Hoekprofielen

Hoekprofielen: bescherm pallets

Vanaf 31 cent
Vanaf 47 cent
Vanaf 58 cent

Om dozen stevig vast te zetten op een pallet, maken veel mensen gebruik van omsnoeringsbanden. Maar als je gebruik maakt van kartonnen dozen en deze stevig insnoert, kan het voorkomen dat de dozen beschadigen. Dit kun je voorkomen door gebruik te maken van hoekprofielen. De omsnoeringsband snijdt namelijk in het karton en daarmee kun je de kartonnen doos beschadigen. Dit lijkt misschien niet heel erg. Een beetje stevige doos kan echt wel wat hebben. Toch is een beschadigde doos gevoeliger tijdens transport. De doos is namelijk verzwakt en kan daardoor minder hebben. Wij raden je om deze reden aan om altijd gebruik te maken van hoekprofielen. Deze voorkomen dat je lading verzwakt raakt. Want als dit gebeurt, is ook de inhoud kwetsbaar. Kartonnen hoekprofielen zijn een uitstekende oplossing om dit te voorkomen. De hoekprofielen die wij op onze website aanbieden zijn van uitstekende kwaliteit. Deze hoekprofielen bieden dan ook een zeer goede bescherming van jouw lading tijdens transport. Wij hebben niet alleen kartonnen hoekprofielen op onze website. Ook voor de omsnoeringsbanden ben je bij ons aan het juiste adres. Als dé specialist op het gebied van verzend- en verpakkingsmaterialen kun je bij ons terecht voor alles wat je nodig hebt op dit gebied. Van stevige kartonnen verzenddozen tot noppen enveloppen en opvulmateriaal. Ook voor vragen kun je altijd bij ons terecht. Dus ben jij op zoek naar hoge kwaliteit hoekprofielen? Of heb je hier vragen over? Neem dan contact op met onze altijd vriendelijke klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Hiervoor kun je onze kartonnen hoekprofielen gebruiken

Kartonnen hoekprofielen zijn met name bekend in de transport. Talloze ladingen passeren iedere dag de revue en al deze ladingen moeten stevig ingesnoerd worden. Veel ladingen bestaan echter uit kartonnen dozen. Ga je deze insnoeren met de hiervoor speciaal gemaakte omsnoeringsbanden, dan kunnen de kartonnen dozen beschadigd raken. Iedereen die wel eens omsnoeringsbanden vast heeft gehad, weet hoe scherp de randen van de band zijn. Hoe strakker je deze om je lading heen draait, hoe meer ze in het karton zullen snijden. Toch zul je ze strak aan moeten snoeren om je lading stevig vast te zetten en te stabiliseren. Een kartonnen hoekprofiel biedt dan de uitkomst. Deze doe je onder de band waardoor de band niet meer rechtstreeks in aanraking met de kartonnen doos komt. Je beschermt je dozen dus door middel van een kartonnen hoekprofiel. Dit is de bekendste en meest voorkomende manier van het werken met hoekprofielen. Maar er is nog moment wanneer hoekprofielen zeer bruikbaar zijn. Namelijk als je gaat verhuizen. Regelmatig vragen mensen onze klantenservice wat zij allemaal nodig hebben om hun spullen veilig te verhuizen. Wij raden altijd aan om gebruik te maken van schuimfolie, bubbeltjesplastic en hoekprofielen. Graag leggen we je hier meer over uit.

Ideaal voor verhuizingen

Eén van de meest gevreesde items om te verhuizen is de televisie. Hij is niet alleen erg duur, maar ook nog eens kwetsbaar. Ga je een tv verhuizen? Dan raden we je aan gebruik te maken van schuimfolie. Dit materiaal is namelijk ideaal om krassen op gevoelige ondergronden te voorkomen. Leg dus altijd een laag schuimfolie over het scherm van de tv om het te beschermen tegen krassen, vocht en vuil. Bubbeltjesplastic is het volgende dat je nodig hebt. Alles wat breekbaar is wikkel je in een laag bubbeltjesplastic. Dit alom bekende transparante plastic vol met luchtbubbeltjes is namelijk ideaal om breekbare items mee te vervoeren. Het vangt stoten op die het tijdens transport te verduren krijgt. Dus wikkel je glazen, borden en vazen in met noppenfolie om ze veilig op de plaats van bestemming te krijgen. En dan de kartonnen hoekprofielen. Zojuist heb je kunnen lezen dat kartonnen hoekprofielen ideaal zijn om ladingen die ingesnoerd zijn te beschermen. Dit is niet nodig bij een verhuizing. Toch komen kartonnen hoekprofielen zeker van pas! Een kartonnen hoekprofiel kun je namelijk ook gebruik om kwetsbare randen van objecten mee te beschermen. Zo schuif je een kartonnen hoekprofiel snel en gemakkelijk om de randen van een spiegel. Ook op de randen van bijvoorbeeld kasten plaats je hoekprofielen. Dit zijn namelijk de meest kwetsbare gedeeltes en kunnen snel beschadigd raken tijdens een verhuizing. Zo je maar weer: hoekprofielen kennen talloze voordelen en zijn ideaal in veel situaties!

Nooit verzendkosten op hoekprofielen van de Luchtkussengigant

Onze hoekprofielen zijn van uitstekende kwaliteit. Daarnaast zijn de hoekprofielen ook nog eens scherp geprijsd! En alsof dat nog niet alles is, betaal je ook nooit verzendkosten als je kartonnen hoekprofielen bij de Luchtkussengigant koopt! Dit geldt niet alleen voor de hoekprofielen, maar voor al onze artikelen. Bij ons profiteer je altijd van gratis verzendkosten. Wij versturen al onze artikelen met PostNL. Na verzending krijg je van ons een track en trace code waarmee jij jouw bestelling op de voet kunt volgen. Bestel je vóór 15.00 uur? Dan versturen wij je producten nog dezelfde dag. Heb je nog vragen over onze hoekprofielen of over één van onze andere artikelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!