Luchtkussengigant.nl is verhuisd!

Luchtkussengigant.nl is per 1 december verhuisd naar een nieuwe locatie. Door onze groei gedurende 2019 werd duidelijk dat wij aan het einde van het jaar in de knoop zouden komen met opslagruimte. Na enkele maanden zoeken hebben wij een prachtig nieuw pand gevonden in Broek op Langedijk.

Ons nieuwe pand kwam in december vrij te staan. Hierdoor konden wij gelijk verhuizen. Dit was geen gemakkelijke taak tijdens de drukste periode van het jaar.
Dit vergde een goede planning van voorraden en coördinatie van wie werkt waar. Uiteindelijk was de verhuizing in één weekend voltooid zonder in problemen te komen met de orders.

Luchtkussengigant.nl gebruikt het warehouse in Lekkerkerk voor het verzenden van de Luchtkussen Enveloppen. Onze locatie in Broek op Langedijk zal worden gebruikt als bezoekadres, opslag noppenfolie en kantoor.
Het is dus vanaf heden mogelijk om hier Noppenfolie op te halen als dit besteld is. Ook wordt er op het kantoor alle orders verwerkt en zijn wij hier druk bezig met klantenservice.

Hieronder een impressie van ons pand:

Verhuizing van Luchtkussengigant.nl
Volledige adres van Luchtkussengigant.nl:

Luchtkussengigant.nl
Breede Plat 14A
1721 PS Broek op Langedijk

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.