Brievenbusdozen

Brievenbusdozen bestel je op Luchtkussengigant!

Wil je ervoor zorgen dat jouw producten optimaal beschermd worden tijdens het transport van de ene naar de andere locatie? Een brievenbusdoos is dé oplossing! Onze brievenbusdozen zijn gemaakt van dubbelgolf, enkelgolf of minigolf karton. De tarieven die PostNL heeft vastgesteld voor post zijn opgedeeld in schalen. De tariefschalen voor een brievenbusdoos beginnen bij 0-20 gram, 20-50 gram en zo voorts. Deze manier van verzenden is niet zwaar. De dozen zijn specifiek gemaakt om met de reguliere post mee te kunnen. De brievenbusdoos die wij in ons assortiment hebben, is van zeer stevige kwaliteit. Dit moet ook wel, want de brievenbusdoos krijgt tijdens transport veel te voorduren. Kies daarom in je zoektocht naar een brievenbus doos altijd voor goede kwaliteit die tegen een stootje kan. Bij de Luchtkussengigant zit je dan alvast goed. Want onze brievenbusdozen zijn niet alleen erg stevig, ze zijn ook nog eens voordelig. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van verzendmaterialen.

Bij ons kun je niet alleen terecht voor een stevige brievenbusdoos, maar ook voor andere verzendmaterialen als autolock dozen, noppenfolie, opvulmateriaal, tape, luchtkussen enveloppen en nog veel meer. Zoals je ziet krijg je bij ons alles waarnaar je op zoek bent als je een pakket wilt versturen. Heb je vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder en helpen je met het maken van de juiste keuze voor een brievenbusdoos of ander verzendmateriaal.

Formaten brievenbus dozen

Onze brievenbus dozen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. 350 x 250 x 27 mm en 255 x 170 x 27 zijn twee verschillende voorbeelden van de formaten die wij verkopen. De brievenbusdoos die wij in ons assortiment hebben heeft een aantal handige eigenschappen. Op iedere brievenbus doos zit bijvoorbeeld een plakstrip. Deze plakstrip zorgt er voor dat ieder pakje goed dichtgemaakt kan worden. Dit is het zo handig, want het laatste dat je wilt is dat het pakketje tijdens transport opengaat omdat deze niet goed dichtzit. Wil je echt zeker zijn dat alles goed dichtgeplakt is? Plak dan nog wat tape over de opening. Zo weet je zeker dat er niets kan gebeuren. Om je brievenbusdoos persoonlijker te maken, kun je de tape bedrukken met je bedrijfskleuren, je logo of een persoonlijke boodschap. Tape bedrukken geheel in jouw wensen kun je ook aan ons overlaten! Door gebruik te maken van een onze producten bij het verzenden van jouw pakketjes profiteer je van het lage brievenbustarief. Passen jouw artikelen nou juist net niet in een van deze brievenbus dozen? Neem dan een kijkje bij onze verzenddozen.

Voordelen van een brievenbusdoos

Een pakketje versturen in een brievenbusdoos kent talloze voordelen. We zetten er een aantal voor je op een rijtje.

Onze kartonnen dozen:

  • worden snel geleverd zonder verzendkosten
  • zijn zeer stevig. Ze zijn ideaal om producten als bijvoorbeeld boeken mee te verzenden
  • hebben een zelfklevende sluitstrip. Verzend je producten in een van onze dozen, dan zijn ze extra veilig voor diefstal
  • zijn zeer gemakkelijk open te maken. De scheurstrip met duimgreep en scheurperforatie zorgen hier voor
  • zijn gemakkelijk in elkaar te zetten.

Zoals je ziet kennen brievenbusdozen veel voordelen ten opzichte van andere verzendmethodes. Ze zijn in aanschaf ook een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld verzenddozen. Dus ben je op zoek naar een manier om je product op een voordelige manier te verzenden? Bekijk dan snel ons assortiment aan brievenbus dozen.

Alternatieve verzendverpakkingen voor een brievenbus doos

Zijn jouw producten extra breekbaar? Het is dan heel handig om jouw producten beter in te pakken. Een laagje noppenfolie in de brievenbusdozen is hierbij onmisbaar! Misschien verzend je wel kleinere producten waar je niet een grote doos voor nodig hebt. In dat geval kun je gebruik maken van luchtkussen enveloppen. Wil je meer informatie of heb je een vraag over onze verschillende verpakkingsproducten? Neem dan vooral contact op!

Dit kost het verzenden van een brievenbusdoos

Onze brievenbusdozen voldoen aan de minimale en maximale maten van PostNL brievenbuspost. De precieze prijs voor het verzenden hangt af van het gewicht van het pakketje. Ieder gewicht valt in een andere schaal en het hangt hier van af hoeveel je kwijt bent aan het verzenden van jouw pakje.

Leveren van jouw bestelling

Wij verzenden vrijwel al onze bestellingen, dus ook de brievenbusdoos, met PostNL. Slechts bij zeer grote leveringen werken wij met een ander bedrijf samen. Dan hebben we het over bestellingen die per pallet verzonden worden. Zendingen die wij met PostNL verzenden, komen meestal de volgende dag aan. Hierdoor moet je ze wel vóór 15:00 uur te bestellen. Vanwege onze samenwerking met PostNL zijn er ook geen verzendkosten voor bestellingen die binnen Nederland en België verzonden worden.

Andere mogelijkheden

Ieder bedrijf verzendt verschillende producten. Je kiest natuurlijk jouw verzendwijze aan de hand van het formaat en gewicht van de producten die je verzenden wil. Gaat het om breekbare producten? Dan is een luchtkussen envelop in plaats van een brievenbusdoos bijvoorbeeld een must! Neem de tijd om door onze webshop te scrollen om de juiste bescherming voor de producten die je wilt verzenden te vinden en neem vooral contact op als je vragen heb!