Noppen envelop

Noppen Envelop

Luchtkussen enveloppen

A11 Luchtkussen enveloppen 100 x 165

Vanaf 4 cent
Vanaf 5,9 cent

Luchtkussen enveloppen

B12 Luchtkussen enveloppen 120 x 215

Vanaf 4,9 cent
Vanaf 6,5 cent
Vanaf 8,7 cent

Luchtkussen enveloppen

E15 Luchtkussen Enveloppen 220 x 260

Vanaf 9,3 cent
Vanaf 12,2 cent

Luchtkussen enveloppen

G17 Luchtkussen enveloppen 230 x 340

Vanaf 12,7 cent

Luchtkussen enveloppen

H18 Luchtkussen enveloppen 270 x 360

Vanaf 15,4 cent
Vanaf 21 cent

Luchtkussen enveloppen

K20 Luchtkussen enveloppen 350 x 470

Vanaf 24,5 cent

Bij Luchtkussengigant kunnen we jou noppen enveloppen in verschillende vormen en maten leveren. Elke noppen envelop garandeert dezelfde mate van bescherming. Wij raden echter aan om iets kleinere enveloppen met noppenfolie te gebruiken bij het versturen van kwetsbare artikelen van kleiner formaat. Omdat onze noppenfolie enveloppen aan de binnenzijden zijn voorzien van bubbeltjesplastic, zijn uw artikelen beter beschermd dan met een standaard papieren of kartonnen envelop. Dit zorgt ervoor dat uw zending veilig op de plaats van bestemming aankomt. Het zou natuurlijk jammer zijn, wanneer de breekbare artikelen die u heeft verstuurd in slechte staat bij de ontvanger aankomen. Zeker omdat dit gemakkelijk voorkomen kan worden door gebruik te maken van onze noppen envelop. Daarom vindt u in onze webshop een ruim assortiment aan enveloppen met noppenfolie van hoge kwaliteit. Van groot tot klein en alles daar tussenin. Mocht u vragen hebben over welke noppenfolie envelop het meest geschikt is voor uw product, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Noppenfolie enveloppen gebruiken bij het versturen van artikelen

Onze enveloppen met noppenfolie zijn vrij licht van gewicht, maar bieden desondanks toch een uitzonderlijke bescherming voor het verpakte artikel. Dit komt door de kleine luchtbelletjes aan de binnenkant van de noppen envelop. Dankzij hun geringe gewicht zijn ze perfect te gebruiken als een goedkope maar veilige manier om producten te verzenden. De trifix-sluiting op al onze noppenfolie enveloppen zorgt tevens voor een veilige sluiting van de enveloppen. Het voorkomt dat de enveloppen geopend kunnen worden, zonder dat de envelop hierdoor wordt beschadigd. Dankzij de strip kunnen onze enveloppen met noppenfolie dus zowel gemakkelijk als snel worden gesloten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw artikelen tijdens verzending beschadigen. Vooral boeken, CD’s en kleine beeldjes zijn ideaal om met een noppenfolie envelop te worden verzonden. Deze artikelen zijn immers breekbaar en gevoelig voor beschadiging. De kaft van een boek of de uiteinden van de kaft raken al gauw beschadigd tijdens transport. Dat zou natuurlijk zonde zijn, want dan verliest het boek direct al veel waarde. Daarnaast is ook een CD uiterst kwetsbaar. Het hoesje waarin een CD meestal wordt bewaard, kan bijvoorbeeld al gauw beschadigd raken. Onze noppenfolie enveloppen zijn in deze gevallen dus een uitstekende oplossing.

De oorsprong van de noppen envelop

Vóór de uitvinding van de noppen envelop, vond eerst de ontdekking van bubbeltjesplastic plaats. Dat is het doorzichtige en soepele plastic verpakkingsmateriaal, dat veelvuldig wordt gebruikt om breekbare voorwerpen in te pakken. In de folie zit namelijk kleine bolletjes gevuld met lucht, die als het ware als kussentjes dienen en kwetsbare producten beschermen tegen schokken en stoten. Noppenfolie is eigenlijk per ongeluk uitgevonden door een tweetal ingenieurs genaamd Marc Chavannes en Alfred Fielding. Zij probeerden namelijk behangpapier te ontwikkelen, dat gemakkelijk schoon te maken was, maar vonden in plaats daarvan noppenfolie uit. Zodoende werd noppenfolie na verloop van tijd op grote schaal gebruikt voor het verpakken en verzenden van breekbare artikelen. Om het versturen van breekbare artikelen nog gemakkelijker te maken, werden speciale enveloppen ontwikkeld die aan de binnenkant met noppenfolie werden bedekt. Tegenwoordig kun je dergelijke noppenenveloppen gemakkelijk en snel bestellen bij Luchtkussengigant.

Geen verzendkosten en een snelle levering bij producten van Luchtkussengigant

Al onze noppen enveloppen worden verzonden met PostNL of DPD. Hierdoor worden alle bestellingen, die voor 15:00 uur zijn geplaatst en betaald, de volgende dag geleverd. Mits uw bestelde product op voorraad is. Na verzending ontvang je een track en trace code, waarmee je de levering kunt volgen. Zo ben je altijd op de hoogte wanneer je jouw noppenenveloppen op het gekozen afleveradres kunt verwachten. Bovendien worden er geen verzendkosten verrekend op bestellingen, die binnen België en Nederland worden verzonden.

Is jouw bestelling noppenfolie enveloppen echter van zodanige grootte, dat wij genoodzaakt zijn om deze per pallet te vervoeren? Dan zullen wij een alternatief bezorgbedrijf moeten inschakelen. Bij dergelijke bestelling kun je overigens wel genieten van een royale staffelkorting. Bij de bestelling word je automatisch op de hoogte gebracht van ons kortingstarief. Wil je meer bestellen dan wij in ons assortiment hebben? Vraag dan een offerte aan. Wij kijken graag wat we doen voor je kunnen betekenen en ook dan geniet je natuurlijk van een mooie korting.

Naast de noppen envelop nog veel meer verpak- en verzendmaterialen

De noppen envelop is niet altijd het verpakkingsmateriaal bij ieder product. Is jouw product bijvoorbeeld groter van formaat of past het niet door een standaard brievenbus, waardoor je de noppen envelop niet kunt gebruiken? Neem dan zeker eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment aan verpak- en verzendmaterialen. Verstuur je grote artikelen? Kijk dan eens bij onze verzenddozen. Wil je meer weten over onze noppenfolie enveloppen of eventueel andere zaken omtrent verpak- en verzendmaterialen? Voel je vrij om contact met ons op te nemen! Onze klantenservice helpt je graag met al jouw vragen.