Enveloppen in A5 formaat (148 X 210 mm)

A5 enveloppen

Is een A5 envelop net iets te klein voor de producten die jij wilt verzenden? Het is heel belangrijk om jouw producten stevig en veilig in te pakken. Zo komt iedere bestelling heelhuids aan als het via de post wordt verzonden. Om dit voor elkaar te krijgen, is het handig om voor een bubbelenvelop te kiezen dat netjes om jouw producten heen past. (kleine) boeken, een bril of een mobiele telefoon bijvoorbeeld, passen allemaal perfect in een A5 envelop. De enveloppen hebben een afmeting van 210 x 148 mm.

A5 enveloppen en hun eigenschappen

Aan de binnenkant van de envelop zit een laag noppenfolie. Deze laag zorgt ervoor dat artikelen die in A5 enveloppen worden verpakt, tegen een stootje kunnen. Dit komt omdat de luchtbubbels de klappen opvangen. Jouw producten worden optimaal bescherm tegen de invloeden van de buitenwereld. De A5 bubbeltjesenveloppen die wij verkopen zijn van het merk Filmar. Een paar eigenschappen van de Filmar luchtkussen enveloppen:

  • Zijn voorzien van luchtkussenfolie bestaande uit meerdere lagen aan de binnenzijden van de envelop
  • Garanderen een veilige verzending;
  • Beschermen tegen beschadigingen en vocht;
  • Zijn gemaakt van premium kwaliteit papier;

Luchtkussen enveloppen

A11 Luchtkussen enveloppen 100 x 165

Vanaf 4 cent

Luchtkussen enveloppen

B12 Luchtkussen enveloppen 120 x 215

Vanaf 4,9 cent
Vanaf 6,5 cent
Vanaf 8,7 cent

Luchtkussen enveloppen

E15 Luchtkussen Enveloppen 220 x 260

Vanaf 9,3 cent

Luchtkussen enveloppen

G17 Luchtkussen enveloppen 230 x 340

Vanaf 12,7 cent
Vanaf 21 cent

Het gebruiken van A5 enveloppen

Onze A5 enveloppen sluit je af met de bijgeleverde trifix sluiting. Dankzij de speciale sluiting is het niet mogelijk om de envelop open te krijgen zonder dat de envelop zichtbaar beschadigd wordt. Dankzij de plakstrip is ieder luchtkussenenvelop zeer gemakkelijk te sluiten.

Geen verzendkosten en een veilige bestelling

Om onze producten te verzenden maken wij gebruik van PostNL. Alleen bij een palletzending maken we gebruik van een ander bezorgbedrijf. Daarnaast zijn er geen verzendkosten voor bestellingen die binnen Nederland en België verzonden worden. Als jij jouw producten vóór 22:00 bestelt dan arriveren jouw a5 enveloppen morgen al! (Afhankelijk van de bestelhoeveelheid.)

Alternatieve verzendmogelijkheden

Zijn onze A5 enveloppen toch niet ideaal voor jouw product of brief mee te verzenden? Wellicht passen jouw producten beter in onze a4 envelop of  A6 envelop. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van kartonnen enveloppen om jouw artikelen in te verzenden. En zo hebben we nog vele andere verzendverpakkingen beschikbaar.