Onze brievenbusdoosjes zijn de goedkoopste!

Heb je wel eens geprobeerd erachter te komen waar je de goedkoopste brievenbusdozen kunt kopen? Je bent dan wel even bezig met je prijsvergelijking. Waar je de beste prijs krijgt zie je niet direct als je de Google Shopping resultaten bekijkt. Want… wat zijn de pakketprijzen, de staffelkortingen en zijn er nog verborgen zaken zoals verzend- en orderkosten?

Daarom hebben bij het maar voor jullie gedaan. En… we zijn trost je te mogen mededelen… Onze brievenbusdozen zijn inclusief verzendkosten de goedkoopste.

De prijsvergelijking van de goedkope brievenbusdozen

Voor de prijsvergelijking hebben we naar een aantal aanbieders gekeken die actief adverteren in Nederland en België. We begonnen de bestelling van 100 witte A4+ brievenbusdozen met bovenklep.

Aanbieder #1

De eerste aanbieder die we zagen is ogenschijnlijk een fractie goedkoper dan ons, 100 A4+ brievenbusdozen voor slechts € 38,80. Dat klinkt goed toch? Maar verderop in het bestelproces komen de verzendkosten erbij en dan wordt het ineens een stuk duurder… 

 

Aanbieder #2

De brievenbusdozen van de tweede adverterende aanbieder die we bekeken ligt qua prijs al boven die van ons. Maar ook dat is nog zonder de verzendkosten die we later in het bestelproces erbij zien komen! Totaal genomen flink duurder dan onze eigen merk brievenbusdozen.

  

Aanbieder #3

De volgende aanbieder ziet er op het eerste oog ook iets goedkoper uit, maar ook hier komen de verzendkosten weer om de hoek kijken.

De goedkoopste brievenbusdoos!

De prijs van 100 echt goedkope A4+ brievenbusdoosjes bij ons is exclusief BTW slechts € 39,- inclusief verzendkosten! 

 

Je ziet het dus… Op verpakgigant.nl vind je daadwerkelijk de goedkoopste brievenbusdozen! Wij houden graag van transparantie, dus wij leveren onze producten altijd zonder order- en verzendkosten!

Naast de goedkoopste prijs leveren we ook nog eens topkwaliteit. Dat maakt onzs eigen merk brievenbusdozen tot de beste koop voor Nederland en België!

Bestel nu jouw brievenbusdozen »