Verpakkingstape

Verpakkingstape 48 mm x 66 mm

De verpakkingstape die wij verkopen is geschikt voor handmatig gebruik. Goede verpakkingstape is onmisbaar. Acryl tape is onmisbaar voor iedereen die producten verzend. De tape heeft een goede prijs-/ kwaliteitsverhouding en heeft een goede eerste hechting. Zodra de tape zich bevestigt, neemt de hechting verder toe. Acryl tape is milieuvriendelijk en vrijwel geluidloos tijdens het afrollen.

Eigenschappen van onze verpakkingstape

De high tack PP verpakkingstape die wij verkopen:

  • Is acryltape;
  • Gemaakt op waterbasis en vriendelijk voor het milieu;
  • Is vrijwel geluidloos tijdens het afrollen;
  • Kan perfect gebruikt worden voor het sluiten van gekleurde en/of bedrukte dozen;
  • Is doorzichtig.

Verpakkingstape samen met een tape dispenser gebruiken

Onze verpakkingstape kan in een tape dispenser vastgezet worden. De tapegeleider is van metaal waardoor het afrollen van de tape perfect verloopt. Zo kan er in een snelle beweging een verzendverpakking dichtgemaakt worden. Ook zit er op de tape dispenser een regelbare rem. Zo kan het tempo van het afrollen gereguleerd worden. Het geharde stalen mes met scherpe tanden snijdt de tape netjes af.

Andere benodigdheden

Het is belangrijk om, naast goede tape, ook gebruik te maken van verzendverpakkingen en/of luchtkussenfolie. Wij leveren onze verzenddozen plat en hebben een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding en zijn van milieuvriendelijk karton gemaakt. Wil jij jouw verpakkingstape op een handige, efficiënte manier gebruiken? Dan is een tape dispenser onmisbaar! Door de juiste producten te gebruiken, weet je zeker dat jouw goederen heelhuids aankomen.

Geen verzendkosten en een veilige bestelling

Wij verzenden onze producten met PostNL. Alleen bij een palletzending maken we gebruik van een ander bezorgbedrijf. Daarnaast rekenen wij geen verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland en België! Bestel jij jouw producten vóór 22:00? Dan heb je ze morgen al in huis! (Afhankelijk van de bestelhoeveelheid).