Amerikaanse Verzenddoos 250 x 200 x 150

Vanaf 34 cent per stuk

Voor 60 Stuks met gratis verzending
31.20
37.75
Staffelkorting prijs per stuk Exclusief BTW
60-119 €0.52
120-719 €0.46
720-899 €0.43
900-1349 €0.4
1350-1799 €0.37
1800+ €0.34

Bestel 1800 stuks (volle pallet) of meer en profiteer van de laagste prijs!

  • Vandaag bestellen voor 15:00 = Vandaag verzonden!
  • Gratis bezorgd in Nederland en België
  • Zakelijk achteraf betalen mogelijk
  • Géén Orderkosten

Vouwdozen – 250 x 200 x 150 mm

Werk jij bij een webshop en zijn jullie op zoek naar een goedkope en efficiënte manier om jullie orders te verzenden? Dan zijn de Amerikaanse Verzenddozen van Luchtkussengigant.nl wellicht wel iets voor jou. Onze vouwdozen zijn erg stevig en zijn daarnaast ook zeer gemakkelijk in gebruik. Door de stevigheid van onze verzenddozen kunnen deze jouw zendingen optimaal beschermen tegen schade tijdens de bezorging. Naast het gebruik voor verzendingen kunnen de dozen ook goed gebruikt worden voor bijvoorbeeld het opslaan van producten in het magazijn.

Onze Amerikaanse verzenddozen zijn ook zeer gemakkelijk in gebruik, wat de handling van jouw zendingen erg kan versnellen. De verzenddozen van Luchtkussengigant.nl zijn van een dubbele golf en deze kunnen aan de onder- en bovenkant dichtgevouwen worden. Doordat het golfkarton van deze verzenddoos maar op één manier kan plooien, zorgt dit ervoor dat de doos zijn vorm goed behoudt. Onze verzenddozen worden bij ons op een milieuvriendelijke, eenvoudige en voordelige wijze op grote schaal geproduceerd. Hierdoor kunnen wij de verzenddozen voor een zeer goedkope prijs aan jou aanbieden!

Eigenschappen Verzenddoos

De Amerikaanse Verzenddozen worden nog opgevouwen aan je geleverd. De verzenddozen zijn makkelijk te stapelen op bijvoorbeeld een pallet of bij jou in het magazijn. Daarnaast zijn de dozen ook nog eens erg licht en nemen ze weinig plaats in beslag. Bovendien kan je de vouwdozen om deze reden gerust in grote hoeveelheden inkopen, zodat je meteen kan profiteren van aantrekkelijke staffelkortingen. Onder het kopje Specificaties kan je alle exacte eigenschappen van het product vinden.

Amerikaanse Verzenddozen (250 x 200 x 150) van Luchtkussengigant.nl

Is dit formaat voor jou te klein of juist te groot? Dan kunnen wij je adviseren om een kijkje te nemen naar een ander formaat van deze Amerikaanse vouwdezen op onze webshop. Wij hebben namelijk nog veel meer andere formaten van dit product. Onder de categorie van dit product kan je deze andere formaten vinden. Weet je nog niet helemaal zeker wat voor jou de beste oplossing is? Geen probleem! Wij adviseren je hier graag over! Onze producten worden vrijwel altijd verzonden met PostNL.

Specificaties

  • Afmetingen: 250 x 200 x 150 mm
  • Kwaliteit: Enkelgolf
  • Aantal per bundel: 30
  • Kleur: Bruin