Port betaald envelop

Port betaald envelop bestellen?

Vanaf 5,5 cent
Vanaf 7 cent
Vanaf 8 cent
Vanaf 12 cent

Ondanks de opkomst van het internet en e-mail worden er dagelijks nog steeds veel brieven met daarop postzegels verstuurd. Maar wist je dat postzegels niet altijd nodig zijn? In plaats van het plakken van postzegels op post is het ook mogelijk post te frankeren met een ‘Port betaald’ logo. Frankeren betekent het poststuk voorzien van een bewijs van betaling. Het versturen van drukwerken, zakelijke brieven én dagbladen kan met de port betaald aanduiding op een envelop. Het gebruiken van de port betaald aanduiding op een envelop is alleen mogelijk voor zakelijke verzenders. Deze enveloppen worden vaak gebruikt door bedrijven, zoals webwinkels, die veel verschillende poststukken verzenden naar diverse adressen per zending. Deze verzendmethode oogt professioneler en is gemakkelijker. De kosten voor het gebruiken van een envelop met port betaald is het dus zeker waard voor bedrijven! Maar als je overtuigd bent van de voordelen van een port betaald stempel op een envelop, waar kun je deze dan kopen?

Port betaald envelop gebruiken

Het gebruiken van deze frankeermethode is alleen toegestaan voor zakelijke klanten. Zakelijke klanten met een overeenkomst met het postbedrijf hoeven geen postzegels te plakken op hun post maar kunnen de envelop voorzien van een port betaald stempel of druk. Een bijkomend voordeel van enveloppen met een port betaald logo is dat je alle poststukken zo in 1 keer kunt aanbieden. Dit scheelt je veel tijd bij het klaarmaken en versturen van een verzending. De envelop met port betaald moet dan wel begeleid worden met een order formulier waarop het gewicht en het aantal van de poststukken in de zending vermeld staat. Ook noteert de zakelijke klant hierop of de bestemming in het buitenland of binnenland ligt. Achteraf ontvangt de verstuurder een factuur voor het gebruik van port betaald enveloppen. Een port betaald-logo is gratis, maar firma’s betalen wel om een port betaald envelop te gebruiken. Met een port betaald aanduiding op je enveloppen kun je zakelijke post onder bepaalde voorwaarden voor een aanzienlijk lagere stuksprijs verzenden.

Een envelop met port betaald logo en attentiezegel

Bedrijven die gebruik maken van port betaald stempels op hun post, kiezen ook vaak voor een attentiezegel. Een attentiezegel is een manier om een envelop te voorzien van een professionele, persoonlijke uitstraling. De zegel kun je als bedrijf zelf ontwerpen maar is meestal een afbeelding van het bedrijfslogo. Een port betaald aanduiding kun je niet zelf ontwerpen. De zegel vind je veelal aan de voorkant van een zakelijke envelop in de linkerbovenhoek. Aan de rechterbovenhoek vind je de post betaald stempel. Zo herkent iedere houder van een brief direct de afzender. Met deze port betaald stempel en attentiezegel val je echt op tussen de andere post. Een slimme manier van marketing!

Hoe verkrijg je de port betaald stempels?

port betaald envelop

De gebruiksklare enveloppen kun je op drie manieren verkrijgen:

  • Op de website van PostNL kun je de aanduiding downloaden als zip-bestand. De logo’s zijn te downloaden in verschillende formaten want voor elke doel is een ander formaat nodig. Deze logo’s die je download op de website van PostNL zijn niet bruikbaar bij andere bezorgingsbedrijven. Verzenden via Caparis is dan dus niet mogelijk.
  • De port betaald-stempels zijn ook los te koop bij de business points van PostNL, kantoorboekhandels of postkantoren. Je kunt dan per envelop zelf de stempel handmatig aanbrengen. Voor grotere zendingen kost dit wel veel tijd en moeite. De stempels van PostNL zijn niet bruikbaar bij andere bezorgingsbedrijven.
  • De eenvoudigste manier om enveloppen te verkrijgen, is om ze gebruiksklaar te bestellen bij een drukkerij of mailing house. Deze aanbieders van enveloppen met een port betaald aanduiding, kunnen snel de juiste enveloppen leveren en kunnen door hun specifieke vak ervaringen advies geven over welke enveloppen nodig zijn. Er zijn namelijk verschillende envelopformaten verkrijgbaar. Luchtkussengigant is dé aanbieder van een envelop met port betaald aanduiding. Met de hulp van Luchtkussengigant bespaar je veel tijd voor jouw onderneming.

Alle enveloppen koop je bij Luchtkussengigant

Ben je overtuigd van de talloze voordelen van een envelop met port betaald erop gedrukt? Kijk dan snel in onze webshop, want deze enveloppen koop je natuurlijk bij de Luchtkussengigant. Wij van Luchtkussengigant garanderen jou dat onze producten van topkwaliteit zijn. Niet alleen de port betaald stempels op een envelop voldoen aan de voorwaarden, maar ook onze verzenddozen, opvullingen en al onze andere verzend- en verpakkingsmaterialen zijn van de hoogste kwaliteit. Een pakket versturen gaat zo de eerste keer goed. Wil je een envelop met port betaald stempel kopen maar heb je nog vragen? Of heeft onze webshop tijdelijk niet genoeg voorraad om jou genoeg enveloppen te leveren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte aan. Bestel je bij Luchtkussengigant een grote hoeveelheid producten, dan doe je dat tegen voordelig staffelkorting.