Enveloppen in A6 formaat (148 x 105 mm)

A6 enveloppen

De kleine, delicate producten die jij wilt verzenden, moeten wel heelhuids aankomen, toch? Om dit te verzorgen is het belangrijk om ze veilig en stevig in te pakken. Het is waardevol om daarom op zoek te gaan naar een formaat bubbeltjesenvelop die nét om jouw artikelen heen past. Horloges, oorbellen, ringen of andere kleine producten passen strak in enveloppen van A6 formaat. Deze enveloppen hebben een afmeting van 148 x 105 mm.

De eigenschappen van een a6 envelop

De flinke laag bubbeltjesfolie aan de binnenkant van de envelop zorgt ervoor dat artikelen die verpakt worden in de a6 enveloppen tegen een stootje kunnen. De luchtbubbeltjes vangen de klappen op. Zo zijn de verzonden producten ideaal beschermd tegen de buitenwereld. Wij verkopen bubbelenveloppen van Filmar. Een paar eigenschappen van de Filmar luchtkussen enveloppen:

  • Beschermen tegen beschadigingen en vocht;
  • Zijn gemaakt van premium kwaliteit papier;
  • Garanderen een veilige verzending;
  • Zijn voorzien van luchtkussenfolie bestaande uit meerdere lagen aan de binnenzijden van de envelop

Luchtkussen enveloppen

A11 Luchtkussen enveloppen 100 x 165

Vanaf 4 cent

Luchtkussen enveloppen

B12 Luchtkussen enveloppen 120 x 215

Vanaf 4,9 cent
Vanaf 6,5 cent
Vanaf 8,7 cent

Luchtkussen enveloppen

E15 Luchtkussen Enveloppen 220 x 260

Vanaf 9,3 cent

Luchtkussen enveloppen

G17 Luchtkussen enveloppen 230 x 340

Vanaf 12,7 cent
Vanaf 21 cent

A6 enveloppen gebruiken

De enveloppen zijn voorzien van een trifix sluiting. Het is, dankzij deze speciale sluiting, niet mogelijk om de envelop open te krijgen zonder dat de envelop zichtbaar beschadigd wordt. Door gebruik te maken van deze plakstrip, kun je de envelop snel en gemakkelijk dichtmaken.

Een veilige bestelling en geen verzendkosten

Wij gebruiken alleen PostNL om onze producten te verzenden. Alleen bij een palletzending maken we gebruik van een ander bezorgbedrijf. We rekenen daarnaast geen verzendkosten voor bestellingen die binnen Nederland en België verzonden worden. Bestel jij jouw producten vóór 22:00? Dan arriveren jouw a6 enveloppen morgen al! (Afhankelijk van de bestelhoeveelheid.)

Andere verzendmogelijkheden?

Het kan zijn dat deze enveloppen niet aan jouw wensen voldoen. De envelop zou bijvoorbeeld te klein kunnen zijn. Wil je een maatje groter bestellen? Neem dan een kijkje bij deze CD enveloppen. Op zoek naar andere verzendverpakkingen? Ook daar kunnen wij jou mee helpen!