Prijswijziging bij Luchtkussengigant.nl

Prijswijziging bij Luchtkussengigant.nl

Helaas zijn wij van Luchtkussengigant.nl genoodzaakt om een prijswijziging te maken. Dit komt omdat de markt van granulaat erg aan het bewegen is. De grootste fabrikant hiervan in gevestigd in Amerika en hier is in februari een langere tijd extreem slecht weer geweest. Doordat de productie daar stil lag is vrijwel alle productie naar Europa en Azië gegaan. Hierdoor zijn de fabrieken daar tot hun volledige capaciteit gekomen en is de prijs flink gestegen!

Deze prijswijziging zal na 31 mei in gaan. Wel zullen we de prijzen weer naar beneden bijstellen als de markt weer stabiel is. Verder zal er nog veranderen dat er een minimale orderwaarde komt bij een aantal producten. Dat zal inhouden dan wij verzendkosten (2,95) bij een order onder de 25 euro zullen rekenen.

Stond het nog op de planning om te bestellen? Doe dit dan snel zodat je kan profiteren van de huidige prijzen voor de prijswijziging bij Luchtkussengigant.nl.

Prijswijziging grafiek

Producten voor prijswijziging

Welke producten zullen beïnvloed worden door de prijswijziging bij Luchtkussengigant.nl? Hieronder zullen deze producten uitgelicht worden:

Luchtkussen enveloppen
prijswijziging Luchtkussen enveloppen
Coex verzendzakken
Coex verzendzakken
Noppenfolie
noppenfolie
Handwikkelfolie
handwikkelfolie transparant
Tape
verpakkingstape
Gerecyclede noppenfolie
recyclebare noppenfolie

Wijziging van bezorgingdiensten

Ook hebben wij een aanpassing gemaakt met het verzenden van onze artikelen. Zo maken wij vanaf heden niet alleen meer gebruik van de bezorgdienst PostNL maar zullen wij ook gebruik maken van de diensten van DPD en GLS. Hierdoor kunnen wij nog beter garanderen vandaag besteld, morgen in huis!

Mocht je nog willen bestellen voor de prijswijziging bij Luchtkussengigant.nl en is dit een grotere order? Neem dan zeker contact met ons op!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.