Waarschuwingstape

Breekbaar Tape bestellen?

Ga je iets versturen dat breekbaar is? Gebruik dan onze waarschuwingstape om je pakket mee dicht te maken. Door gebruik te maken van een opvallende waarschuwingstape, is het meteen duidelijk dat er iets breekbaars in het pakket zit. Dan kun je nog wel de meest stevige verzenddoos bij ons gekocht hebben en volledig gevuld hebben met ons hoge kwaliteit opvulmateriaal, dan nog is het fijn als de vervoerder op de hoogte is dat er iets breekbaars in de doos zit. Dat doe je door middel van waarschuwingstape. Onze tape heeft een opvallende kleur waardoor hij direct zichtbaar is. Ook staat er met grote letters ‘breekbaar’ en ‘fragile’ op. Dus waar je je pakket ook naartoe stuurt, het is direct duidelijk wat je met de tape bedoeld. Natuurlijk hebben wij als dé specialist op het gebied van verzendmaterialen ook deze handige waarschuwingstape in ons uitgebreide assortiment. Wij zijn al jarenlang expert op dit gebied en weten als geen ander wat jij nodig hebt om je pakket veilig van A naar B te versturen. Zo kun je bij ons terecht voor alles op het gebied van verzendmaterialen. Denk hierbij aan noppenfolie, luchtkussen enveloppen, schuimfolie, tape, en verzenddozen. Maar je kunt bij ons ook luchtkussen enveloppen bedrukken in je eigen bedrijfskleuren. Ook verzendzakken bedrukken kun je aan ons overlaten. En zelf tape bedrukken behoort tot de mogelijkheden! Je ziet het, bij de Luchtkussengigant ben je op het juiste adres voor alles wat je nodig hebt op het gebied van verzendmaterialen. Natuurlijk mag je altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt. Onze vriendelijke en behulpzame klantenservice staat je graag te woord!

Prijsverlaging!
Vanaf 1,38 euro

Wanneer gebruik je waarschuwingstape?

Ga je een mooie lamp, een kwetsbaar beeldje of een breekbaar glaskunstwerk versturen? Dan is het aan te raden om waarschuwingstape te gebruiken. Waarschuwingstape gebruik je voor alles dat breekbaar of kwetsbaar is en dat je wilt versturen. Tijdens verzending krijgt je pakketje namelijk veel te verduren. Door de snelheid waarmee pakketten tegenwoordig van de ene naar de andere plek verstuurd worden, wordt er helaas niet altijd even voorzichtig met je pakket omgegaan. Een zware doos wordt bovenop jouw kwetsbare pakket gezet en vervolgens zo snel mogelijk in- en uitgeladen uit een busje. Als de inhoud van je pakket breekbaar is, dan is de kans groot dat het beschadigd tijdens transport. Daarom kun je er het beste alles aan doen om de inhoud te beschermen. Waarschuwingstape gebruiken is één van de manieren. Daarnaast raden wij je aan om gebruik te maken van een stevige verzenddoos, opvulmateriaal, noppenfolie en eventueel schuimfolie. Natuurlijk allemaal bij ons te verkrijgen. Wikkel als eerste je product in de schuimfolie. Dit is om onder andere krassen te voorkomen. Is je item hier niet gevoelig voor? Dan is schuimfolie in de meeste gevallen niet nodig. Vervolgens pak je een groot stuk noppenfolie en wikkel je je product in de folie. Wikkel meerdere lagen noppenfolie om je product om het zo goed mogelijk te beschermen. Het is voldoende als je het product niet meer goed kunt zien door de folie heen. Daarna pak je je stevige verzenddoos. Let bij de aanschaf van een verzenddoos goed op de kwaliteit! Kies absoluut niet om je kwetsbare item in een slappe verzenddoos te versturen. Onze Amerikaanse verzenddozen zijn zeer geschikt om breekbare items mee te versturen. Leg een aantal lagen schuimfolie of noppenfolie op de bodem. Daarna leg je je in noppenfolie gewikkelde product in de doos. Vul de lege ruimtes op met opvulmateriaal als bijvoorbeeld opvulchips of opvulpapier. Is de doos helemaal gevuld en kan je product niet bewegen als je voorzichtig met de doos schudt? Dan kun je de doos dichtmaken. Dit kan met de waarschuwingstape. Door waarschuwingstape te gebruiken maak je aan iedereen duidelijk dat ze voorzichtig om moeten gaan met je verzending. Door deze stappen te volgen kun je met een gerust hart je breekbare items versturen.

Waarschuwingstape: goedkoop en de allerbeste kwaliteit

Kies altijd voor hoge kwaliteit verzendmaterialen als je iets wilt versturen dat breekbaar is. Onze waarschuwingstape is goedkoop en van de allerbeste kwaliteit. Daarmee verzeker je jezelf dat je verzending goed beschermd is tegen allerlei invloeden. Behalve dat onze waarschuwingstape goedkoop is en van hoge kwaliteit, is het ook nog eens goed voor het milieu. Daarnaast is de tape niet gevoelig voor temperatuurschommelingen. Dit is met name ideaal als je de breekbare producten tijdelijk op wilt slaan in een (koud) magazijn. In een koud magazijn of loods wil tape nog wel eens loslaten. Zo niet onze waarschuwingstape. Deze kun je dus met een gerust hart gebruiken, óók als je de producten nog niet meteen verstuurd maar eerst tijdelijk op wilt slaan ergens. Je kunt de waarschuwingstape combineren met een dispenser. Hiermee tape je de doos gemakkelijk en snel dicht. Het afrollen van de tape gaat perfect en je pakket zit binnen no-time dicht. Verstuur je veel pakketten op één dag? Dan is een dispenser echt iets voor jou!

Altijd gratis verzending bij de Luchtkussengigant

Bestel je waarschuwingstape bij de Luchtkussengigant? Dan is verzending voor jou altijd gratis. Wij versturen onze producten met PostNL, DPD of GLS. Bestel je vóór 15.00 uur, dan versturen wij je pakket nog dezelfde dag. Zo heb jij je waarschuwingstape snel in huis. Maar je weet het, ook voor andere verzendmaterialen zit je bij ons goed! Als dé specialist op het gebied van verzendmaterialen vind je bij ons hoge kwaliteit producten tegen een zeer scherpe prijs. Bij vragen mag je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!