Instapak Quick RT Schuimkussens 64 x 69

Vanaf 7,49 euro per stuk

Voor 24 Stuks met gratis verzending
203.76
246.55
Staffelkorting prijs per stuk Exclusief BTW
24-47 €8.49
48-71 €8.29
72-143 €7.99
144+ €7.49
  • Vandaag bestellen voor 15:00 = Vandaag verzonden!
  • Gratis bezorgd in Nederland en België
  • Zakelijk achteraf betalen mogelijk
  • Géén Orderkosten

Instapak Quick RT Schuimkussens 64 x 69 cm

Verstuur je veel breekbare producten via de post en zoek je een gemakkelijke manier op deze te beschermen? Dan zijn de Instapak Quick RT schuimkussens de ideale oplossing voor jou! Met de schuimkussens van Luchtkussengigant.nl kan je elk kwetsbaar product beschermen, ongeacht het formaat! Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld kunst, elektronica en flessen drank.

De Instapak Quick RT Schuimkussens zijn zeer eenvoudig te gebruiken door de snelle handling en bij het gebruik zijn ook geen extra materialen nodig zoals verpakkingstape, wat bij noppenfolie of schuimfolie vaak wel het geval is. Daarnaast kan je een hoop opvulmaterialen besparen door deze schuimkussens te gebruiken, wat ook weer beter is voor het milieu en uiteraard ook voor de kosten. Dit omdat de Instapak zich om jouw producten heen vormt, ongeacht het formaat, gewicht en vorm.

Gebruiksadvies & Productvoordelen Foamkussens

Voor het gebruik van de foamkussens heb je geen extra materialen of gereedschappen nodig. Alleen aan de beschermkussens heb je al genoeg! De zak wordt plat geleverd waardoor het weinig ruimte inneemt indien niet gebruikt. Zoals eerder vermeld is het gebruik erg eenvoudig. Door slecht eenmalig op de zak te drukken wordt de zak gevuld met lucht en is het gelijk klaar voor gebruik.

Onze schuimkussens kunnen tot ongeveer 27 keer uitzetten in vergelijking met het formaat waarin de zak wordt geleverd. Hierdoor blijven er geen lege ruimtes over in de doos en blijft jouw kwetsbare product goed op zijn plek zitten. Daarom zijn de schuimkussens altijd een op maat oplossing. Wil jij jouw product optimaal beschermen? Dan raden wij je aan om twee zakken te gebruiken, één voor onder en één voor boven. Qua maat raden wij aan om te kiezen voor een formaat zak die iets groter is dan de doos waarin het gebruikt zal worden.

Verpakkingsadvies

De beschermkussens met afmetingen 64 x 69 cm zijn het kleinste formaat uit ons assortiment. Zoek je wellicht een groter formaat? Bekijk dan onze productcategorie opvulmaterialen! Of ben je ervan overtuigd dat onze noppenfolie beter bij jouw zendingen past? Dan kunnen wij je adviseren om een kijkje te nemen naar een aantal andere producten op onze webshop. In deze productcategorie hebben wij 3 verschillende afmetingen: 50 cm x 100 m100 cm x 100 m150 x 100 cm. Of weet je nog niet helemaal zeker wat voor jou de beste oplossing is? Geen probleem! Wij adviseren je hier graag over!

Bestel Schuimkussens op Luchtkussengigant.nl!

Luchtkussengigant.nl levert hoge kwaliteit verpakkingsmaterialen voor een lage prijs. Hier koop je bijvoorbeeld goedkope verpakkingstape, zonder bezorgkosten of orderkosten. Bij Luchtkussengigant.nl weet je voordat je bestelt al waar je aan toe bent, dat vind je niet overal.

Voor bestellingen binnen Nederland en België rekenen we geen verzendkosten! Wij verzenden artikelen uitsluitend met PostNL, tenzij de ordergrootte geschikt is voor een palletzending.

Specificaties

  • Afmetingen: 64 x 69 cm
  • Plat op te bergen om ruimte te besparen
  • Kan tot 27 keer van platte formaat uitzetten
  • Geen doseersysteem of opwarmunit nodig
  • Geactiveerd door een simpele druk-, klop- en paktechniek