Amerikaanse Verzenddoos 410 x 310 x 240

Vanaf 1,16 euro per stuk

Voor 15 Stuks met gratis verzending
28.80
34.85
Staffelkorting prijs per stuk Exclusief BTW
15-29 €1.92
30-89 €1.75
90-149 €1.66
150-224 €1.54
225-299 €1.33
300+ €1.16

Bestel 300 stuks (volle pallet) of meer en profiteer van de laagste prijs!

  • Vandaag bestellen voor 15:00 = Vandaag verzonden!
  • Gratis bezorgd in Nederland en België
  • Zakelijk achteraf betalen mogelijk
  • Géén Orderkosten

Dubbelgolf Verzenddozen – 410 x 310 x 240 mm

Ben je op zoek naar goedkope verzenddozen van een goede kwaliteit? Dan ben je bij Luchtkussengigant.nl aan het juiste adres! Deze Amerikaanse Verzenddoos met de afmetingen 410 x 310 x 240 is dan wellicht iets voor jou. Onze verzenddozen zijn zeer stevig waardoor je jouw artikelen goed kan beschermen tegen schade tijdens de verzending. Naast de dozen alleen te gebruiken voor zendingen kan je de dozen uiteraard ook gebruiken voor het opslaan van producten in het magazijn. De Amerikaanse Verzenddoos wordt ook wel een standaard doos genoemd, deze verzenddozen zijn de meest gebruikte dozen ter wereld in onder andere de E-commerce.

Toepassingen Vouwdozen

Deze Amerikaanse Verzenddozen zijn nog gevouwen als het geleverd wordt, waardoor het eenvoudig is om het op te slaan op bijvoorbeeld een pallet of bij jou in het magazijn. Verder zijn de dozen ook makkelijk te stapelen en nemen ze weinig plaats in beslag. Ook werkt Luchtkussengigant.nl met voordelige staffelkortingen. Waardoor het erg voordelig kan zijn om in grote hoeveelheden in te kopen. Onder het kopje Specificaties kan je alle eigenschappen van dit product vinden.

Deze Amerikaanse Verzenddozen zijn vouwbare dozen die aan de onder- en bovenkant dichtgevouwen kunnen worden. Het vouwen van de doos gaat erg makkelijk, dit kan dan weer helpen bij de productiesnelheid. Vanwege het golfkarton kan het karton maar op één manier kan plooien. Hierdoor kan de Amerikaanse Verzenddoos goed zijn vorm behouden. Doordat de dozen op een eenvoudige en voordelige manier worden geproduceerd kunnen wij het weer voor een goedkope prijs aanbieden!

Bestel Amerikaanse Verzenddozen

Bij Luchtkussengigant.nl kan je terecht voor alle hoge kwaliteit verpakkingsmaterialen voor een lage prijs. Hier kan je goedkope Amerikaanse Verzenddozen kopen zonder verzendkosten. Mocht je toch liever een andere maat hebben adviseren wij om een kijkje te nemen op onze website. Mocht je persoonlijk advies willen kan je altijd contact met ons opnemen.

Ook is het zo dat bij Luchtkussengigant.nl alles wat besteld is voor 15:00, vandaag wordt verzonden. Onze producten worden via PostNL verzonden.

Specificaties

  • Afmetingen: 410 x 310 x 240 mm
  • Kwaliteit: Dubbelgolf
  • Aantal per bundel: 15
  • Kleur: Bruin