Nieuw merk noppenfolie

Bij Luchtkussengigant zijn we sinds kort overgestapt naar een nieuw merk noppenfolie. Deze noppenfolie is van een nog betere kwaliteit dan de noppenfolie die we hiervoor verzenden. De rollen zijn smaller verpakt en daardoor ook meteen een stuk gebruiksvriendelijker. We hebben gekozen voor deze nieuwe rollen in verband met de verzendvoorwaarden van onze transporteurs. Op jaarbasis besparen we twee keer ons magazijn aan ruimte en per rol is dit 28% volume. Dit is een behoorlijk verschil en een verbetering ten opzichte van onze oude rollen noppenfolie. Hiermee maken we niet alleen onze warehouse manager blij mee maar ook onze transporteurs.

Waarom deze nieuwe rollen?

Bij deze rollen is er minder luchtverlies. Dit heeft te maken met een speciale beschermlaag. Deze laag zorgt voor 30% meer bescherming van de bubbels. Hierdoor is de noppenfolie ook beter te gebruiken voor een langere tijd. Ook is de kwaliteit hierdoor beter. Heb je interesse in dit merk noppenfolie? Bestel hier.

Is het Milieuvriendelijk?

Het nieuwe merk wat wij aanbieden werkt ook mee aan een beter milieu. Zo worden de rollen geproduceerd van 12% gerecyclede noppenfolie. Ook een voordeel is dat deze noppenfolie makkelijk te hergebruiken is door de betere luchtdichtheid van de bubbels.

Nieuwe merk noppenfolie

Interesse in ons aanbod?

Wij bieden deze rollen noppenfolie van ons nieuwe merk aan in 2 formaten. 50 cm x 100 m en 100 cm x 100 m. Wil je deze bestellen? Dat kan hier op onze website.

Wij versturen onze rollen voornamelijk via PostNL. Wil jij nog meer informatie over dit merk noppenfolie? Of wil jij graag een op maat gemaakte offerte? Neem dan zeker contact met ons op.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.