Opvulpapier

Opvulpapier

Milieuvriendelijk Verpakkingsmateriaal

Fillpak opvulpapier 381 mm x 500 m

Vanaf 45,05 euro
Vanaf 99,95 euro

Verstuur jij regelmatig pakketjes? Dan ben je vast bekend met opvulpapier. Opvulpapier is net als luchtkussens, bubbeltjesfolie en opvulchips ideaal te gebruiken als opvulmateriaal. Opvulmateriaal zoals ons natronkraft papier, gebruik je om pakketten op te vullen. Precies zoals het woord eigenlijk al zegt. Het opvullen van de lege ruimtes in een verzenddoos is erg belangrijk. Doe je dit niet, dan zal je product tijdens transport constant verschuiven. Dit heeft als gevolg dat je product snel beschadigd kan raken. Het stoot namelijk de hele tijd tegen de zijkant van de doos. Het is noodzakelijk dat dit zo veel mogelijk voorkomen wordt. Gelukkig is dat niet zo moeilijk. Het enige dat je hoeft te doen is gebruik maken van opvulpapier. Maar ook ander opvulmateriaal is hier zeer geschikt voor. In onze webshop vind je verschillende soorten opvulmateriaal. Dus ook het opvulmateriaal dat jij het fijnst vindt om te gebruiken! Alle materialen hebben weer andere voordelen. Zo is de opvulchips bijvoorbeeld zeer licht van gewicht. Wat de voordelen van opvulpapier zijn, komen we zo meteen uitgebreid op terug. Al onze artikelen in de webshop zijn zeer scherp geprijsd. En als je er meer tegelijkertijd wilt bestellen, krijg je van ons een mooie korting. Wil je meer in één keer bestellen dan mogelijk is in de webshop? Dat is uiteraard geen probleem! Vraag vrijblijvend een offerte aan en vertel ons welk materiaal je wilt bestellen. Wij gaan meteen voor je aan de slag en maken een speciale prijs voor je. Wel zo voordelig!

De voordelen van opvulpapier op rol

We benoemden al even snel het voordeel van opvulchips. Doordat ze uit maar liefst 99,6% uit licht bestaan, maakt het dat ze zeer licht in gewicht zijn. Het voordeel hiervan is dat je verzenddoos niet zwaarder wordt. Hoe zwaarder de doos, hoe meer verzendkosten je moet betalen. Maar dat hoeven we je waarschijnlijk niet uit te leggen. Het is dus belangrijk dat je je verzenddoos opvult met licht materiaal om de verzendkosten te drukken. Het opvulpapier op rol dat wij in ons assortiment hebben is ook zeer licht van gewicht. Ideaal dus op loze ruimtes mee op te vullen. Maar opvulpapier op rol heeft nóg een voordeel. Een voordeel dat bijvoorbeeld de opvulchips niet heeft. Je kunt het opvulpapier namelijk ook als extra beschermlaag gebruiken om je product heen. Stel je wilt een CD versturen. De CD zelf zit waarschijnlijk wel beschermd in een hoesjes, maar het is natuurlijk zonde als het mooie hoesje beschadigd raakt tijdens transport. Ook de ontvanger zal dit zeker niet waarderen. Daarom kun je er het beste alles aan doen om je product te beschermen. Tijdens het transport zal je pakket namelijk een flink aantal stoten moeten incasseren. Wikkel daarom je CD nog een aantal keren in opvulpapier op rol. Een extra stevige laag die zal zorgen dat de CD én het hoesje niet beschadigd zullen raken. Zo heb jij er in ieder geval alles aan gedaan om het product veilig en beschermd te verzenden.

Bespaar tijd met onze opvuldispenser voor opvulpapier

Van het opvulpapier moet je proppen maken en het verkreukelen om het optimaal te kunnen gebruiken. Dit verkreukelde papier stop je vervolgens in de lege ruimtes van de verzenddoos. Rondom je product zijn altijd nog lege plekken. Want ook al zijn er tegenwoordig verzenddozen in allerlei soorten en maten beschikbaar, de kans is klein dat het product perfect zal passen. Deze lege ruimte zorgt ervoor dat het product gemakkelijk in de doos heen en weer kan schuiven. Dit zorgt voor beschadigingen. Zorg er dus altijd voor dat deze lege ruimtes opgevuld worden. Dit doe je dus met opvulmateriaal als opvulpapier. Het voordeel van ons opvulpapier op rol is dat het een perforatierand heeft. Hierdoor scheur je het gemakkelijk van de rol. Maar wil je je het jezelf nóg makkelijker maken? Maak dan gebruik van een opvuldispenser speciaal voor opvulpapier. Een opvuldispenser veranderd je opvulpapier op rol in een handomdraai in perfect te gebruiken opvulmateriaal. Haal het opvulpapier door de trechter van de dispenser, en de dispenser verkreukelt het papier in een handomdraai. Door dit te doen krijgt het papier meer volume. Je hoeft dus niet langer zelf proppen te gaan maken en het papier te verkreukelen. Dit scheelt enorm veel tijd en moeite. Met name ideaal voor ondernemers die veel pakketten op één dag versturen en die efficiënt met hun tijd om willen gaan. De Fillpak opvuldispenser die wij in ons assortiment hebben is van uitstekende kwaliteit en zal je veel extra tijd opleveren. Doordat hij zonder stroom kan werken, is de dispenser ook gemakkelijk te verplaatsen. Zo kan hij overal ingezet worden.

Goedkoop opvulpapier bij de Luchtkussengigant

Ben je op zoek naar goedkoop opvulpapier? Dan zit je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben niet alleen goedkoop opvulpapier, maar ook allerlei andere soorten opvulmateriaal tegen een scherpe prijs. Hoe meer je in één keer gaat bestellen, hoe meer voordeel je krijgt. Wij maken graag een speciale prijs voor jou als je veel wilt bestellen. Ons opvulmateriaal is niet alleen goedkoop, het is ook ecologisch, milieuvriendelijk en recyclebaar. Wij dragen graag ons steentje bij aan een schoner en beter milieu. Daarom hebben wij milieubewustzijn en duurzaamheid hoog in ons vaandel staan. Onze Amerikaanse verzenddozen zijn bijvoorbeeld van natuurlijke materialen gemaakt. Ook zijn vrijwel al onze producten recyclebaar. Dus ben jij op zoek naar duurzaam verpakkingsmateriaal zonder hiervoor diep in je buidel te hoeven tasten? Ga dan voor ons goedkoop opvulpapier óf voor één van onze andere opvulmaterialen. Bestel vóór 15.00 uur en wij geven het dezelfde dag nog mee aan PostNL. Zo heb jij je opvulpapier al snel in huis. Heb je nog vragen? Of kunnen we je ergens anders mee helpen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!