen enveloppen

G17 Luchtkussen enveloppen 230 x 340

Vanaf 12,7 cent

Luchtkussen enveloppen

H18 Luchtkussen enveloppen 270 x 360

Vanaf 15.4 cent
Vanaf 21 cent

Luchtkussen enveloppen

K20 Luchtkussen enveloppen 350 x 470

Vanaf 24,5 cent
Vanaf 49 cent

Waarom bubbelenveloppen bij Luchtkussengigant bestellen?

  • Goede kwaliteit en goedkoop
  • Geen bezorgkosten binnen Nederland
  • Geen orderkosten
  • Vandaag bestellen voor 22:00 = morgen in huis!

Bubbel enveloppen levering

Onze goedkope bubbel enveloppen worden geleverd in een doos van 100 stuks. Als je ze vandaag bestelt voor 22:00 uur heb je ze morgen al in huis! Wij verzenden uitsluitend met PostNL, tenzij er een palletzending nodig is. Voor bestellingen binnen Nederland en België rekenen we geen verzendkosten! Daarom scoort Luchtkussengigant.nl een 9 van 10 gebaseerd op 20 stemmen