Kartonnen enveloppen

Kartonnen envelop

Onze kartonnen enveloppen van A3 formaat, zijn ideaal om producten van maximaal 320 x 455 in te verzenden. Deze witte, kartonnen envelop is gemaakt van stevig, 500 grams karton en hebben een variabele vulhoogte tot 20 mm. De enveloppen kunnen het beste gebruikt worden voor de verzending van lichte en platte producten. Kalenders, foto’s en affiches het past er allemaal in.

Andere kartonnen verpakkingen

De A3 kartonnen enveloppen die wij verkopen zijn beschikbaar in A3 formaat. Wij verkopen ook andere soorten verzendverpakkingen in andere maten. Zoals onze brievenbusdozen van 255 x 170 mm en 350 x 250 x 27 mm of boekverpakkingen van 217 x 155 mm en 378 x 295 mm.

Geen verzendkosten en een veilige bestelling voor uw kartonnen enveloppen

De meeste bestellingen die wij binnenkrijgen, verzenden wij met PostNL. Bij zeer grote leveringen maken we gebruik van een palletzending. Is de volume van de bestelling zo groot dat er een pallet aan te pas komt? Dan maken we gebruik van een ander bezorgbedrijf. Zendingen die wij met PostNL verzenden, komen de volgende dag aan (mits ze vóór 22:00 besteld worden en afhankelijk van de bestelhoeveelheid). Vanwege onze samenwerking met PostNL zijn er ook geen verzendkosten voor bestellingen die binnen Nederland en België verzonden worden.

Vanaf 49 cent

Producteigenschappen kartonnen envelop

Kiezen voor een kartonnen envelop, betekent kiezen voor een veilige verzending. Vaak worden tijdens het post proces veel producten per ongeluk verkreukeld of verscheurd. Zit jouw product in een kartonnen envelop? Dan is de kans dat dit gebeurt vele malen kleiner. Iedere envelop bevat een plakstrip. De envelop kan dus gemakkelijk goed dichtgemaakt worden.

Verzendalternatieven

Kunnen jouw producten toch nog wat extra bescherming gebruiken, bijvoorbeeld omdat ze extra breekbaar zijn? Dan raden wij een bubbelenvelop aan! Deze K20 luchtkussen envelop van 350 x 470 zou bijvoorbeeld een goed alternatief kunnen zijn. Of wat dacht je van een I19 luchtkussen envelop van 300 x 445. Heb je een vraag? Neem dan vooral contact op!