Hoe werkt een labelprinter?

een beletteringssysteem

Ooit van een labelprinter gehoord? Met die apparaatje kun je meer orde scheppen in jouw kantoor of huishouden. Zo hoef je nooit meer alle potjes en doosjes te openen om te kijken waar er nou daadwerkelijk inzit. Plak er een label op en klaar. Zo gemakkelijk kan het zijn. Je kunt een beletteringssysteem overal voor gebruiken dus je hoeft je geen zorgen te maken dan het weinig toepassingen kent.

Wat is een labelprinter?

Er zijn twee soorten apparatuur op de markt voor het maken van labels: labelprinters of een beletteringssysteem. Met beide apparaten print je zelf etiketten, barcodes, verzendetiketten, naamstickers of andere etiketten. Met de tweede kunt u snel en eenvoudig aangepaste tekst op stickers afdrukken. Labelmakers zijn een uitkomst voor elk huis omdat ze orde scheppen in chaos. Gebruik het apparaat bijvoorbeeld om verzendstickers voor mailings of labelmappen af ​​te drukken. Maar in werkelijkheid zijn de mogelijkheden eindeloos. Geef kaarten voor uw voorraadpotten, zodat u ze kunt onderscheiden. Zo hoef je de pot niet opnieuw te openen, je neus erin te steken en toch te kunnen gebruiken wat er in de gok zit. Voortaan scheid je ook die verborgen kabels achter het tv-meubel.

Wat kan je met een systeem of printer doen?

Een beletteringsysteem is wat je in huis moet hebben. Met etiket-labelprinters print je adres- en productstickers om bijvoorbeeld een product van een barcode te voorzien. Je hoeft er zelfs je bureaustoel niet meer voor te verlaten. Een printer kan heel handig zijn bij bedrijven en particulieren die snel hun producten naar de klant willen sturen of die haar administratie goed wilt bijhouden doormiddel van etiketten en stickers. Een individueel label voor op de verzendverpakkingen print je dan namelijk binnen enkele minuten uit. Met deze apparaten kan je labels printen en voorzie je bijvoorbeeld ordners, kantoorartikelen of mappen van een label. Voorzie naamplaatjes en die ene map zonder label van een label met de labelprinters of print professionele etiketten met de etiket-labelprinters.

Welk apparaat moet ik kopen?

De printers verschillen bovendien in resolutie en printsnelheid. Om direct aan de slag te gaan hebt je naast een beletteringssysteem ook verzendetiketten nodig. Deze kun je in combinatie met de beletteringssysteem kopen. Daarnaast kies je voor een product wat gebruiksvriendelijk, duurzaam en betrouwbaar is. Wij snappen dat het daardoor niet gemakkelijk is een keuze voor de juiste printer te maken. Er zijn diverse uitvoeringen van verschillende merken van de printers. De keuze voor een labelprinter is onder andere afhankelijk van het geplande gebruik. Zo is een printer voor individueel gebruik in jouw eigen huis minder optimaal voor gebruik in een groot kantoor. Bij grote aantallen verzend labels kun je de reguliere printer beter vervangen door een industriële variant. De industriële variant is overigens in staat grotere labels te printen. Kortom, koop een apparaat wat op jouw wensen aansluit!

Waarom moet ik een beletteringsysteem kopen?

In e-commerce is een printer voor labels onmisbaar. Om efficiënt en ordelijk te werken kunnen stickers geprint met een beletteringssysteem heel handig zijn. Een beletteringssysteem heeft diverse rollen papier die het mogelijk maakt labels en etiketten in een specifiek formaat en voor een bepaald doel te printen. Om een pakket op het juiste klantadres aan te laten komen is het natuurlijk essentieel dat het adres herkenbaar staat op een verzendlabel voordat PostNL of DHL het vervoerd. Met thermische printtechnologie printen de apparaten op hoge kwaliteit labels zonder inkt of toner te gebruiken.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.