Bestellingen en leveringen tijdens de Corona crisis

Bij Luchtkussengigant.nl zien wij na de eerste maatregelen in verband met het Corona-virus een sterke stijging in het aantal orders. Door Corona is het aantal bestellingen significant toegenomen en in deze boodschap willen wij jou goed op hoogte houden van de tijdelijke aanpassing in bestel- en leverprocedures.

Ondanks de flinke stijgingen in het aantal orders, kunnen wij gelukkig nog steeds onze luchtkussen enveloppen aan je leveren. Hierbij zijn wel een aantal tijdelijke veranderingen noodzakelijk. Zo kan je tot nader bericht geen bedrukte enveloppen bestellen. De volledige productiecapaciteit is voor het maken van de standaard luchtkussenenveloppen. Wel worden geplaatste orders voor bedrukte enveloppen de komende weken gewoon geleverd.

Hoe kan je bestellen?

Ga je een groot aantal luchtkussenenveloppen bestellen? Dan is dit nog mogelijk! Hiervoor vragen wij je om vooraf contact met ons op te nemen. Momenteel vereisen grote orders namelijk extra planwerk in verband met leveringen vanuit het binnen- en buitenland door de corona. Daarnaast spelen er nog een aantal andere factoren die van invloed zijn op de levertijden. Wij zullen er alles aan doen om het soepel te laten verlopen

Voor kleinere orders kan je een actuele voorraadstand per formaat zien op onze product pagina. Is er onvoldoende voorraad van een bepaald formaat? Wij zullen dan de aantallen leveren die wij op dat moment hebben en later het restant. Hierover kan je het beste onze winkelmeldingen in de gaten houden en op de site van Postnl worden er ook updates gedeeld over het bezorgen in deze corona tijd.

Wil je een grote bestelling plaatsen, of heb je nog vragen naar aanleiding van dit schrijven dan kan je contact met ons opnemen via 072-2029179 of via deze pagina. Samen zorgen we er dan voor dat je niet zonder verpakkingsmateriaal komt te zitten en alle orders goed ingepakt verzonden kunnen worden.

Alvast dank voor je begrip!

Corona
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.