Pallethoed

Pallethoed voordelig online bestellen

Pallettoebehoren

Pallethoeden 325 x 500 mm

Vanaf 1,11 euro

Pallettoebehoren

Pallethoeden 600 x 329 mm

Vanaf 1,21 euro

In magazijnen of de logistiek gebeurt het vaak dat er zware goederen bovenop een pallet vol met kwetsbare spullen wordt gezet. Het gebruik van een pallethoed kan dit voorkomen. Een pallethoed kan voor iedereen zichtbaar maken dat er geen spullen boven op een lading moet worden gezet. Door het voor iedereen zichtbaar te maken voorkom je dat ladingen worden beschadigd. Ondanks dat een lading soms goed verpakt zit kan het tenslotte wel eens voorkomen dat het alsnog schade oploopt. Wij van Luchtkussengigant zijn dé leverancier voor alle verzend- en verpakkingsmaterialen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ons een echte expert noemen in ons vakgebied. Onze expertise heeft ervoor gezorgd dat wij naar de grote vraag van een pallethoed hebben geluisterd en het op onze website kunnen aanbieden. Onze pallethoeden zijn dan ook van een stevig materiaal en zijn voorzien van allerlei handige functies. Wil je meer weten over onze pallethoeden? Of over de andere producten op onze website. Neem dat contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Waarvoor wordt een pallethoed gebruikt?

We hebben net al een klein beetje uitgelegd waarvoor een pallethoed kan worden gebruikt. Graag vertellen we er nog wat meer over om zo achter alle voordelen te komen. Een pallethoed is ideaal in een druk en hectisch magazijn waar veel goederen in bijvoorbeeld zware dozen worden vervoerd. Een pallethoed kan er namelijk voor zorgen dat de zware dozen geen andere dozen met breekbare spullen kunnen beschadigen. Door middel van een pallethoed zijn alle werknemers ervan bewust dat alle dozen zorgvuldig op elkaar gestapeld moeten worden en wordt er voorkomen dat er breekbare artikelen of dozen worden beschadigd. De Pallethoed van Luchtkussengigant is voorzien van een klevend materiaal aan de onderzijde, dit zorgt ervoor dat de pallethoed op een simpele manier kan worden geplaats bovenop een lading, stapel dozen of artikelen. Wil je er 100% zeker van zijn dat de pallethoed niet loslaat? Maak dan twee gaatjes aan de zijkanten. Door deze twee gaatjes kunnen omsnoeringsbanden worden heen gehaald. Het gebruik van een omsnoeringsband zorgt ervoor dat je pallethoed stevig vast zit en er gegarandeerd niks mee kan gebeuren. Ben je naast een pallethoed op zoek naar een ander product op onze website! Geef dit bij ons aan en wij gaan op zoek naar een mooi alternatief tegen een scherpe prijs. Wij gaan voor iedere klant de uitdaging aan!

Benodigdheden nodig voor het werken met pallets?

Wordt er in het magazijn van jouw bedrijf veel gewerkt met palletladingen? Dan zijn er een aantal dingen die niet mogen ontbreken bij het uitvoeren van alle werkzaamheden! Wij van Luchtkussengigant hebben alle artikelen in ons assortiment om op een makkelijke manier palletladingen te vervoeren en verwerken. Misschien wel het belangrijkste zijn stevige dozen. Onze stevige verzenddoos is daar een voorbeeld van. Om deze stevige verzenddozen stabiel op een pallet te plaatsen kan er gebruik worden gemaakt van omsnoeringsbanden of wikkelfolie. Omsnoeringsbanden zijn banden waarmee een lading op een stevige manier kan worden vastgesnoerd aan een pallet. Maak je gebruik van omsnoeringsbanden? Dan kunnen deze worden vastgezet met sluitzegels. Wikkelfolie is een zwarte of transparante folie die om een lading kan worden gewikkeld. Ook mag een pallethoed niet ontbreken om duidelijk te maken dat er niets bovenop een pallet mag worden gezet. Onze pallethoed worden in dozen van 100 stuk verzonden, zo weet je dat je altijd voldoende pallethoeden op voorraad heb in jouw magazijn. Ook kan er gebruik worden gemaakt van staffelkortingen bij een grote afname. Wil je meer kopen dan de aangegeven staffelkortingen bij het product op onze website? Vraag dan een offerte op maat aan! Zo ben je altijd gegarandeerd van de scherpste prijs!

Een pallethoed bij Luchtkussengigant

Bij Luchtkussengigant ben je er altijd van gegarandeerd dan als je een pallethoed kiest je kiest voor een zeer hoge kwaliteit. Onze pallethoeden zijn makkelijk te bevestigen en door de zelfklevende onderzijde of het gebruik van omsnoeringsbanden. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij ons moeten onderscheiden en bieden wij uitsluitend producten aan van een topkwaliteit. Naast is topkwaliteit staat onze website bekend om zijn producten met een zeer scherpe prijs. Ben je op zoek naar verzend- en verpakkingsmaterialen zoals handwikkelfolie en wil je iets bij ons bestellen? Dat kan heel makkelijk via onze website! Je kunt dan ook betalen met verschillende betaalmethodes zoals IDeal, PayPal en Klarna. Vandaag voor 15 uur besteld? Dat betekent dat jouw verzending vandaag nog gratis binnen Nederland en België wordt verzonden! Naast onze scherpe prijzen hoef je ook nog eens geen orderkosten te betalen. Heb je vragen over onze producten, pallethoed of over onze manier van verzenden? Neem dan gerust contact met ons op via de website! Wij pakken namelijk graag vandaag nog een bestelling voor jou in!