Golfkarton op rol

Goedkoop golfkarton op rol

Ben jij iemand die graag alle benodigde verpakkingsmaterialen in één keer besteld om op die manier een hoop moeite te besparen? Dan ben je bij Luchtkussengigant aan het juiste adres. Naast golfkarton op rol hebben wij namelijk nog veel meer soorten verpakkingsmaterialen in het assortiment. Van verzenddozen tot -zakken en van verschillende soorten enveloppen tot brievenbusdozen. Bij ons kun je zelfs allerlei soorten verpakkingstoebehoren bestellen. Denk bijvoorbeeld aan Instapak sealed air, verpakkingssystemen, opvulmateriaal, omsnoeringsmaterialen, papier, tape én dispenser

Milieuvriendelijk Verpakkingsmateriaal

Rol Enkelzijdig Golfkarton (50 cm x 70 m x 3 mm)

Vanaf 12,99 euro

Milieuvriendelijk Verpakkingsmateriaal

Rol Enkelzijdig Golfkarton (75 cm x 70 m x 3 mm)

Vanaf 20,10 euro

Milieuvriendelijk Verpakkingsmateriaal

Rol Enkelzijdig Golfkarton (150 cm x 70 m x 3 mm)

Vanaf 38,99 euro

Milieuvriendelijk Verpakkingsmateriaal

Rol Enkelzijdig Golfkarton (200 cm x 70 m x 3 mm)

Vanaf 51,99 euro

Bestel je meer dan 10.000 stuks enveloppen of verzendzakken? Dan is het ook mogelijk om je eigen bedrijfslogo en bijbehorende kleur op de verzendzakken of enveloppen te printen. In dat geval kun je op voorhand een voorbeeld opgestuurd krijgen, waardoor je verzekerd bent van onze beloofde productkwaliteit. Wil je golfkarton kopen in grote hoeveelheden? Dan kun je bij Luchtkussengigant gebruikmaken van staffelkortingen. Op die manier garanderen we jou dat je bij ons altijd kunt genieten van de scherpste prijs. Behoef je meer informatie over ons assortiment of de staffelkortingen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat namelijk graag voor je klaar.

Een bestelling bij Luchtkussengigant

Voor onze verzendingen werken wij samen met PostNL en DPD. Daardoor kunnen we je garanderen dat wanneer je bij ons golfkarton gaat kopen en een bestelling plaatst voor 15:00 uur. Wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Deze wordt doorgaans de volgende dag al bij jou bezorgd.  Overigens hoef je bij bestellingen binnen België en Nederland geen verzendkosten te betalen. Bestel je in grote hoeveelheden? Dan zijn wij genoodzaakt om een andere bezorgmaatschappij in te schakelen, in dat geval spreken we namelijk van een palletbezorging. Desondanks wordt ook dan je bestelling veelal de volgende dag al bezorgd.

Golkarton op rol, wat is het precies?

Golfkarton is in feite een combinatie van één of meerdere lagen vlak papier en één of meerdere lagen gegolfd papier. De afzonderlijke lagen worden doorgaans ook ‘liners’ genoemd en bestaan met name uit sterke papiersoorten. Door het combineren van verschillende papierlagen ontstaat er een bepaalde stijfheid en sterkte, waardoor het materiaal zijn stoot werende eigenschappen krijgt. Bij golfkarton op rol spreekt men vaak over twee verschillende soorten. Zo spreekt men van enkelzijdig golfkarton, hier wordt op een gladde deklaag een gegolfde papierbaan geplakt. Daarnaast kennen we ook dubbelzijdig golfkarton. Bij deze soort wordt aan weerszijden van een gegolfde papierbaan een gladde deklaag opgeplakt.

Een rol golfkarton is duurzaam

golfkarton op rol

Gebruikte rollen golfkarton worden ingezameld en gerecycled. Ruim 80% van alle gebruikte rollen wel te verstaan en bij supermarkten wordt er zelfs meer dan 90% gerecycled. Dit komt doordat een rol golfkarton is gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Onder andere 80% gerecycled papier, houtpulp en zetmeellijm zijn in golfkarton verwerkt. Dit maakt het materiaal in zijn geheel herbruikbaar. Zelfs als je golfkarton laat bedrukken en bewerken, wordt dit op een milieuvriendelijke manier gedaan. De lijm is namelijk gemaakt van zetmeel en de inkt is op waterbasis. Maar daar blijft het niet bij, want zelfs het gewicht is duurzaam en milieuvriendelijk. Golfkarton op rol is namelijk een zeer licht materiaal, waardoor ook de (milieu)kosten van het transporteren niet hoog zijn.

Veel gebruikt en veelzijdig

Wat is de meest gebruikte tansportverpakking in de wereld? Juist, een rol golfkarton. Alleen al in Nederland wordt ieder jaar meer dan een miljard vierkante meter golfkarton op rol gefabriceerd. Dat is niet heel raar. Golfkarton is namelijk zeer geschikt om diverse producten, waaronder levensmiddelen, te beschermen tijdens transport. Het is zelfs zo, dat de vraag naar golfkarton op rol alleen maar toeneemt. Dat komt door de opkomst van het online-winkelen met thuisbezorging van diverse artikelen. Daarnaast leent golfkarton zich ook uitermate goed voor bedrukking, waardoor het heel goed kan bijdragen aan de merkbeleving op de winkelvloer. Voor een praktischer en functioneler materiaal hoef je niet te gaan zoeken, want een rol golfkarton is veelzijdig, efficiënt en je kunt het ook nog op maat laten maken voor de te verpakken artikelen.

Golfkarton op rol koop je bij Luchtkussengigant

Wil je dus graag je producten tijdens transport beschermen tegen mogelijk beschadigingen? Dan kun je volgens ons niet om golfkarton op rol heen. Met een rol golfkarton pak je snel en eenvoudig al jouw producten in, waardoor deze volledig beschermd zijn tegen zowel schokken als krassen tijdens de verzending en het transport. Dit komt door de golven in het karton waardoor het golfkarton stoot werende eigenschappen krijgt. Wil je graag golfkarton kopen, of ben je toch meer geïnteresseerd in andere mogelijkheden voor verzendverpakkingen? Bekijk dan zeker ons volledige assortiment op de website en laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden. Naast veelzijdig verpakkingsmateriaal hebben wij namelijk ook een uitgebreid aanbod aan opvulmateriaal, zoals luchtkussensysteem navulling, schuimfolie, noppenfolie, A4 papier en natronkraft papier. Door ons brede assortiment weten we zeker dat je bij Luchtkussengigant vindt, wat jij zoekt.