A6 enveloppen

A6 enveloppen

Wanneer u kleine en delicate voorwerpen gaat verzenden, dan wilt u natuurlijk dat deze zonder schade bij de geadresseerde aankomt. Om dit voor elkaar te krijgen, is het van groot belang deze veilig en stevig in te pakken. We raden u daarom aan om luchtkussen A6 enveloppen te gebruiken. Deze passen namelijk precies om kleinere voorwerpen, zoals horloges, oorbellen, ringen en dergelijke producten. Uw artikel is zodoende veilig en stevig verpakt dankzij een A6 envelop van Luchtkussengigant. 

Hulp nodig?

Heb je vragen over A6 formaat envelop of over andere verpakkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!

contact

Luchtkussen enveloppen

A11 Luchtkussen enveloppen 100 x 165

Vanaf 4 cent
Vanaf 5,5 cent

Onze enveloppen van A6 formaat zijn aan de binnenzijden immers voorzien van bubbeltjesplastic, waardoor het voorwerp optimaal beschermd wordt tegen schokken en stoten. Dat is natuurlijk zeer handig tijdens transport. Daarnaast hebben al onze A6 enveloppen een afmeting van 148 bij 105 millimeter, wat ervoor zorgt dat kleine artikelen niet tijdens het transport verschuiven. Naast enveloppen van A6 formaat bieden we bij Luchtkussengigant overigens nog veel meer luchtkussen enveloppen en overige verzendmaterialen aan. Neem daarom zeker eens een kijkje in ons ruime assortiment. Wist u trouwens dat u ook bedrukte enveloppen en verzendzakken bij Luchtkussengigant kunt bestellen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een A6 envelop is handig en effectief

De flinke laag bubbeltjesfolie aan de binnenkant van de envelop zorgt ervoor, dat de artikelen die verpakt worden in de A6 enveloppen optimaal beschermd worden tegen schokken én stoten. De noppen gevuld met lucht vangen als het ware de klappen op van het transport. Zodoende kunt u met een gerust hart al uw kwetsbare artikelen naar uw klanten versturen. Onze enveloppen van A6 formaat zijn overigens allemaal van het merk Filmar, waardoor u verzekerd bent van de allerhoogste kwaliteit. U hoeft zich dus zeker geen zorgen te maken over het plotseling scheuren van een A6 envelop tijdens transport. Onze luchtkussen A6 enveloppen van Filmar hebben namelijk de volgende eigenschappen:

  • Bieden bescherming tegen vocht, vuil en schokken;
  • Zijn gemaakt van premium kwaliteit kraftpapier;
  • Garanderen een veilige verzending;
  • Zijn voorzien van luchtkussenfolie bestaande uit meerdere lagen aan de binnenzijden van de envelop.

Wilt u graag nog meer zekerheid voor uw zending? Dan raden we u aan om op voorhand het voorwerp in te wikkelen met noppenfolie of schuimfolie van Luchtkussengigant. Zodoende beschermt u het artikel ook nog tegen krassen. De beste bescherming voor al uw zendingen vindt u enkel bij Luchtkussengigant.

A6 enveloppen zijn uitermate gebruiksvriendelijk

Een gebruiksvriendelijker materiaal dan een A6 envelop kunt u bijna niet vinden. Al onze A6 enveloppen zijn namelijk voorzien van een tri fix sluiting. Dankzij deze speciale sluiting is het onmogelijk om de A6 envelop te openen, zonder hier zichtbare beschadigingen op achter te laten. Daarnaast is de zelfklevende plakstrip heel handig om gemakkelijk en snel de envelop af te sluiten. Hierdoor wordt het verzonden voorwerp ook volledig beschermd tegen vocht én vuil. Gebruikt u onze hoge kwaliteit luchtkussen enveloppen van A6 formaat voor uw zending? Dan heeft u er in ieder geval alles aan gedaan om het artikel veilig en ongeschonden bij de geadresseerde af te leveren.

Geen extra kosten bij uw A6 enveloppen

Bij Luchtkussengigant brengen wij geen extra verzendkosten in rekening bij bestellingen binnen Nederland en België. Bijna al uw bestellingen versturen wij namelijk uitsluitend met DPD of PostNL. Is uw bestelhoeveelheid echter zo groot dat wij een palletzending moeten uitvoeren? Dan zijn wij genoodzaakt om een alternatief bezorgbedrijf in te schakelen. Maar ook in dat geval is Luchtkussengigant uw goedkoopste leverancier van talloze verpak- en verzendmaterialen. Bij grote bestelhoeveelheden kunt u namelijk genieten van een mooie staffelkorting. Hiervoor hoeft u slechts een offerte op maat aan te vragen. Heeft u uw bestelling overigens voor 15:00 uur geplaatst en betaald? Dan kunt u uw A6 enveloppen de volgende dag al verwachten, mits de voorraad strekt.

Al uw verpakkingsmaterialen en verzendbenodigdheden op één plek

Onze A6 enveloppen zijn ideaal voor het verzenden van de meeste kleine artikelen. Uiteraard kan het voor komen dat u een bestelling van meerdere artikelen binnenkrijgt, waardoor één A6 envelop niet meer volstaat. Of u gaat een ruimer assortiment aanbieden met grotere artikelen, die niet in luchtkussen enveloppen van A6 formaat passen. Wat het ook mag zijn, in alle gevallen kunnen we u bij Luchtkussengigant voorzien van de hoogste kwaliteit verpakkings- en verzendmaterialen. Neem als voorbeeld onze kartonnen enveloppenverzendzakken en brievenbusdozen. Maar ook als u van plan bent te gaan verhuizen hebben wij het juiste materiaal voor u verkrijgbaar. Wij hebben namelijk niet alleen verschillende formaten verhuisfolie, maar ook bubbeltjesplastic en complete verhuisdozen. Daarnaast verkopen wij ook talloze toebehoren, zoals verzend labelsgripzakjes, tape dispensers en zelfs omsnoeringsbanden. Niet voor niets zijn wij dé groothandel in verpak- en verzendmaterialen. Kijk rustig rond op onze website en laat u verrassen door ons ruime aanbod. Wij hopen ook u spoedig te voorzien van al uw verpakkingsmaterialen en verzendbenodigdheden.