Uitgelichte Producten

Luchtkussen enveloppen

A11 Luchtkussen enveloppen 100 x 165

Vanaf 4 cent

Luchtkussen enveloppen

B12 Luchtkussen enveloppen 120 x 215

Vanaf 4,9 cent
Vanaf 6,5 cent
Vanaf 8,7 cent

Luchtkussen enveloppen

E15 Luchtkussen Enveloppen 220 x 260

Vanaf 9,3 cent
Vanaf 12,2 cent

Luchtkussen enveloppen

G17 Luchtkussen enveloppen 230 x 340

Vanaf 12,7 cent

Luchtkussen enveloppen

H18 Luchtkussen enveloppen 270 x 360

Vanaf 15.4 cent
Vanaf 21 cent

Luchtkussen enveloppen

K20 Luchtkussen enveloppen 350 x 470

Vanaf 24,5 cent
+
Uitverkocht
Vanaf 5,9 cent

Altijd het juiste advies!

Vind je niet wat je zoekt? Wij zijn altijd in voor een uitdaging en kunnen in de meeste gevallen een alternatief leveren. Neem hiervoor direct contact met ons op. 

Direct Contact

Luchtkussengigant, jouw specialist voor verpakkingen

Voor 15:00 uur besteld is vandaag verzonden!

Als je vandaag je luchtkussen enveloppen voor 15:00 bestelt op luchtkussengigant.nl worden deze dezelfde dag nog verzonden!

Luchtkussengigant.nl is de enige op de markt waarbij je jouw luchtkussenenveloppen zo snel en goedkoop geleverd krijgt, ideaal voor iedere webwinkelier.

Altijd gratis verzending binnen Nederland en België

Jouw goedkope luchtkussenenveloppen worden gratis geleverd binnen Nederland en België. Je komt geen onverwachte extra kosten tegen wanneer je bij luchtkussengigant.nl bestelt .
Bij bestellingen die buiten Nederland of België geleverd worden, rekenen wij wel kosten voor de verzending.

Verpakkingsmaterialen bestellen zonder orderkosten 

Bij luchtkussengigant.nl betaal je gewoon de prijs voor de goedkoopste verpakkingsmaterialen die op de website ziet staan. Hierbij komen dus geen extra kosten. Dit al vanaf € 3,8 cent per stuk! Dus zo weet je voordat je jouw verpakkingsmaterialen bestelt precies waar u aan toe bent.

Luchtkussengigant.nl levert jouw verpakkingsmaterialen goedkoop en snel

Luchtkussengigant.nl levert hoge kwaliteit enveloppen voor een lage prijs. Hier koop je goedkope luchtkussenenveloppen, zonder dat je nog bezorgkosten of orderkosten hoeft te betalen. Dus je weet voordat je bestelt al waar je aan toe bent, dat vind je niet overal.

Onze Luchtkussen Enveloppen worden geleverd in een doos van 100 stuks. Als je ze vandaag bestelt voor 15:00 uur worden ze dezelfde dag nog verzonden! Wij verzenden uitsluitend met PostNL, tenzij er een palletzending nodig is. Voor bestellingen binnen Nederland & België rekenen we geen verzendkosten!
Luchtkussengigant.nl is beoordeeld met een
9.4 /10 (82 beoordelingen)
Welke verpakkingsmaterialen kan je op Luchtkussengigant.nl bestellen?

Op luchtkussengigant.nl kan je de belangrijkste soorten luchtkussenenveloppen goedkoop bestellen. Wij leveren bijvoorbeeld een DVD-Formaat luchtkussenenvelop, enveloppen van CD-Formaat. Daarnaast nog luchtkussenenveloppen met andere afmetingen, zoals A4-Formaat. Allemaal met de hoogste kwaliteit bubbeltjes plastic. En met handige sluitstrip, waardoor je je verzending niet nog eens extra hoeft af te sluiten met tape. Naast enveloppen leveren wij ook de hoogste kwaliteit rollen noppenfolie (ook wel bekend als luchtkussenfolie of bubbeltjesplastic)

DVD-Formaat luchtkussen enveloppen
Een luchtkussen envelop van DVD-Formaat is ideaal voor de webshop eigenaar die bijvoorbeeld telefoonhoesjes wilt versturen. Het precieze formaat van onze DVD-Formaat luchtkussenenveloppen is 180 x 265 mm.

CD-Formaat luchtkussen enveloppen
De CD-Formaat luchtkussen envelop heeft een afmeting van 150 x 215 mm. Naast het versturen van CD’s is dit type luchtkussen envelop geschikt om kleine onderdelen of geheugenkaarten mee te versturen.

A4-Formaat Luchtkussen enveloppen
Een Luchtkussen envelop van 220 x 340 mm wordt nog wel eens A4-Formaat envelop genoemd. Dit is bijvoorbeeld geschikt voor het versturen fotolijsten, maar dit type luchtkussenenvelop is ook geschikt voor het versturen van kleding.

Filmar Luchtkussen enveloppen
De Luchtkussenenveloppen die je bestelt op Luchtkussengigant.nl zijn uitsluitend van het merk Filmar. Dit zijn enveloppen van zeer hoge kwaliteit en wij kunnen ze voor de scherpste prijs leveren. De enveloppen van Filmar worden door velen ook Bubbel Enveloppen genoemd.

Waarvoor kan je de verpakkingsmaterialen gebruiken?

Al onze verpakkingsmaterialen kunnen gebruikt worden voor het verzenden van zowel kleine tot grote goederen. De meeste luchtkussenenveloppen kan je gebruiken voor het verzenden van relatief kleine goederen, die daardoor met de brievenbuspost mee kan. Voor het verzenden van de grotere goederen kan je een van onze verzenddozen gebruiken. Omdat de meeste kartonnen dozen niet door de brievenbus passen worden deze gewoon via een pakketdienst verzonden. 

Met een luchtkussen envelop is dat anders. Wanneer de envelop niet groter is dan een dossiermap past dit in de meeste brievenbussen. De maximale afmeting brievenbuspost is 38 x 26,5 x 3,2 cm en het mag niet zwaarder zijn dan 2 kg.