Wat is het formaat van een A4 papier?

Formaat A4 papier

A4 papier behoort toe aan de A-standaard. Het meest gebruikte papierformaat in Japan en Europa is A4. Er wordt hier gebruik gemaakt van de afmetingen 210 van 297mm. Wij snappen dat veel mensen vragen hebben over het formaat van een A4 papier omdat het vaak niet duidelijk te volgen is. Hoe vaak past een A4 papier bijvoorbeeld in een A3? Een A4 zou tweemaal in een A3 passen. De regel die je dus goed moet herinneren is dat het eerst volgende formaat, de helft is dan van het formaat daarvoor. Een A3 zou bijvoorbeeld ook weer tweemaal in een A2 passen etc. Met deze geheugensteun kan je hopelijk in de toekomst sneller tot de conclusie komen over hoe groot de formaten van de A-standaard zijn.

Premium A4 papier

Je wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent als je bij een bedrijf iets gaat bestellen. Soorten papier worden aangeboden die onder andere bestaan uit een aantal milieu garanties en daarnaast worden ze ook aangeboden voor een scherpe prijs. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld A4 Premium Papier. Met A4 premium papier kan je al je externe en interne communicatie zoals dossiers, memo’s, presentaties uitprinten dit is ook nog eens milieubewust. Hieronder kan je alle garanties van A4 premium papier vinden:

  • Houtvrij ECF
  • EU Ecolabel
  • FSC- of PEFC-certificering
  • ISO 9706: Het A4 papier is verouderingsbestendig (belangrijk voor archiefstukken e.d.)
  • Garantie: ISO 14001

Verpakken in het A4 formaat

Moet je veel spullen verpakken of A4 papier? Misschien zijn dan de autolock dozen iets voor jou! Je kan geen dozen vinden die beter zijn in het verpakken van jouw producten. Ze komen in veel formaten voor zoals bijvoorbeeld het A4 formaat. Maar mocht u toch een ander formaat zoeken, neem dan gerust contact met ons op. Door de sluitstrip zijn de verzenddozen zelfsluitend. Hoe gemakkelijk dat dat? Je hebt hierdoor helemaal geen tape nodig tijdens het verplaatsen en verpakken van jouw eigendommen. Door het gebruik van de verzenddozen kan je veel tijd besparen. Hierdoor heb je meer tijd over om je te richten op belangrijkere dingen rondom de verhuizing. De verzenddozen zijn ook nog eens 100% recyclebaar!

A4 bij Luchtkussengigant.nl

Luchtkussengigant biedt hoogwaardige verpakkingsmaterialen en andere producten zoals A4 premium papier. We doen dit allemaal voor een lage prijs. Zo kunt u bij ons voordelig inpaktape kopen zonder verzendkosten te betalen. Wist je dat je op Luchtkussengigant.nl gratis kunt verzenden door heel Nederland en België? Bent u op zoek naar een speciaal formaat product of wilt u gewoon even met ons praten? Luchtkussengigant is altijd goed te vinden, anders komen we zo snel mogelijk bij je terug. Klantvriendelijkheid en service staan ​​bij ons hoog in het vaandel! Natuurlijk hechten wij ook veel belang aan milieubewustzijn en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor dringende vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Heeft u vragen over onze producten of bent u op zoek naar een product of A4 papiersoort die u niet op onze website kunt vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice om het ons te laten weten!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.