Luchtkussengigant verhuisd naar een nieuw pand

Verhuizing Lg

Nieuw pand

Per 26 juli is Luchtkussengigant verhuisd naar een nieuw pand. Deze ontwikkeling binnen het bedrijf hebben we gerealiseerd vanwege het groeiende aanbod en de stijgende vraag hiernaar. Dankzij het groeiende aanbod hebben we meer vraag naar producten, dankzij onze nieuwe bedrijfspand blijven de prijzen en de service als je van ons gewend bent.

Prijs & service

Vanwege het niet meer gebruiken van een fulfilmenthuis is het voor ons nu nog steeds mogelijk dezelfde scherpe prijzen te hanteren. Deze zijn bovendien ook de goedkoopste op de markt. Hiermee blijven we dezelfde producten en service bieden die onze klanten gewend zijn.

Ons aanbod stijgt ook regelmatig en is erg gevarieerd. Zo richten we ons op de vraag van klanten en proberen we ons aanbod constant aan te passen naar de vraag van de klant. Inmiddels hebben we de grens van 200 artikelen gepasseerd. Hiermee hebben we in korte tijd ons assortiment uitgebreid en zijn we enorm gegroeid. Dankzij het nieuwe pand is er dus ook meer kans op grotere voorraad.

Bestellen?

Wij versturen onze producten voornamelijk via PostNL. Bestellen kan hier op onze webshop. Wil jij nog meer informatie over onze producten? Of wil jij graag een op maat gemaakte offerte? Neem dan zeker contact met ons op.