Prijsverhoging op kartonnage bij Luchtkussengigant

Prijsstijging kartonnage

Wij van Luchtkussengigant hebben vernomen dat er in september een prijsverhoging op kartonnage aan zit te komen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om de prijzen van kartonnage te verhogen.. Dit heeft te maken met de stijgende prijs van grondstoffen en de schaarste in grondstoffen voor kartonnage. Hierdoor is er minder karton geproduceerd en heerst er een schaarste op de kartonnage markt. Hierdoor zullen de levertijden langer worden en stijgt de prijs. We proberen jou te blijven voorzien van de beste service en aan jouw wensen te kunnen blijven voldoen.

Oude prijsniveau

We hopen zodra het kan ook weer terug te gaan naar het oude niveau van voor de prijsverhoging. Voorlopig zijn onze prijzen nog erg scherp geprijsd en raden we je aan om nog snel te profiteren van onze scherpe prijzen. Hieronder staan alle producten die een prijsstijging gaan krijgen geldend voor ieder formaat. We hopen je goed te kunnen helpen en te kunnen leveren naar wat jij zoekt. Mocht je nu een grote bestelling willen doen vraag dan een offerte op maat aan. Voor eventuele vragen kan je contact met ons opnemen via support@verpakgigant.nl of telefonisch via 072 202 91 79

Amerikaanse Verzenddozen

Amerikaanse verzenddoos voor prijsverhoging

Autolock dozen

packfix doos voor prijsverhoging

Verzendkokers

Vierkante kokers voor prijsverhoging

Verhuisdozen

Dubbelgolf kartonnen doos voor prijsverhoging

Boekverpakkingen

Boekverpakkingen voor prijsverhoging

Brievenbusdozen

Brievenbusdozen

Opvulmaterialen

Rol Enkelzijdig Golfkarton

Bestel op tijd en wees de prijsverhoging voor! Mocht je vragen hebben of een offerte willen aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij verzenden onze orders met DPD en PostNL. Sinds onze verhuizing hanteren we ook een nieuwe tijd voor het bezorgen van onze orders. Als je voor 15:00 besteld verzenden wij de order nog diezelfde dag en ontvang je deze de volgende dag. Vanwege de aankomende drukte en de prijsstijging op al het kartonnage doen wij er alles aan om je te voorzien van de beste service.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.