Verzendzakken

Verzendzakken al vanaf €0,05!

Moet je vaak spullen verzenden omdat je bijvoorbeeld een webshop hebt of vaak dingen op Marktplaats verkoopt? Dan komen verzendzakken zeker van pas! Verzendzakken zijn ideaal om producten op een veilige manier bij de ontvanger aan te laten komen. Ze zijn gemaakt van stevig plastic en kunnen wel tegen een stootje. Een verzendzak wordt door vrijwel alle grote en bekende webshops gebruikt om goederen in te verzenden. Je hebt dus vast en zeker wel eens iets ontvangen dat is verstuurd in een verzendzak. Wij van Luchtkussengigant hebben verschillende maten verzendzakken in ons assortiment. Ze zijn stevig en van uitstekende kwaliteit. Dat moet ook wel als ze aan de hoge eisen van Luchtkussengigant willen voldoen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van verzendmaterialen. Zo kun je bij ons niet alleen verzendzakken kopen, maar ook bijvoorbeeld luchtkussen enveloppen, nopjesfolie, opvulmateriaal en verzenddozen. Kortom, alles wat je nodig hebt om spullen veilig te verzenden. Heb je vragen hierover of wil je weten welke verzendmaterialen het beste zijn voor het product dat jij wilt verzenden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vriendelijke klantenservice staat je graag te woord!

Coex Verzendzakken

Coex verzendzakken 175 x 255

Vanaf 5 cent

Coex Verzendzakken

Coex verzendzakken 225 x 325

Vanaf 6 cent

Coex Verzendzakken

Coex verzendzakken 240 x 350

Vanaf 7 cent

Coex Verzendzakken

Coex verzendzakken 325 x 425

Vanaf 10 cent

Coex Verzendzakken

Coex verzendzakken 350 x 450

Vanaf 12 cent

Coex Verzendzakken

Coex verzendzakken 400 x 500

Vanaf 16 cent

Coex Verzendzakken

Coex verzendzakken 450 x 550

Vanaf 18 cent

Coex Verzendzakken

Coex verzendzakken 550 x 770

Vanaf 34 cent

Plastic verzendzakken

In ons assortiment vind je alleen de beste kwaliteit verzendzakken. Goedkoop, soepel, stevig, licht van gewicht en voorzien van een stevige plakstrip. Wat wil je nog meer?! Ook hebben wij ze in meerdere formaten beschikbaar. Zo is er altijd wel een verzendzak die perfect is voor datgene dat jij wilt versturen. De plastic verzendzakken zijn met name ideaal voor het verzenden van kleding. Veel mensen met een eigen webshop maken dan ook gebruik van deze verzendmethode. De verzendzakken zijn goedkoop en makkelijk en snel in gebruik. Het handige aan plastic verzendzakken is dat ze van stevig materiaal zijn én waterdicht. Het enige nadeel van een stevige verzenddoos is namelijk dat ze niet waterdicht zijn. En helaas wil het nog wel eens regenen in Nederland en België. Pakketjes komen nat aan waardoor de doos doorweekt is. Als het goed is zijn je producten goed ingepakt en kan het geen kwaad. Verzend je spullen in een verzenddoos? Dan is het belangrijk dat je het product ook inwikkelt in bijvoorbeeld noppenfolie. Op deze manier is je product goed en waterdicht beschermd tegen alle omstandigheden. Maar zoals we al benoemden, onze plastic verzendzakken zijn al waterdicht. Geen zorgen dus al je pakket wordt bezorgd op een regenachtige dag. Je hoeft je ook geen zorgen te maken als de bezorger je pakket achterlaat onder een afdak dat achteraf toch niet zo beschut is als je zou denken. Zoals je ziet hoef je je nergens meer zorgen over te maken als je gebruik maakt van plastic verzendzakken.

Hoge kwaliteit Coex verzendzakken

Wij bieden verschillende hoge kwaliteit Coex verzendzakken aan in onze webshop. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en daarom nemen wij ook niet genoegen met minder. Niets is zo vervelend als verzendzakken die al tijdens het transport scheuren en daardoor je product beschadigen. Dit kan gebeuren bij verzendzakken van lage kwaliteit. Kies dus altijd voor Coex verzendzakken. Deze plastic verzendzakken bestaan namelijk uit meerdere lagen plastic. Dit in tegenstelling tot andere verzendzakken die uit maar één laag bestaan. Onze verzendzak bestaat dus uit twee lagen plastic. De buitenkant is wit en de binnenkant heeft een donkere kleur. Dit geeft niet alleen stevigheid aan de verzendzak, maar zorgt er ook voor dat je er niet doorheen kunt kijken. Niemand ziet dus aan de buitenkant wat het product in de verzendzak is. Wel zo veilig. Een ander voordeel van de Coex verzendzakken is de handige plakstrip. Deze plakt stevig en gaat niet zomaar los. Hij zal dus nooit zomaar opengaan tijdens transport. Dit alles draagt bij aan de hoge kwaliteit van de verzendzakken. Gelukkig hoeft deze hoge kwaliteit niet duur te zijn. Tenminste niet als je bij Luchtkussengigant koopt. Verzendzakken kopen bij ons betekent dat je kwaliteit koopt voor een lage prijs. Koop je veel zakken tegelijk in één bestelling? Dan kan je op een mooie korting rekenen. Wil je écht een grote bestelling plaatsen? Neem dan eerst contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij zorgen dat je je producten zo snel mogelijk ontvangt en maken een mooie, speciale prijs voor je.

Goedkope verzendzakken koop je bij Luchtkussengigant

Ben je op zoek naar goedkope verzendzakken? Dan zit je bij ons aan het juiste adres! Als specialist op het gebied van verzendmaterialen kennen wij de markt als geen ander. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en kunnen jou goedkope verzendzakken aanbieden van hoge kwaliteit. Wil je toch liever je producten in iets anders versturen? Geen probleem, dan zit je nog altijd goed! Breekbare kleine items kun je uitstekend versturen in een luchtkussen envelop. Zijn je producten te groot voor een luchtkussen envelop? Ga dan voor een stevige verzenddoos. Natuurlijk omwikkel je je product eerst met noppenfolie alvorens je het in de verzenddoos legt. Daarnaast bieden wij ook verschillende soorten verzendkokers aan in onze webshop. Ideaal om bijvoorbeeld posters, tekeningen of yogamatjes in te versturen. Weet je niet zeker welk verzendmateriaal het meest geschikt is voor jou product? Of heb je andere vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar met een eerlijk en deskundig advies.