A5 enveloppen

A5 enveloppen

Met de A5 enveloppen van Luchtkussengigant kunt u zonder zorgen kleine en breekbare artikelen verzenden. Onze enveloppen van A5 formaat zijn namelijk aan de binnenzijden voorzien van bubbeltjesplastic, waardoor het kwetsbare voorwerp optimaal wordt beschermd. Dankzij de A5 envelop zal het verpakte artikel geen schade oplopen door vallen of stoten, iets wat tijdens het transport onvermijdelijk is. Overigens hoeft u bij gebruik van onze luchtkussen A5 enveloppen geen verzenddozen en talloze opvulmaterialen meer in te zetten om uw producten veilig en beschermd te vervoeren.

Luchtkussen enveloppen

A11 Luchtkussen enveloppen 100 x 165

Vanaf 4 cent

Luchtkussen enveloppen

B12 Luchtkussen enveloppen 120 x 215

Vanaf 4,9 cent
Vanaf 6,5 cent
Vanaf 8,7 cent

Luchtkussen enveloppen

E15 Luchtkussen Enveloppen 220 x 260

Vanaf 9,3 cent

Luchtkussen enveloppen

G17 Luchtkussen enveloppen 230 x 340

Vanaf 12,7 cent
Vanaf 21 cent

Een fijne bijkomstigheid hierbij is dat u in dat geval ook geen extra kosten meer hoeft te maken vanwege pakketbezorging. Onze enveloppen van A5 formaat hebben een afmeting van 210 bij 148 millimeter, waardoor deze met gemak door iedere brievenbus passen. Naast onze A5 enveloppen bieden we bij Luchtkussengigant uiteraard nog veel meer verpak- en verzendmaterialen aan. Neem dus absoluut eens een kijkje in ons ruime assortiment. Overigens kunnen we bij Luchtkussengigant ook uw enveloppen en verzendzakken bedrukken. Hierdoor worden al uw zendingen een stukje persoonlijker. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op en laat u door ons enthousiaste team inspireren.

Een vaste prijs vindt u alleen bij Luchtkussengigant

Plaatst u een bestelling bij Luchtkussengigant? Dan kunt u er van verzekerd zijn dat hier geen verborgen kosten bij komen. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen verzendkosten te betalen voor bestellingen binnen Nederland en België. Dit komt doordat wij uitsluitend onze orders versturen middels DPD of PostNL. Enkel wanneer de bestelling zodanig groot is, dat er een pallet aan te pas moet komen, zijn wij genoodzaakt om een alternatief vervoerbedrijf in te schakelen. Uiteraard komen we u ook dan graag tegemoet. Bij grote bestellingen kunt u namelijk genieten van een mooie staffelkorting. Hier hoeft u enkel een offerte op maat voor aan te vragen. Heeft u uw bestelling van A5 enveloppen overigens voor 15:00 uur geplaatst en betaald? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden en kunt u dus de volgende dag al op het aangegeven adres verwachten.

Wat maakt een A5 envelop zo bijzonder?

Zoals we eerder al kort hebben benoemd, worden uw verpakte artikelen in de enveloppen van A5 formaat optimaal beschermd tegen zowel schokken als stoten. Dit komt door de laag bubbeltjesfolie aan de binnenzijden van de A5 envelop. Dit is een laag plastic folie waarin noppen gevuld met lucht zijn verwerkt. Deze noppen vangen vervolgens de klappen op van het transport. Met onze A5 enveloppen kunt u dus zorgeloos uw kwetsbare artikelen versturen naar klanten. Uiteraard staan wij ook garant voor de allerhoogste kwaliteit A5 enveloppen, want wij verkopen enkel luchtkussen enveloppen van het gerenommeerde merk Filmar. Een A5 envelop van Luchtkussengigant zal dus zeker niet onverwachts tijdens transport scheuren. De belangrijkste eigenschappen van de A5 enveloppen van Filmar zijn:

  • Ze zijn voorzien van meerdere lagen luchtkussenfolie aan de binnenzijden van de A5 envelop;
  • Ze garanderen een beschermde zending;
  • Ze zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit kraftpapier;
  • Ze bieden bescherming tegen schokken, stoten, vuil en vocht.

Zoals u kunt lezen zijn alleen al de A5 enveloppen van Luchtkussengigant in principe voldoende, om uw zending veilig en zonder schade bij de geadresseerde aan te laten komen. Wilt u toch die extra zekerheid? Dan kunt u het product ook nog inwikkelen met een laag schuimfolie van Luchtkussengigant. Zo beschermt u uw product ook nog tegen krasvorming. Alleen bij ons vindt u deze mate van bescherming voor al uw zendingen.

Enveloppen van A5 formaat bieden niet alleen bescherming, maar zijn ook veilig

Alle A5 enveloppen van Luchtkussengigant zijn voorzien van een tri fix sluiting. Dit is een speciaal soort sluiting, waardoor het onmogelijk is om de A5 envelop te openen zonder hier zichtbare beschadigingen op achter te laten. Diefstal wordt hierdoor afgeschrikt en daarnaast biedt het ook nog extra bescherming tegen vocht en vuil. Daarnaast is de tri fix sluiting dankzij de zelfklevende plakstrip ook nog uitermate gebruiksvriendelijk. U kunt de A5 envelop hierdoor makkelijk en snel afsluiten. Heeft u A5 enveloppen van Luchtkussengigant voor het verzenden van uw artikelen? Dan heeft u er in ieder geval alles aan gedaan om de zending veilig en zonder schade bij de geadresseerde af te laten leveren.

Alle verpak- en verzendbenodigdheden haalt u bij Luchtkussengigant

Naast A5 enveloppen kunt u bij ons natuurlijk nog veel meer verpak- verzendmaterialen verkrijgen. Wilt u bijvoorbeeld zelf grote orders veilig kunnen vastmaken en verzenden? Neem dan bijvoorbeeld onze omsnoeringsbanden gecombineerd met een omsnoeringsapparaat. Wilt u deze zendingen nog veiliger vervoeren. Dan kunt u de verzenddozen ook opvullen met één of meerdere van onze handige opvulmaterialen. Denk bijvoorbeeld aan schuimfolie, golfkarton, A4 papier of opvulpapier. Verstuurt u enkel kleine artikelen? Dan kunt u ook kiezen voor onze CD enveloppen of A6 enveloppen. Bij Luchtkussengigant vindt u het dus allemaal. Samen zullen we ervoor zorgen dat al uw zendingen veilig en onbeschadigd bij de geadresseerde aankomen.