3.35

  • Vandaag bestellen voor 15:00 = Vandaag verzonden!
  • Gratis bezorgd in Nederland en België
  • Zakelijk achteraf betalen mogelijk
  • Géén Orderkosten

Verstuur je veel breekbare producten via de post en zoek je een gemakkelijke manier op deze te beschermen? Dan zijn de schuimkussens de ideale oplossing voor jou! Met de schuimkussens van Luchtkussengigant.nl kan je elk kwetsbaar product beschermen, ongeacht het formaat! Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld kunst, elektronica en flessen drank.

De schuimkussens zijn zeer eenvoudig te gebruiken door de snelle handling en bij het gebruik zijn ook geen extra materialen nodig zoals verpakkingstape, wat bij noppenfolie of schuimfolie vaak wel het geval is. Daarnaast kan je een hoop opvulmaterialen besparen door deze schuimkussens te gebruiken, wat ook weer beter is voor het milieu en uiteraard ook voor de kosten. Dit omdat de schuimkussen zich om jouw producten heen vormt, ongeacht het formaat, gewicht en vorm.

Gebruiksadvies & Productvoordelen schuimkussen

Voor het gebruik van de schuimkussen heb je geen extra materialen of gereedschappen nodig. Alleen aan de beschermkussens heb je al genoeg! De zak wordt plat geleverd waardoor het weinig ruimte inneemt indien niet gebruikt. Zoals eerder vermeld is het gebruik erg eenvoudig. Door slecht eenmalig op de zak te drukken wordt de zak gevuld met lucht en is het gelijk klaar voor gebruik.

Onze schuimkussens kunnen tot ongeveer 27 keer uitzetten in vergelijking met het formaat waarin de zak wordt geleverd. Hierdoor blijven er geen lege ruimtes over in de doos en blijft jouw kwetsbare product goed op zijn plek zitten. Daarom zijn de schuimkussens altijd een op maat oplossing. Wil jij jouw product optimaal beschermen? Dan raden wij je aan om twee zakken te gebruiken, één voor onder en één voor boven. Qua maat raden wij aan om te kiezen voor een formaat zak die iets groter is dan de doos waarin het gebruikt zal worden.

Verpakkingsadvies

De beschermkussens met afmetingen 38 x 46 cm zijn het kleinste formaat uit ons assortiment. Zoek je wellicht een groter formaat? Bekijk dan onze productcategorie opvulmaterialen! Of ben je ervan overtuigd dat onze noppenfolie beter bij jouw zendingen past? Dan kunnen wij je adviseren om een kijkje te nemen naar een aantal andere producten op onze webshop. In deze productcategorie hebben wij 3 verschillende afmetingen: 50 cm x 100 m100 cm x 100 m150 x 100 cm. Of weet je nog niet helemaal zeker wat voor jou de beste oplossing is? Geen probleem! Wij adviseren je hier graag over!

Gratis verzending

Bestellen en onverwachte kosten ontvangen is altijd naar. We kunnen je daarom garanderen dat jij bij Verpakgigant deze kosten niet tegen zal krijgen. Al jouw goedkopen verpakkingsmaterialen worden namelijk in Nederland en België gratis geleverd. Hoe fijn is dat? Als verpakkingsmateriaal groothandel verrekenen wij alleen buiten de landen de kosten voor de verzending. Dus als je een inwoner van Nederland of België bent, dan hoef je de verzendkosten nooit bij ons te betalen!

Bestel vandaag voor 15:00 uur je verpakkingsmateriaal bij Verpakgigant.nl en we verzenden het dezelfde dag nog! U kunt deze informatie doorgaans binnen één tot twee werkdagen ontvangen op het door u opgegeven adres. Dit maakt Luchtkussengigant uw ideale groothandel in verpakkingsmaterialen! Wij zijn het enige bedrijf op de markt waarmee u uw verpakkingsmaterialen zo snel en goedkoop kunt leveren.

Luchtkussengigant levert jouw verpakkingsmaterialen en schuimkussen goedkoop en snel

Luchtkussengigant.nl levert hoge kwaliteit enveloppen voor een lage prijs. Hier koop je goedkope enveloppen, schuimkussens en dit alles zonder dat je nog bezorgkosten of orderkosten hoeft te betalen. Dus je weet voordat je bestelt al waar je aan toe bent, dat vind je niet overal. Onze Luchtkussen Enveloppen worden geleverd in een doos van 100 stuks. Als je ze vandaag bestelt voor 15:00 uur worden ze dezelfde dag nog verzonden! Wij verzenden uitsluitend met PostNL, tenzij er een palletzending nodig is. Voor bestellingen binnen Nederland & België rekenen we geen verzendkosten! Je ziet het: onze luchtkussen enveloppen zijn goedkoop, van hoge kwaliteit én snel geleverd

Voordelig een schuimkussen kopen bij Luchtkussengigant.nl

Luchtkussengigant.nl is de enige op de markt waarbij je jouw schuimkussen kan kopen én snel geleverd krijgt, ideaal voor iedere webwinkelier. Dus bestel snel jouw lucht enveloppen op onze website en wij zorgen er voor dat jij ze supersnel in huis hebt! Ze zijn ook nog eens supervoordelig. Een schuimkussen kopen kan haast niet makkelijker!

Bestel Schuimkussens op Luchtkussengigant.nl!

Luchtkussengigant.nl levert hoge kwaliteit verpakkingsmaterialen voor een lage prijs. Hier koop je bijvoorbeeld goedkope schuimkussens, zonder bezorgkosten of orderkosten. Bij Luchtkussengigant.nl weet je voordat je bestelt al waar je aan toe bent, dat vind je niet overal.

Voor bestellingen binnen Nederland en België rekenen we geen verzendkosten! Wij verzenden artikelen uitsluitend met PostNL, tenzij de ordergrootte geschikt is voor een palletzending.

Specificaties

  • Afmetingen: 38 x 46 mm
  • Plat op te bergen om ruimte te besparen
  • Kan tot 27 keer van platte formaat uitzetten
  • Geen doseersysteem of opwarmunit nodig
  • Geactiveerd door een simpele druk-, klop- en paktechniek
  • Biedt een op maat gemaakte pasvorm, stevige demping, plus lichte blokkering en versteviging voor producten van verschillende maten en gewichten