Bestellingen en leveringen tijdens de Corona crisis

Bij Luchtkussengigant.nl zien wij na de eerste maatregelen in verband met het Corona-virus een sterke stijging in het aantal orders. Door Corona is het aantal bestellingen significant toegenomen en in deze boodschap willen wij jou goed op hoogte houden van de tijdelijke aanpassing in bestel- en leverprocedures.

Ondanks de flinke stijgingen in het aantal orders, kunnen wij gelukkig nog steeds onze luchtkussen enveloppen aan je leveren. Hierbij zijn wel een aantal tijdelijke veranderingen noodzakelijk. Zo kan je tot nader bericht geen bedrukte enveloppen bestellen. Dit omdat de volledige productiecapaciteit wordt gebruikt voor het maken van standaard luchtkussenenveloppen. Wel worden geplaatste orders voor bedrukte enveloppen de komende weken gewoon geleverd.

Ga je een groot aantal luchtkussenenveloppen bestellen? Dan is dit nog mogelijk! Hiervoor vragen wij je om vooraf contact met ons op te nemen. Momenteel vereisen grote orders namelijk extra planwerk in verband met leveringen vanuit het binnen- en buitenland. Daarnaast spelen er nog een aantal andere factoren die van invloed zijn op de levertijden. Wij doen ons uiterste best om je zo goed mogelijk te ontzorgen hierin.

Voor kleinere orders kan je een actuele voorraadstand per formaat zien op onze productpagina. Is er onvoldoende voorraad van een bepaald formaat? Dan wordt het beschikbare aantal gewoon direct aan je uitgeleverd. Is de voorraad weer op peil, dan wordt het restant afgeleverd. Hierover kan je het beste onze winkelmeldingen in de gaten houden.

Wil je een grote bestelling plaatsen, of heb je nog vragen naar aanleiding van dit schrijven dan kan je contact met ons opnemen via 072-2029179 of via deze pagina. Samen zorgen we er dan voor dat je niet zonder verpakkingsmateriaal komt te zitten en alle orders goed ingepakt verzonden kunnen worden.

Alvast dank voor je begrip!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.