Brievenbusdoos (255 x 170 x 27)

Brievenbusdozen in veel formaten

Onze brievenbusdozen zijn gemaakt van minigolf. De brievenbusdozen bieden een optimale bescherming. De dozen zijn voorzien van een plakstrip waardoor ze gemakkelijk af te sluiten zijn. Onze brievenbus dozen hebben een afmeting van 255 x 170 x 27 mm en passen daardoor ideaal door de brievenbus. Zo profiteer je van het lage brievenbustarief. Ideaal om bijvoorbeeld te gebruiken als boekverpakking.

Eigenschappen van een brievenbusdoos

De brievenbusdozen:

  • hebben een makkelijk op te zetten verpakking.
  • zijn zeer stevig
  • zijn gemakkelijk te openen door de duimgreep met scheurperforatie
  • hebben zelfklevende sluitstrips, waardoor diefstalveilig verpakken een eitje wordt

Snel geleverd zonder verzendkosten

De meeste bestellingen die wij binnenkrijgen, verzenden wij met PostNL. Bij zeer grote leveringen met brievenbusdozen maken we gebruik van een palletzending. Is de volume van de bestelling zo groot dat er een pallet aan te pas komt? Dan maken we gebruik van een ander bezorgbedrijf. Zendingen die wij met PostNL verzenden, komen de volgende dag aan (mits ze vóór 22:00 besteld worden en afhankelijk van de bestelhoeveelheid). Vanwege onze samenwerking met PostNL zijn er ook geen verzendkosten voor bestellingen die binnen Nederland en België verzonden worden.

Brievenbus dozen verzenden

PostNL heeft voor brievenbuspost tarieven vastgesteld. Deze zijn op basis van gewicht tot stand gekomen. De schalen die gebruikt worden zijn van bijvoorbeeld 0-20 gram, 20-50 gram enzovoort. Op de site van Post.NL staan de actuele tarieven. Onze brievenbusdozen voldoen aan de minimale en maximale Post.NL brievenbuspost maten. Onze verzenddozen zorgen ervoor dat je boek onbeschadigd bij de ontvanger aankomt.

Andere verzendverpakkingen

Kunnen jouw producten toch nog wat extra bescherming gebruiken, bijvoorbeeld omdat ze extra breekbaar zijn? Dan zou je eens een kijkje kunnen nemen naar onze rollen bubbeltjesplastic. Misschien heb je een grotere verzenddoos nodig. Ook hier helpen wij jou bij! Heb je een vraag? Neem dan vooral contact op!