Verzenddozen van Luchtkussengigant.nl

Amerikaanse Verzenddoos

Bij Luchtkussengigant.nl zijn we druk bezig geweest met het uitbreiden van het assortiment! Zo hebben we onlangs de Verzenddozen toegevoegd welke bestaan uit de: Amerikaanse Verzenddoos, Autolock dozen en Vierkante kokers.

Amerikaanse Verzenddoos

Amerikaanse Verzenddoos

De Amerikaanse Verzenddoos is toegevoegd met wel 68 producten! Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikte doos vanwege het ruime aanbod aan afmetingen. De Verzenddozen zijn populair voor het verzenden van producten en deze dozen kunnen er in zowel enkel- als dubbelgolf zijn. Ook zijn de dozen in gebruik erg makkelijk, ze hebben een speciale vouwvorm waardoor de doos maar in 1 richting kan vouwen! De doos is vervolgens eenvoudig af te sluiten met tape.

Autolock dozen

Autolock dozen

Ook bieden we de Autolock dozen aan. Deze Verzenddozen hebben een automatische vouwbodem waardoor je de doos in een zeer korte tijd gevouwen hebt! Ook is de doos voorzien van een stevige klep waar een sterk hechtende plakstrip aan vast zit. Hierdoor is het gebruik van tape overbodig.

Vierkante Kokers

Vierkante Kokers

Voor het verzenden van producten die lang en/of smal zijn waarvoor het lastig is om de juiste verpakking te vinden is er nu een oplossing gekomen! De Vierkante Kokers van Luchtkussengigant.nl zijn hiervoor de oplossing. De Kokers zijn eenvoudig in elkaar te zetten en het gebruik van tape is niet nodig. Doos kan volledig gevouwen worden. De Vierkante kokers zijn geschikt voor producten zoals: posters, tekeningen, yogamatten, afdrukken of kalenders!

Verzenden bij Luchtkussengigant.nl

Het verzenden van onze producten gaat met partijen zoals PostNL. Alles wat besteld wordt bij Luchtkussengigant.nl voor 20:30 zal dezelfde dag nog verzonden worden en je betaald geen verzendkosten bij ons!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.