Natronkraft

Natronkraft

Vanaf 34,40 euro
Vanaf 84,58 euro
Vanaf 220,78 euro

Ben jij op zoek naar een verpakkingsmateriaal waarmee je jouw kostbare spullen veilig en stevig kunt inpakken? Bij Luchtkussengigant hebben we voor jou de oplossing: natronkraft papier. Natronkraft is namelijk een zeer sterk verpakkingsmateriaal, welke zeer geschikt is voor het verpakken en verzenden van zware en/of industriële producten. Het natronkraft papier is niet alleen ontzettend stevig, maar ook zeer soepel. Hierdoor is het materiaal geschikt voor bijna al jouw zendingen. Kraftpapier is scheurbestendig én kan eenvoudig worden verwerkt op een afrolapparaat. Bij Luchtkussengigant kun je kraftpapier kopen in verschillende afmetingen en diktes. Natronkraft is overigens ook een zeer duurzaam product. Het is namelijk recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Daarnaast is het materiaal ondoorzichtig, waardoor de bezorger niet direct ziet wat er wordt verzonden. Ook is natronkraft papier antistatisch waardoor gebruik van dit verpakkingsmateriaal zeer aangenaam is. Ben je al verkocht en wil je graag kraftpapier bij Luchtkussengigant kopen? Neem dan direct contact met ons op, we helpen je graag verder. Zo niet, lees dan vooral even verder. We vertellen je graag meer over dit veelzijdige product.

Hoe wordt natronkraft papier geproduceerd?

natronkraft

Kraftpapier wordt gemaakt van kraftprocedé, waarvan naaldhout de grondstof is. Bij voorkeur worden hier houtsoorten met lange vezels, zoals een den of een spar, voor gebruikt. De houtsnippers in het kraftprocedé worden met loog en sulfaat behandeld. Hierdoor lost lignine in het hout op. Door verwijdering van het lignine blijft er in de achterblijvende celstof vrijwel alleen nog zuivere cellulose over. Uit deze cellulose wordt vervolgens natronkraft papier geproduceerd. Dit is een vele malen sterkere papiersoort dan lignine-houdende papiersoorten. Het natron kraftpapier dankt zijn bruine kleur aan de achtergebleven papierpulp in het kraftprocedé, welke donker van kleur is. Hierdoor wordt natronkraft papier vaak vergeleken met het normale bruine inpakpapier. De pulp kan overigens wel gebleekt worden, waardoor een lichtere papierkleur wordt ontwikkeld.

Toepassingen van natronkraft

Natronkraft papier is vanwege zijn duurzame karakter vandaag de dag razend populair. Kraftpapier wordt dus ook op meerdere manieren en voor verschillende doeleinden ingezet. Zo wordt de gebleekte, witte variant van natronkraft vaak gebruikt als kaft voor schoolboeken, agenda’s, fotoalbums en nog veel meer boekvormen. Door de sterke en scheurbestendige eigenschappen van kraftpapier leent het zich uitstekend als kaft ter bescherming van al deze boekvormen. Daarnaast wordt natronkraft papier ook veelvuldig gebruikt binnen de voedselindustrie als verpakkingsmateriaal en niet alleen vanwege zijn uiterlijke kenmerken. Alhoewel de natuurlijke uitstraling van het ongebleekte kraftpapier zeker een mooie aansluiting heeft bij biologische en natuurlijke voedingsmiddelen, is natronkraft ook zeer functioneel voor de voedselindustrie. Dit komt door de hoge scheurweerstand in combinatie met de hoge papier dichtheid. Gewoon papier is namelijk niet geschikt voor het maken van bijvoorbeeld broodzakjes. Door de lage dichtheid zal het brood immers sneller uitdrogen en vet of vocht wordt door het papier geabsorbeerd. Dat is bij natronkraft papier niet het geval. Dit zijn slechts enkele mogelijke toepassingen van kraftpapier. Door zijn stevigheid, scheurbestendigheid en vochtwerende eigenschappen heeft dit materiaal voor iedere branche wel een mogelijke toepassing.

Natronkraft papier kopen bij Luchtkussengigant

Bij Luchtkussengigant kun je kraftpapier kopen in verscheidene afmetingen. Wij hebben rollen natronkraft papier van 50 centimeter breed en 350 meter lang, rollen met een breedte van 100 centimeter en een lengte van 250 meter én je kunt zelfs kiezen voor rollen kraftpapier van 120 centimer breed en maar liefst 625 meter lang. Ons natronkraft papier koop je dus in rollen, welke zeer eenvoudig op een afrolapparaat te monteren zijn. Heb je vragen of hulp nodig? Ons professionele team met jarenlange ervaring staat graag voor jou klaar. Onze verzendingen versturen wij altijd via DPD of PostNL. Hierdoor is het voor jou mogelijk om de volgende dag je bestelling al bezorgd te krijgen. Hiervoor dien je wel voor 15:00 uur jou bestelling geplaatst en betaald te hebben. Daarnaast hoef je bij bestellingen in België en Nederland geen verzendkosten te betalen.

Al jouw benodigdheden voor verpakken en inpakken op één plek

Als jij graag alle benodigdheden voor inpakken en verpakken op één plek inkoopt. Dan is Luchtkussengigant de leverancier voor jou. Want wij verkopen niet alleen natronkraft papier, ook vele andere soorten verpakkingsmaterialen liggen bij ons in het assortiment. Van luchtkussen enveloppen en zakken tot verschillende soorten verzenddozen. Alle verzendverpakkingen die je nodig kunt hebben, zijn bij ons te verkrijgen. Daarnaast verkopen we bij Luchtkussengigant ook verscheidene verpakkingstoebehoren. Denk bijvoorbeeld aan wikkelfolie, tape en dispensers, opvulpapier, labels en labelprinters, omsnoeringsmaterialen en zelfs hele verpakkingssystemen. Daarom weten we zeker dat je bij ons alles kunt vinden van wat jij nodig hebt. Koop je bij ons overigens natronkraft papier in grote hoeveelheden? Dan is het zelfs mogelijk om mooie kortingen te krijgen. We raden je wel aan om op dat moment eerst een offerte op maat aan te vragen. Hopelijk zien we ook jou snel bij Luchtkussengigant.