Boekverpakking

Boekverpakkingen online bestellen?

Ben jij op zoek naar een handige en veilige manier om boeken te versturen? Maak dan zeker gebruik van een boekverpakking. De boekverpakkingen die wij verkopen, zijn ideaal voor het versturen van allerlei soorten boeken en passen met gemak door een brievenbus. Dit komt doordat onze kartonnen boekverpakkingen variabel in hoogte zijn, namelijk tussen de 10 en 50 millimeter. Hierdoor kun je een boekverpakking van karton dus voor boeken van talloze formaten gebruiken. Op deze manier verzend jij jouw boeken niet alleen op een veilige manier, maar profiteer je ook nog eens van het lage brievenbustarief. Natuurlijk wil jij ook dat jouw verzonden boeken veilig en zonder schade aankomen op het bezorgadres. Neem daarom gauw een kijkje in ons uitgebreide assortiment, of neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Ons vriendelijke en enthousiaste team staat graag voor jou klaar.

Vanaf 41 cent
Vanaf 1,33 euro
Vanaf 1,49 euro

Waaraan herken je onze boekverpakkingen?

Luchtkussengigant verkoopt alleen verzend- en verpakmaterialen van de allerbeste kwaliteit. Want niet alleen de veiligheid van jouw verzending staat bij ons hoog in het vaandel, ook willen we graag dat het gebruik van ons materiaal zeer gebruiksvriendelijk is. Daarom kun je een boekverpakking van Luchtkussengigant herkennen aan:

  • Onze kartonnen boekverpakkingen zijn voorzien van fixeer flappen, waardoor het product zo optimaal mogelijk wordt beschermd;
  • Daarnaast zijn ze ook voorzien van een zelfplakkende sluiting;
  • Ook zijn ze, zoals we zojuist al kort hebben benoemd, leverbaar in porto-geoptimaliseerde hoogtes van minimaal 10 tot maximaal 50 millimeter.
  • Tot slot heeft een boekverpakking van Luchtkussengigant altijd een ingebouwde afscheurstrip;

Met behulp van bovenstaande attributen zijn onze kartonnen boekverpakkingen dus ontzettend eenvoudig in gebruik. Met slechts een kleine moeite zorg jij voor de optimale bescherming van jouw verzonden boeken.

Een boekverpakking van Luchtkussengigant heb je snel in huis

De meeste bestellingen die wij binnenkrijgen, worden door ons verzonden met PostNL ofwel met DPD. Wordt de bestelling overigens voor 15:00 uur geplaatst en betaald? Dan wordt de bestelling doorgaans de volgende dag al bezorgd. Dit hangt natuurlijk wel af van de bestelhoeveelheid en onze voorraad. Vanwege onze samenwerking met PostNL en DPD hoeven wij overigens ook geen verzendkosten in rekening te brengen bij bestellingen die binnen Nederland en België bezorgd worden. Enkel bij zeer grote leveringen maken we gebruik van een alternatief bezorgingsbedrijf. De volume van de order is dan vaak namelijk zo groot, dat we genoodzaakt zijn om een pallet in te zetten. We spreken dan ook voor een palletzending. Uiteraard blijven wij de goedkoopste in verzend- en verpakmaterialen en daarom kun je bij grote bestellingen vaak genieten van een mooie staffelkorting. Vraag een offerte op maat aan en wij doen voor jou de rest.

Past een boekverpakking van A4 formaat door de brievenbus?

boekverpakking

Onze boekverpakking van karton past door de brievenbus, Dit geldt voor alle boekverpakkingen, waaronder dus ook de boekverpakking van A4 formaat. Op de website van PostNL vind je alle informatie die je nodig hebt omtrent brievenbuspost. Zo heeft een brievenbuspakketje een maximaal formaat van 38 x 26,5 x 3,2 centimeter. Daarnaast mag het pakket een maximaal gewicht van twee kilogram hebben. Ook zijn er op basis van het gewicht van een pakketje verschillende brievenbuspost tarieven vastgesteld. Hiervoor worden bijvoorbeeld schalen gebruikt van 0 tot 20 gram, 20 tot 50 gram enzovoorts. Op de website van PostNL vind je de actuele tarieven. Wij kunnen je de garantie geven dat onze boekverpakkingen voldoen aan de minimale en maximale PostNL brievenbuspost maten. Onze verzenddozen zorgen ervoor dat je boek onbeschadigd bij de ontvanger aankomt.

Luchtkussengigant voor al jouw verpak- en verzendmaterialen

Niet alleen voor een boekverpakking van karton ben je bij Luchtkussengigant aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé groothandel in zowel verpak- als verzendmaterialen. Past het boek dat jij gaat verkopen dus niet in onze boekverpakking van A4 formaat? Neem dan zeker eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment brievenbusdozen. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor complete verhuisdozen. Voor iedere zending hebben wij de geschikte verzenddoos in de aanbieding. Heeft jouw pakketje echter toch een beetje extra bescherming nodig? Ook dan zit je bij Luchtkussengigant goed. Wij hebben namelijk een brede selectie aan verzendzakken, waaronder de veelgebruikte en zeer handige bubbel enveloppen. Daarnaast kun je ook verscheidene opvulmaterialen bij Luchtkussengigant aanschaffen. Hierdoor kun je gewoon gebruik blijven maken van onze handige boekverpakkingen, maar zorg je wel voor die nodige extra bescherming voor het boek. Dit is slechts een greep uit ons zeer veelzijdige assortiment, want ook voor verpakkingstoebehoren kun je bij Luchtkussengigant alles vinden wat je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan verpakkingstape, autolock dozen, kartonnen enveloppen en verzendetiketten. Wij hopen ook jou binnenkort te voorzien van alle verpak- en verzendmaterialen die jij nodig hebt.