Verpakgigant.nl: onze nieuwe webwinkel

Heb je nog niet genoeg aan alleen onze Luchtkussen Enveloppen en ben je op zoek naar andere verpakkingsmaterialen? Dan is Verpakgigant.nl de ideale webwinkel voor jou!

Verpakgigant.nl is de opvolger van Luchtkussengigant.nl. Deze webwinkel is gestart na een aantal vragen van onze bestaande klanten. Zij waren op zoek naar een webwinkel waar zij al hun verpakkingsmaterialen kunnen bestellen. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat wij een gloednieuwe webwinkel hebben kunnen opzetten met een nieuw en veel breder aanbod! Wij verkopen nu onder andere verzenddozen, verzendzakken en natuurlijk ook nog luchtkussen enveloppen. Wij hopen hiermee nog beter aan de klantvraag te kunnen voldoen.

Benieuwd naar de nieuwe webwinkel? Neem dan snel een kijkje naar het nieuwe aanbod van Verpakgigant.nl.

Verpakgigant.nl voorpagina

Verzenden met Verpakgigant.nl

Het verzenden gaat hetzelfde zoals je gewend bent bij Luchtkussengigant.nl! Bij het bestellen van een product wat betaald is voor 22:00 wordt het dezelfde dag nog verzonden. Hierdoor is de Verpakgigant.nl webshop de perfecte uitbreiding van Luchtkussengigant.nl en kunnen wij u nog meer tegemoet komen in al uw wensen op verpakkingsmateriaal gebied!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.