Boekverpakkingen (378 x 295)

Vanaf 98 cent

Staffelkorting prijs per stuk
1-49 1.25
50-99 1.18
100-249 1.14
250-499 1.09
500-1199 1.06
1200+ 0.98
boekverpakking
Boekverpakkingen (378 x 295)

Vanaf 98 cent

  • Vandaag bestellen voor 15:00 = Vandaag verzonden!
  • Gratis bezorgd in Nederland en België
  • Géén Orderkosten
Wil je een aanvraag doen groter dan bovenstaande staffels? Vraag dan hier een offerte op maat aan!

Boekverpakkingen (378 x 295)

Deze Boekverpakkingen met de afmetingen 378 x 295 zijn geoptimaliseerd voor zendingen door brievenbussen. Met de variabele hoogte van 10 tot 80 mm past deze boekverpakking altijd door de normale brievenbus! Dus ben jij werkzaam bij een webshop en zoek je nog naar de ideale oplossing voor het verzenden van bijvoorbeeld jouw boeken? Dan zijn deze boekverpakkingen de juiste oplossing voor jou! Deze boekverpakkingen van Luchtkussengigant zijn erg goed toe te passen bij de zendingen van kleine en platte goederen voor jouw webshop. Dit is een van onze kleinste formaten, ben je toch op zoek naar een groter formaat? Bekijk dan al onze boekverpakkingen op de categorie pagina.

Hieronder kan je alle voordelen, toepassingen en unieke eigenschappen van het product vinden!

Productvoordelen van de boekverpakking (378 x 295)

De Boekverpakkingen op Luchtkussengigant.nl hebben talloze voordelen. De dozen zijn in ieder geval zeer gemakkelijk in gebruik waardoor jij een hoop tijd en eventueel veel geld kan besparen:

– De Boekverpakkingen zijn makkelijk en snel te monteren.
– Rondom verzegeld en beschermd tegen diefstal dankzij de verbinding tussen de in- en externe deksel-/bodemflappen

De boekverpakkingen zijn ideaal in te zetten voor de verzendingen van E-commerce bedrijven. Verzend jij dus platte/kleine goederen? Dan zijn onze boekverpakkingen de meest voordelige optie!

Unieke eigenschappen:

Onze boekverpakkingen hebben veel unieke eigenschappen: De postdozen hebben een halfautomatische bodem, waarmee jij de handling van het inpakken mee kan versnellen. Daarnaast hebben de boekverpakkingen ook nog eens een zelfklevende sluiting en afscheurstrip. En als laatst zijn ze ook leverbaar in porto-geoptimaliseerde hoogtes tot minimaal 10 mm

Bestel Boekverpakkingen (378 x 295) – Variabele Hoogte 10-80 mm

Luchtkussengigant.nl levert hoge kwaliteit verpakkingsmaterialen voor een lage prijs. Hier koop je goedkope boekverpakkingen, zonder bezorgkosten of orderkosten. Bij Luchtkussengigant.nl weet je voordat je bestelt al waar je aan toe bent, dat vind je niet overal.

Voor bestellingen binnen Nederland en België rekenen we geen verzendkosten! Wij verzenden artikelen uitsluitend met PostNL, tenzij de ordergrootte geschikt is voor een palletzending.

Specificaties

  • Enkelgolf
  • B-Golf
  • Gewicht: 2kg
  • Kleur: Bruin
  • Lot van 25 stuks