Wikkelfolie

Wikkelfolie in meerdere kleuren en formaten

Heb je pallets vol met dozen of kisten staan en wil je die gaan versturen? Dan heb je wikkelfolie nodig! Deze handige folie van plastic draai je gemakkelijk om de dozen op je pallet heen. Dit is nodig om de lading te stabiliseren. Wikkel je er geen wikkelfolie omheen, dan zal je lading tijdens transport heen en weer schuiven. Ze staan namelijk niet stabiel genoeg. Dat kan je gemakkelijk verhelpen met wikkelfolie. Dit is een goedkope en zeer effectieve manier om je lading tijdens transport te stabiliseren. Daarnaast wordt wikkelfolie vaak gebruikt ter bescherming van dozen of kisten. Als je een pallet vol dozen voor langere tijd ergens in een magazijn op wilt slaan, dan biedt de folie bescherming tegen onder andere vocht en vuil. Het is natuurlijk zonde als je opgeslagen goederen beschadigd raken terwijl dit zo goed te voorkomen is. Wij van Luchtkussengigant hebben stevige kwaliteit wikkelfolie in ons assortiment. Wij zijn echte specialisten op het gebied van verzendmaterialen en wij bieden alleen de allerhoogste kwaliteit aan in onze webshop. En dat tegen een zeer scherpe prijs! Dus wil je wikkelfolie kopen en niet voor verrassingen komen te staan? Dan zit je bij ons goed! Heb je vragen over één van onze producten? Of vind je in onze webshop niet direct datgene waarnaar je op zoek bent? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Ons deskundige team helpt je graag verder!

Vanaf 8,99 euro
Vanaf 8,99 euro
Vanaf 2,75 euro

De voordelen van wikkelfolie

Wikkelfolie kent talloze voordelen. Zoals we eerder al aangaven is het ideaal als je een pallet vol dozen wilt verzenden. Met de folie stabiliseer je je lading snel en eenvoudig. De folie die wij in ons assortiment aanbieden is van zeer stevige kwaliteit. Daarnaast is de wikkelfolie dun, rekbaar en flexibel. Dit is zeer handig om snel je lading in te wikkelen in de folie. Maar hoe doe je dat eigenlijk, de lading op je pallet inwikkelen met wikkelfolie? Dat is gelukkig heel eenvoudig! Het enige dat je hoeft te doen is met de folie in je hand een aantal keren rondom je pallet heen lopen. Het blijft vanzelf goed zitten! Dat komt omdat onze wikkelfolie voorzien is van één kleverige zijde. Deze kleverige zijde zorgt ervoor dat de folie direct goed op zijn plek blijft zitten. Je hebt dus geen tape of ander materiaal nodig om de folie op zijn plek te houden. Je hoeft absoluut niet bang te zijn dat de kleverige zijde je dozen of lading zullen beschadigen. Dit zal zeker niet gebeuren. Om het jezelf nóg gemakkelijker te maken om de folie om je lading heen te wikkelen, kun je gebruik maken van een specialer dispenser. Hierop zet je de wikkelfolie en heb je meer houvast tijdens het omwikkelen. Behalve dat wikkelfolie ideaal is om ladingen te stabiliseren, biedt het ook bescherming. Wil je een palletlading een tijdje in een magazijn opslaan? Ook dan is het aan te raden wikkelfolie te gebruiken.  Het beschermd de goederen tegen vocht en vuil. Het kent eigenlijk alleen maar voordelen!

Wikkelfolie zwart of transparant

De meeste bekende vorm van wikkelfolie is de transparante versie. Maar wikkelfolie in zwart is ook mogelijk. Door gebruik te maken van de folie kunnen onbevoegde ook niet snel bij je lading komen. Door er een aantal lagen folie omheen te draaien, zal er veel moeite gedaan moeten worden om de lading open te maken. Je ziet dus direct of dit geprobeerd is. Door wikkelfolie in zwart te gebruiken, kun je helemaal verhullen wat je lading precies is. Hier kun je niet doorheen kijken en niemand weet dus wat je vervoerd. Behalve dat de plastic folie, die trouwens recyclebaar en daarmee milieuvriendelijk is, ideaal is om verzendingen te stabiliseren, is het ook ideaal voor verhuizingen. Steeds meer mensen beginnen dit in te zien. Voorkom beschadigingen aan je mooie kasten en ander meubilair door het in te wikkelen in mini wikkelfolie. Maar ook de vele dozen die je in je verhuiswagen zet, kunnen tijdens het rijden gevaarlijk verschuiven. Je moet er niet aan denken wat er gebeurt als de dozen omvallen tijdens de rit naar je nieuwe woning. De folie zou dit goed kunnen voorkomen. Zet de dozen vast doormiddel van de folie en de rit wordt een stuk veiliger op deze manier. Ook breekbare materialen kan je goed beschermen door gebruik te maken van mini wikkelfolie.

Wikkelfolie kopen doe je natuurlijk bij de Luchtkussengigant

Ben je overtuigd van alle voordelen van plastic? Dan is het nu tijd om op zoek te gaan naar wikkelfolie van de allerhoogste kwaliteit tegen een voordelige prijs. Gelukkig hoef je dan niet lang te zoeken. Want wikkelfolie kopen doe je natuurlijk bij ons! Wij bieden hoge kwaliteit producten tegen een goede prijs. Niet alleen voor wikkelfolie kopen ben je bij ons aan het juiste adres. Voor alles wat je zoekt op het gebied van verzendmaterialen zit je hier goed. Krimpfolie, schuimkussens, natronkraft, verzenddozen, schuimfolie, tape, noem maar op en je vindt het bij ons. Bestellen gaat gemakkelijk en snel. Wij versturen de meeste producten met PostNL. En dat zonder verzendkosten voor jou! Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!