Home

Vanaf heden verkopen wij ook andere verpakkingsmaterialen op Verpakgigant.nl. Dezelfde scherpe staffels en met dezelfde service! 

Henk Verwal:

Zeer snelle levering (binnen een dag) en goede service. De beste prijs die ik vinden kon. Bedankt! Enveloppen zijn van goede dikke kwaliteit.

voor 22:00 uur bestellen
= Morgen in huis hebben

Als je vandaag je luchtkussen enveloppen voor 22:00 bestelt op luchtkussengigant.nl heb je ze morgen al in huis!

Luchtkussengigant.nl is de enige op de markt waarbij je jouw luchtkussenenveloppen zo snel en goedkoop geleverd krijgt, ideaal voor iedere webwinkelier.

ALTijd gratis verzending binnen nederland

Jouw goedkope luchtkussenenveloppen worden gratis geleverd binnen Nederland en België. Je komt geen onverwachte extra kosten tegen wanneer je bij luchtkussengigant.nl bestelt .
Bij bestellingen die buiten Nederland of België geleverd worden, rekenen wij wel kosten voor de verzending.

enveloppen bestellen zonder orderkosten

Bij luchtkussengigant.nl koop je goedkope luchtkussenenveloppen en betaal je de prijs die je op de website ziet staan. Al vanaf € 3,8 cent per stuk! Wij rekenen geen extra order kosten bij jouw bestelling.

Dus zo weet je voordat je jouw CD of DVD enveloppen bestelt precies waar je aan toe bent.

Welke Luchtkussen enveloppen kan je op Luchtkussengigant.nl bestellen?

Op luchtkussengigant.nl kan je de belangrijkste soorten luchtkussenenveloppen goedkoop bestellen. Wij leveren bijvoorbeeld een DVD-Formaat luchtkussenenvelop, enveloppen van CD-Formaat. Daarnaast nog luchtkussenenveloppen met andere afmetingen, zoals A4-Formaat. Allemaal met de hoogste kwaliteit bubbeltjes plastic. En met handige sluitstrip, waardoor je je verzending niet nog eens extra hoeft af te sluiten met tape. Naast enveloppen leveren wij ook de hoogste kwaliteit rollen noppenfolie (ook wel bekend als luchtkussenfolie of bubbeltjesplastic)

DVD-Formaat luchtkussen enveloppen

Een luchtkussen envelop van DVD-Formaat is ideaal voor de webshop eigenaar die bijvoorbeeld telefoonhoesjes wilt versturen. Het precieze formaat van onze DVD-Formaat luchtkussenenveloppen is 180 x 265 mm.

CD-Formaat luchtkussen enveloppen

De CD-Formaat luchtkussen envelop heeft een afmeting van 150 x 215 mm. Naast het versturen van CD’s is dit type luchtkussen envelop geschikt om kleine onderdelen of geheugenkaarten mee te versturen.

A4-Formaat Luchtkussen enveloppen

Een Luchtkussen envelop van 220 x 340 mm wordt nog wel eens A4-Formaat envelop genoemd. Dit is bijvoorbeeld geschikt voor het versturen fotolijsten, maar dit type luchtkussenenvelop is ook geschikt voor het versturen van kleding.

Filmar Luchtkussen enveloppen

De Luchtkussenenveloppen die je bestelt op Luchtkussengigant.nl zijn uitsluitend van het merk Filmar. Dit zijn enveloppen van zeer hoge kwaliteit en wij kunnen ze voor de scherpste prijs leveren. De enveloppen van Filmar worden door velen ook Bubbel Enveloppen genoemd.

 

LUCHTKUSSENgigant.nl levert jouw Luchtkussen enveloppen Goedkoop en snel

Luchtkussengigant.nl levert hoge kwaliteit enveloppen voor een lage prijs. Hier koop je goedkope luchtkussenenveloppen, zonder dat je nog bezorgkosten of orderkosten hoeft te betalen. Dus je weet voordat je bestelt al waar je aan toe bent, dat vind je niet overal.

Onze Luchtkussen Enveloppen worden geleverd in een doos van 100 stuks. Als je ze vandaag bestelt voor 22:00 uur heb je ze morgen al in huis! Wij verzenden uitsluitend met PostNL, tenzij er een palletzending nodig is. Voor bestellingen binnen Nederland & België rekenen we geen verzendkosten!

Luchtkussengigant.nl is beoordeeld met een

9.4 /10 (82 beoordelingen)

 

Waarvoor gebruik je luchtkussen enveloppen?

Luchtkussen enveloppen gebruik je voor het verzenden van relatief kleine goederen, die daardoor met de brievenbuspost kan worden verstuurd. De meeste kartonnen dozen passen natuurlijk niet door een brievenbus en moeten daarom via een pakketdienst worden verzonden. Met een luchtkussen envelop is dat anders. Wanneer de envelop niet groter is dan een dossiermap past dit in de meeste brievenbussen. De maximale afmeting brievenbuspost is 38 x 26,5 x 3,2 cm en het mag niet zwaarder zijn dan 2 kg.

Dus met een luchtkussen envelop kan wat jij verstuurt met de “gewone post” mee. Pas wel op met het precieze product dat je wilt verzenden. Wanneer je bijvoorbeeld 2e hands stripboeken verkoopt is een luchtkussenenvelop niet altijd de juiste verzendoptie. Het is wel eens voorgekomen dat een postbode dacht dit te kunnen vouwen. Hierdoor werd het stripboek niet in zijn beste vorm ontvangen. Je zou in zo’n situatie natuurlijk een duidelijke waarschuwing op de envelop kunnen zetten dat het niet gevouwen mag worden.

Voor andere goederen die niet gevouwen kunnen worden, zoals boeken, CD’s en DVD’s, telefoonhoesjes en powerpacks, zijn luchtkussen enveloppen wel de uitkomst. De bubbels absorberen de stootenergie en beschermen daardoor jouw producten goed. Je kan er zelfs voor kiezen om de luchtkussen envelop als extra bescherming te gebruiken, dus als binnenenvelop.

Wanneer je het product dat je wilt versturen aan het verpakken bent, is een luchtkussen envelop makkelijk en tijdbesparend. Je steekt het product er in en met de plakstrip kan je de envelop in een handbeweging sluiten. Dit is toch net even wat sneller dan een brievenbusdoos, die je vaak nog met extra tape moet afsluiten. Dus wanneer je kleinere producten wilt verzenden met de brievenbuspost, zijn luchtkussenenveloppen vaak de beste oplossing!

WITTE LUCHTKUSSEN ENVELOPPEN BESTELLEN EN MEER

Via onze website kun je snel en voordelig een witte luchtkussen envelop bestellen. Een luchtkussen envelop in wit kun je  via onze website al voor vanaf € 3,8 cent per stuk (exclusief btw) bestellen! Bekijk snel ons productoverzicht en voor meer informatie verwijzen wij je graag naar onze voorwaarden. Maak vandaag nog een een account aan waarop je kunt inloggen om voordelig hoogwaardige luchtkussen enveloppen en andere bubbeltjes plastic in huis kunt halen!