Krimpfolie

Krimpfolie bestellen?

Vanaf 61,79 euro

Krimpfolie is voor zeer veel doeleinden erg geschikt om te gebruiken. Het heeft namelijk een aantal eigenschappen waardoor de folie zeer geschikt is voor onder andere opslag en verzending. De krimpfolie van de Luchtkussengigant is namelijk waterdicht en beschermt je producten uitstekend tegen vuil, vocht en andere beschadigingen. Door middel van verhitting krimpt de folie waardoor het perfect past om je product heen. Dit verhitten van de krimpfolie wordt ook wel sealen of wrappen genoemd. De folie is dus ideaal om producten mee te bundelen of te sealen. Daarnaast is onze vlakke krimpfolie van het materiaal LDPE gemaakt. Hierdoor is onze folie wettelijk goedgekeurd om te gebruiken voor het verpakken van levensmiddelen. Zoals je ziet is krimpfolie van alle markten thuis. Als expert op het gebied van verzend- en verpakkingsmaterialen kun je bij de Luchtkussengigant krimpfolie goedkoop kopen. En dat zonder in te leveren op kwaliteit. Wij hebben kwaliteit namelijk hoog in het vaandel staan en nemen niet met minder genoegen dat het allerbeste. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou de producten tegen een scherpe prijs aanbieden. Dit geldt niet alleen voor de krimpfolie, maar voor al onze producten. In onze uitgebreide webshop vind je dan ook alles dat je nodig hebt om producten veilig te verzenden of op te slaan. Zo hebben wij wikkelfolie in ons assortiment, maar ook omsnoerbanden, stevige verzenddozen, Instapak sealed air, verzendzakken, port betaald enveloppen, noppenfolie en nog veel meer. Als je vragen hebt of als iets niet helemaal duidelijk is, mag je altijd contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt je graag met het beantwoorden van al jouw vragen op het gebied van verzend- en verpakkingsmaterialen.

Levensmiddelen en andere producten in krimpfolie verpakken

Je kunt van alles in krimpfolie verpakken. Krimpfolie als verpakking is perfect voor onder andere levensmiddelen. Niet alle folie is hier geschikt voor. Maar onze krimpfolie gemaakt van LDPE is wettelijk goedgekeurd voor het gebruiken voor levensmiddelen. Maar ook voor andere doeleinden is de transparante folie perfect. Het is een zeer goede beschermfolie dat waterdicht is. Je beschermt je producten op deze manier tegen vuil, vocht en beschadigingen. De krimpfolie die wij in ons assortiment aanbieden is taai en stug van structuur. Daarnaast is het eenlaags. Door deze handige eigenschappen beschikt de krimpfolie over een grote draagkracht. Het wordt onder andere gebruikt voor het inpakken van goederen die opgeslagen worden, maar ook tijdschriften worden vaak verpakt in de folie. Maar is het niet alleen zeer geschikt om kleine producten mee te sealen. Ook boten en zelfs steigers worden ingepakt in de doorzichtige folie. Werklui op een steiger zijn op deze manier goed beschermd tegen wind en regen.

Krimpfolie op rol

Bij ons kun je krimpfolie op rol kopen zodat je altijd voldoende ter beschikking hebt. Krimfolie rollen zijn transparant zodat je altijd de inhoud van je verpakking kunt zien. Onze krimpfolie op rol is uitstekend voor tijdens transport of voor tijdelijke opslag. Het biedt een zeer goede beschermlaag tegen water, vocht en vuil. Zo raken je producten niet beschadigd als je ze bijvoorbeeld voor langere tijd in een koud en vochtig magazijn of opslag op wilt slaan. Maar hoe gebruik je krimpfolie op rol eigenlijk? De naam van de folie zegt eigenlijk precies wat het doet, namelijk krimpen. Eenmaal gekrompen is de folie waterdicht. Maar ook scheur- en perforatievrij. De folie krimpt door verhitting. Door deze verkrimping sluit de folie perfect rondom het product dat je wilt verpakken. Hierdoor ben je verzekerd van een goede bescherming. Krimpfolie rollen zijn zeer gemakkelijk in gebruik, zeker in combinatie met een krimpfoliepistool. Nadat de folie in aanraking komt met hitte trekt het ineen. Hitte kun je gemakkelijk creëren door bijvoorbeeld gebruik te maken van een speciaal pistool. Uit de krimpfoliepistool komt een vlam. De hitte van de vlam zorgt ervoor dat de folie gaat krimpen. Dit is met name handig als je grote stukken krimpfolie gebruikt om objecten in te verpakken.

Betaal nooit verzendkosten voor je bestelling

Krimpfolie rollen en al onze andere producten versturen wij altijd geheel gratis. De meeste producten versturen wij met PostNL. Als je bij ons vóór 15.00 uur je bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat je producten nog dezelfde dag verstuurd worden. Zodra je bestelling gereed is voor verzending ontvang je van ons per mail een track en trace code. Met deze code kan je ieder moment van de dag inloggen op de website of app van PostNL. Je kunt je pakketje dan op de voet volgen en je weet precies wanneer je hem kunt verwachten.

Krimfolie kopen doe je bij de Luchtkussengigant

Wil je iets in krimpfolie verpakken? Dan zit je bij de Luchtkussengigant helemaal goed! Bij ons is de krimpfolie goedkoop verkrijgbaar, maar tevens van uitstekende kwaliteit. Hij zal nooit zomaar scheuren en hij is waterdicht. Als je vragen hebt over de krimpfolie of één van onze andere producten, dan mag je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder en helpen je met een keuze te maken uit ons uitgebreide assortiment.