Boekverpakkingen (217 x 155)

Boekverpakkingen

Opzoek naar een boekverpakking? De boek verpakkingen die wij verkopen zijn ideaal voor brievenbussen. Dankzij de variabele hoogte van tussen de 10 en 50 mm, zijn de boekverpakkingen voor allerlei soorten boeken te gebruiken. Zo verzend jij jouw boeken op een veilige manier en profiteer je van het lage brievenbustarief en in een goed beschermde brievenbusdoos.

Eigenschappen van de boek verpakkingen

De boekverpakkingen:

•  Zijn voorzien van fixeer flappen om het product zo optimaal mogelijk te beschermen.;

•  hebben een zelfplakkende sluiting;

•   hebben een ingebouwde afscheurstrip;

•  zijn leverbaar in porto-geoptimaliseerde hoogtes tot 10 minimaal mm.

Een snelle levering en geen verzendkosten

De meeste bestellingen die wij binnenkrijgen, verzenden wij met PostNL. Deze zendingen komen de volgende dag aan (mits ze vóór 22:00 besteld worden en afhankelijk van de bestelhoeveelheid). Vanwege onze samenwerking met PostNL zijn er ook geen verzendkosten voor bestellingen die binnen Nederland en België verzonden worden. Bij een erg grote leveringen maken we gebruik van een palletzending. Is de volume van de bestelling zo groot dat er een pallet aan te pas komt? Dan maken we gebruik van een ander bezorgbedrijf.

Vanaf 12,2 cent

Boekverpakkingen in de brievenbus

Op basis van het gewicht van een pakketje heeft PostNL brievenbuspost tarieven vastgesteld. De schalen die gebruikt worden zijn van bijvoorbeeld 0-20 gram, 20-50 gram enzovoort. Op de website van PostNL vind je de actuele tarieven. Onze boekverpakkingen voldoen aan de minimale en maximale PostNL brievenbuspost maten. Onze verzenddozen zorgen ervoor dat je boek onbeschadigd bij de ontvanger aankomt.

Andere verzendverpakkingen

Past het boek dat jij gaat verkopen niet in onze boekverpakking? Dan zou je eens een kijkje kunnen nemen naar onze brievenbusdozen. Toch nog behoefte aan een beetje extra bescherming? Dan zijn onze bubbel enveloppen wellicht een handigere keuze. Heb je een vraag? Neem dan vooral contact op!